Şimdi Ara

Intihar eşiğindeyim (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler ortamda hep bir muhabbet dönüyor, ben ise suspus kalıyorum. Bugün ne kadar özgüvensiz ve ne kadar kendimi bilmezliğimi anladım. Cok gerikafaliyim bunu uzerimden nasil atarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • köyün birine yerleş, insanlardan uzakta yaşa, tüm gün bilgisayar başında takıl, ps oyna, dizi-film izle veya bahçe işleri ile uğraş. 2 tane köpek al. valla benim hayal ettiğim hayat.
  • Öncelikle çareyi intiharda bulmaman lazım hocam, sonra ise şimdi sana burada gelip asosyel vs diyip dalga geçenler olucak onların dediklerini ciddiye almayıp 1 adım öne çıkarabilirsin özgüvenini.
  • Biraz gündemi takip etsen, sende bir yerlerden girsen çekinecek bir şey yok sen niye böyle konuştun diyede kimseyi dövmezler. Bir şeyler bilirsen zaten kendin doğruyu anlatmak istersin bilmiyorsan veya emin değilsen ne desem ne söylesem diye bakar durursun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor yap kitap oku kendini geliştir.

    Çok klasik gözüküyor biliyorum ama durum bu. Zihnen ve bedenen kaliteli bi yaşam için bunları yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Şimdi her gördüğüne hiç değişmemişsin diyorsun ya
    Ne kadar değişmiş bazıları… Yolda görsen tanımazsın.
    Sen ne kadar değiştin acaba? Sen.. Sınıfın sessiz Cemal’i.
    Değiştin be! Okuldan sonra şiire düşdün bir kere.
    Şiir adamı değiştirmez mi?
    Şimdi seni tanıyan herkesin beklentisi bir köşede oturman
    Çok konuşmadan…
    Lafa karışmadan…
    Sen de kendinden bunu bekliyorsun…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 27 Nisan 2018; 1:46:39 >




  • KOD ADI Lucian kullanıcısına yanıt
    Hocam özgüvenini yiyeyim ya, ortamda 5 kişiyiz hiçbiri mi bir yerden muhabbet açmaz. Hepsi yaşadığı olayı anlatıyor, bir yerden muhabbet acıyor aglıyacam dislandim resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende öyleydim hala öyleyim ancak şu an yaşayacak kadar mutluyum en azından.Çaresi spor hocam kendinizle baş başa vakit geçirdiğiniz kutsal bir aktivite gerçekten
  • köydeyim, insanlardan uzak yaşadığım için bu haldeymişim bugün bir kez daha anladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    Gündemle alakam sıfır, kızın karşsısında takılıp kalıyorum, tanımadığım insanlar arasında muhabbet açamıyorum.

    Herkes tarafından dışlanmış biçimdeyim. Ben ölmeyeyim de ne yapayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak şimdi hocam bende dışarıda mümkün olduğunca kimseyle konuşmam sevmiyorum cıvık insan çok. Kasma kanka bak pişman oluyorsun akıt gitsin senden başka yok bu dünyada. Kafana şu felsefeyi koy yeri geldiğinde uygula. Ipimle kuşağım... Devamını yaz google a :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adım adım gidelim.



    Herkes kendi hayatında yaşadığı şeyleri anlatıyor ben suspus kalıyorum diyorsun. Suspus kalmanın nedeni, hayatında olan olayları anlatmak istememenden mi kaynaklı yoksa karşı tarafın kendi hayatında yaşadığı şeyleri önemsemediğinden onlara katılma ihtiyacı duymamandan mı kaynaklı?



    Karşı taraf arabama benzin aldım dediğinde 'Benzinin fiyatı ne kadar oldu bu arada?' demek içinden mi gelmiyor yoksa karşı tarafın anlattığı şey "Şu araba bu kadar beygir" tarzında olduğundan yorum mu yapamıyorsun?



    Gündemle alakam sıfır diyorsun, neden soru sormaktan çekiniyorsun? Gündemimiz euronun 5 olması mesela atıyorum ve haberin yok bu durumdan. "Ne ara 5 oldu ya, e nasıl düzelir ki bu durum" de ve karşındakini dinle. "Başımızdakiler bu duruma ne diyor?" Diye sor. "Çok yoğunum gündemi bile takip edemiyorum abi baksana" diyerek sıyrıl işten.



