Şimdi Ara

İntihar etmeyi düşünüyorum tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatım çok kötü gidiyor zatne başından bu yana kötüydü intihar etmek istiyorum artık ama ses duyuracak bir şekilde intihar etmek istiyorum ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gazoz şişesine...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuksek biryerden atla
  • Ölürken bile ilgi çekme derdindesiniz.

• Bi kağıda "bunun sorumlusu 51.bölgedir..." yaz el bombasının pimini çekip ağzına sok.Geçmiş olsun,10 yıl dünya çalkalanır artık
  • Ölünce her şey daha mı güzel olacak?
  • Namaz kılcılar gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileri iade -- 27 Nisan 2016; 16:06:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanayiye gidiyosun bi tane cember yaptiriyosun ve bu cemberin ic kismina cember seklinde olan 2 parca cok kestin bicak yaptiriyosun. Bu bicaklar cemberi 2 parca olacak sekilde kapatmali yani rayli sistem ile bu bicaklarin dis kisimlarindan bastirdigin zaman bicaklar cemberi tamamiyla kapacak sekilde. Unutma, bu bicaklarin dis kisimlarina birer halka kaynattir. Cunku; cemberi kafana gecirdikten sonra bicaklarin cok hizli kapanmasi icin bu halkalara saglam bir ip ile agir bir cisim baglaman gerekiyor. Yaklasik vucud agirliginin 3de1i kadar.

Sistem tamamsa, yasadigin yerin islek bir caddesine yakin bir catiya cikiyorsun ve bu agirliklari cember kafanda iken bosluga birakiyorsun ve islem tamam.

Nasil popi olurum?

Bu catisina ciktigin binanin yakinlarinda mutlaka bir otel vardir. Aksamdan gidiyor 2 gunluk oda kiraliyorsun(wifi olmak sartiyla) ve cam kenarina yada balkonuna, tam olarak intihari gerceklestirecegin catiya bakacak sekilde prototif ayaklarla sabitliyorsun. Ve malum catiya cikmadan oncede kameranin 10dklik vidyo kaydina saat ayarlayarak baslatiyorsun. Yaklasik olarak sen catiya ciktiginda video kayita basliyor. 5dk uzunlugunda kayit yapmasini ve kayit sonunda upload yapmasi icin liveleak'e yonlendiriyorsun. Olay bu kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.