Şimdi Ara

Interstellar’ın Anlatılmayan Hikayesi Çizgi Roman Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Interstellar’ın Anlatılmayan Hikayesi Çizgi Roman Olacak


    Geçtiğimiz haftalarda ülkemizde de vizyona giren Christopher Nolan’ın epik denemesi Yıldızlararası, eleştirmenler tarafından çok da beğenilmemişti. En nihayetinden çeşitli eleştirmenlerin verdikleri notların ortalamasına göre puanlayan metacritic sitesinde bu yılki Big Hero 6, Birdman, Nightcrawler ve Gone Girl gibi yapımların altında bir sıralamada kendine yer bulabilmişti. Ayrıca gişede de beklenilen efsane patlamayı gerçekleştiremeyen yapımın ilk haftada kara geçmesi beklenirken üçüncü haftasındaki hasılatı henüz harcanan paranın yarısına ulaşabildi.

    Yine de hala Yıldızlararası’na olan ilgisi sarsılmayanlar var ve yapımcılar da onlara dört elle sarılmış durumda. Bu konudaki en önemli girişimlerinden biri de bu ayki Wired dergisinin bir ekinde olacak. Bu ekte Yıldızlararası filminde anlatılmayan daha doğrusu olduğu söylenen ama gösterilmeyen bir yan hikaye çizgi roman eki olarak yayınlanacak.

     Interstellar’ın Anlatılmayan Hikayesi Çizgi Roman Olacak


    Filmin her hangi bir director’s cut ya da silinmiş sahnelerin olduğu bir versiyonu çıkmayacağı için Nolan’ın bu farklı yolla da olsa filmin hikayesini devam ettirmeye çalışmasının ileriki günlerde başka ne gibi kaynaklara uzanacağını hep birlikte göreceğiz.

    Bu arada elbette “Biz bu dergiyi nereden bulacağız da o eki alacağız?” dediğinizi duyar gibiyiz. Her halde Wired dergisi de böyle düşünmüş olacak ki hem dergiyi satın alacakları hem de alamayacakları üzmemek adını çizgi romanın ufak bir bölümünü internet sitesine ön izleme olarak koymuş. En azından merak edenler şimdilik bununla yetinebilirler. Elbette çizgi romanın ağır spoiler içerdiğini belirtmekte fayda var.



    Kaynak: FilmLoverss



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 19 Kasım 2014; 15:12:21 >







  • Bu konu unutulmuş sanırım. Türkçe'sini nereden bulabiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilal0 -- 12 Aralık 2014; 22:40:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.