Şimdi Ara

İntex Çift Kişilik Şişme Yatak 45Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/asp/product/66304/Intex-Tek-Katli-Cift-Kisilik-Sisme-Yatak

Ürün Özellikleri

El Pombası ve Yastık Hediyelidir.
    Kalitesi Test Edilmiştir.
    Üst yüzeyi yapay ipekden yapılmış vinyl içerir.
    Evde ve Kampda kullanılabilir.
    Çok hızlı bir şekilde havası boşaltılarak yer kaplamadan dolaba kaldıralabilir.
    Şişirilmiş Ebatları: 152 X 203 X 22 CM
    2 Adet Yastık ( 43 X 28 X 9 CM)

http://www.pcdepo.com/asp/group/2300/FIRSAT-KOSESI

• Aynı ürünü bugün Realde gördüm. Fiyatı 29TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimson76

Aynı ürünü bugün Realde gördüm. Fiyatı 29TL.

Dostum bilgilendirdigin icin tesekkürler yoksa alcaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimson76

Aynı ürünü bugün Realde gördüm. Fiyatı 29TL.

her onune gelen arastırmadan sıcak fırsat diye konu açarsa boyle olur
  • Real yok bulunduğum yerde..

daha nereden alacağız?

hepsiburada veya hizlial da bu fiyata düşer mi acaba?

beklesek mi?
  • metro da 26 küsür kataloğunda vardı
  • dün izmit realde gördüm (kasada önümdeki kişi almıştı) ama fiyatını bilmiyorum .
    dün okusaydım bu yazıyı bende alırdım realden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Kişilik Baza Tavsiyesi?
    14 yıl önce açıldı
    2-3 Kişilik Çadır Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az önce yazılanları okuduktan sonra reale gittim benim yazlıkta ihtiyacım oluyor böyle bir yatağa ancak realdeki farklı bir model yatak tek kişilik ve kutu içinden tek yastık çıkıyor ve hava motorunu ayrıca almamız gerekiyormuş boşu boşuna 10 tl lik benzin yakmamak için eve birkaç parça bişey aldım biraz sonra pcdepo dan sipariş vericem ordaki ni almak daha mantıklı
  • TV Koltuğu var mı bu şekilde ucuza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga145

Az önce yazılanları okuduktan sonra reale gittim benim yazlıkta ihtiyacım oluyor böyle bir yatağa ancak realdeki farklı bir model yatak tek kişilik ve kutu içinden tek yastık çıkıyor ve hava motorunu ayrıca almamız gerekiyormuş boşu boşuna 10 tl lik benzin yakmamak için eve birkaç parça bişey aldım biraz sonra pcdepo dan sipariş vericem ordaki ni almak daha mantıklı

metro da aynı boyut 26 tl diyorum pompalı hemde broşür de öyle yazıyo 20tl 20 tl dir tabi sizin için birşey ifade etmiyorsa sorun yok
  • Valla ben dün gittim Reale. Hem tek kişilik hem de çift kişiliği vardı. Çift kişilik başlıktaki ile aynı model ve aynı özelliklerde 26,99TL (ilk mesajımdaki 29 aslında 26,99 olacaktı). Tek kişilik de yanlış hatırlamıyorsam 15TL idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crimson76 -- 12 Nisan 2010; 1:17:14 >
  • Konuyu görünce metro grossmarkete gittim bende.
    26,99 TL (15 Nisan son)
    Bu gece şişme yatakda yatıp değerlendirmesini yarın yazarım..
  • fiyat cok fazla. reallerde 2 katlı ve daha buyuk ebatlılar sık sık kampanyaya giriyor 60 70 arasına satılıyor. ustelik elektrikli entegre pompalı olarak.

bu yataklardan ben de kullanıyorum. bir kac marka da denedim. farkli ebatlarda tek katlı ve cift katlı kullandim.

sisme yatak aldiginizda 2 katli almanizi tavsiye ederim. cunku her sekilde bir miktar inme yapabilir zamanla. tek katlı olursa yatak pek de rahat olamayabiliyor.
    ayrıca cift katlı veya genis ebatlı yatakları el pompasıyla sisirmek biraz zahmetli oluyor. ve alacaksanız da intex almalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark -- 12 Nisan 2010; 3:33:09 >
  • Çok rahatsız bir ürün.Yatıp uyumak işkence gibi. Gece boyunca akışkanlar dinamiği çalışıyorsunuz. Bir tarafına basıyorsunuz hop diğer taraf baskı uyguluyor.
  • real de tek 13 tl cıft 29 tl armut koltuk aldım ayak uztma sısme puf dahıl 39 tl .yalnız kalmadı koltuk ankara etlık antares real de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihansevencan

real de tek 13 tl cıft 29 tl armut koltuk aldım ayak uztma sısme puf dahıl 39 tl .yalnız kalmadı koltuk ankara etlık antares real de.

armut olandan memnun musunuz?
  • kipa da da 20 küsür çift kişilik şişme yatak. geçen yaz kullandım ve çok memnun kaldım. carrafourdan da 10 küsüre araba çakmağından çalışan pompasını almıştım. bu arada manuel pompayla uğraşmayın derim. hayvan gibi yatak o pompalarla hayatta şişmez.

bir arkadaş yatağın rahat olmadığı söylemiş. bu ytakları çok şişirmemek lazım yoksa yuvarlanır durursunuz. sırtınız yere deymeyecek kadar şişirmeniz kafi. mat a göre 100 kat daha rahat.
  • evet mantıklı olan elektrık pompalı almak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.