    Açılan muhabbetler dikkatini çekmiyor olabilir ancak intiharın eşiğindeyim diyorsan, dikkatini çeken muhabbetleri eden insanlar bulmak yerine bulmuş olduğun insanların içinde onlardan biri olmaya çalışman gerek. İlgini çeken muhabbetleri bir süre sonra sen açıp onların düşüncelerini alırsın zaten. İlk aşama, soru sormaktan çekinmeden kendini onların içine sokabilmek olsun.



    Dini inancını bilmiyorum ancak madem intiharın eşiğindesin, diğer tarafta daha kötü olacağım belki diyerek düşün çünkü diğer taraf dediğimiz şey bir inanç. Kanıtı yok. Bilmiyoruz ne olacağını. Belki de bu hayat bize bir ödül, diğer tarafta gerçekten kötü şeyler bekliyor bizi. Bilemeyiz. Bu hayatın keyfini çıkarmaya çalış.



    Sorunlarını tek tek yaz yol gösterelim. Yaşın kaç bilmiyorum ancak hayatta bir şey yaparken her zaman "Daha kaç yıl yaşadım ki" demelisin. Mutlu olmaya çalış yarın ölmeme ihtimaline karşı hayatta çabalıyoruz her şeyde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeşim bu tür konular o kadar çok yaygın olmaya başladı ki ciddi mi söylüyorsunuz trolluyor musunuz anlamak çok güç.
  • İntiharı düşünmek için gördüğüm en gereksiz ve acınası sebeplerden biri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D640FEB -- 27 Nisan 2018; 2:42:52 >
  • forum ağır ergen kaynıyor
  • ortam değiştir. belki de kafa yapılarınız uyuşmuyor.
  • sanmıyorum ki takıldığın konuştuğun kişiler senden kültürlü veya daha bilgili zaten öyle olsalar senle takılmazlar veya çevrende olmazlar) onlar da senin gibiler yani sen de korkma boş beleş konuş herkes gibi çekinecek ne var ki sanki evrenin tabiatın sırrını bulcaksın.Hayata bir kere geliryosun hayatı yaşa
  • lBetelgeuse kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşımın yanına üniversiteye geldim. Ben mezunum, ortamı göreyim edeyim nasıl? Belki kafam uyarsa bende bu okula gelirim diye.

    Buradaki elitliği, özgüveni herkesde gördüğüm için ben özgüvensiz biri olarak yerle bir oldum. Cocuklar bizim ortamdan değil arkadaşımın arkadaşlarıydı.. Dışlanmış gibi olmasam da, aralarında sadece ben alkol alıp konusamadım. Nasıl bir kafa yapım var, insan hicmi bir yerden muhabbet acamaz ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sorunun cevabı, iki tarafıda istememem. Yani, ne karsi tarafin hayati beni, ne de benim hayatim onu ilgilendirir bu konu özele giriyormuscasina cok buyutuyorum bu durumu.



    Ikinci soru, karşı taraf benzin aldım dediğimde. Şu araba şu beygir gibisinden öne atılıyor. Yani soru sorma hakkı kalmıyor, zaten muhabbet anlattığı için herkes odağını ona veriyor.



    Herkes kendi hayatındaki muhabbetleri anlattığı için, gündemle ilgili pek muhabbet dönmüyor o yüzden bişey diyemeyeceğim.



    Soru sorup, içime çekmek iyi bir taktik hocam bunu uygulamaya çalışacağım. Genelde karşı taraf ne derse onaylardım, ve de ona katılırdım. Farklı bir şey sormadığımdan muhabbet devam etmezdi.



    Hayatın keyfini çıkaramıyorum hocam ya köyde cahil, bilgisiz aptalın teki gibi kalmışım annemle bile doğru dürüst muhabbet edemiyorum ciddiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam allah aşkına bu kadar küçük bir nedenden dolayı hayattan vazgeçilir mi ? Kendinize gelin . Kişisel gelişim kitapları okuyun dizi film izleyin İngilizce öğrenin . Cem Yılmaz , Tolga çevik vs gibi komediyenlerin hikayelerini dinleyin oradan çok büyük şeyler kapabilirsiniz espiri açısından . Kiloluydanız spora gidin , ben de spordan sonra özgüvenimde bir artış yaşadım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.