Şimdi Ara

İnterntten alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler hepsiburadan filan alışveriş için illa kredikartı mı lazım bu arada yaş konusnda sıkıntı yok ama kredi kartı çıkarmak için illa bi işimizin yada kefilin filan mı olması lazım?

• Bu bulut sistemi dedikleri bir şey var şimdi, son zamanlarda herkes oraya bişey atıyo
  • İninal tarzı kart al hocam en güvenlisi o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi kartı için işin olması şart. öğrenciysen hemen alırsın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Bu bulut sistemi dedikleri bir şey var şimdi, son zamanlarda herkes oraya bişey atıyo

Tm da benim konuyla ne alakası var bulut depolamanın o internete dosya yükleme olayı benimkisi alışveriş benmi yanlış biliyom.
  • kapıda odeme olan yerlerı sec nakıt alcaksan
  • trcpt kullanıcısına yanıt
    innial heryerde işe yarıyormu peki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2014ygslysşampiyonu -- 2 Haziran 2014; 20:55:20 >
  • turkcell cüzdanı dene
  • quote:

Bu bulut sistemi dedikleri bir şey var şimdi, son zamanlarda herkes oraya bişey atıyo

gelen ordan işine yarayanı alıp kullanıyor
  • Evet hocam öğrenciyim peki önerdiğiniz bir banka varmı birde limit durumları ne kadar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

quote:

Bu bilişim fazla kafa yorarsan sıyırırsın. Kullanacaksın. Yararlanıp işini göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

İninal tarzı kart al hocam en güvenlisi o

bu para mı kesiyor işlemlerden ?
  • quote:

quote:

quote:

Bu bilişim fazla kafa yorarsan sıyırırsın. Kullanacaksın. Yararlanıp işini göreceksin

hikmetine çok fazla şey yapmamak lazım
  • quote:

quote:

Ben böyle anlıyorum belki farklı bişeydir. Artık sistematik birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

İninal tarzı kart al hocam en güvenlisi o

bu para mı kesiyor işlemlerden ?

Hocam kayıt mayıt yok git ptt den al en az 10 tl yüklüyorsun herhangi bi cep numarasıyla netten kartı onaylıyorsun ing bank altyapısını kullanıyo yanı güvenle mobil onayla alısverıs yaparsın facebookta ininal yaz sor ıstedıgını kartda para varsa aylık 1 tl kesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

Evet hocam öğrenciyim peki önerdiğiniz bir banka varmı birde limit durumları ne kadar oluyor.

sakin ininal falan alma çok sorun oluyor. ben işbank işte üniversteli kullanıyorum 3 yıl oldu hiçbir sorun yok. sadece yıllık 20tl aidat var o da olsun bence. internet şubesini açtır gerisi kolay. öğrenci belgen yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

innial heryerde işe yarıyormu peki.

Evet ing bank nerde geçiyorsa geçer mastercard bu arada

• merhaba bir sorum olacaktı.
    ben daha önce hiç kredi kartı almadım ve kullanmadım ama şuanda yeni bir bilgisayar almak için takside ihtiyacım var. aylık 300 tl lik taksit olursa ödeyebilirim ancak. ama yaklaşık 3000 tl lik bir şey almak istiyorum 10 taksit olacak yani mantıken. kartın limiti ne kadar olmalı? nasıl kart alabilirim? işlemler neler biliyor musunuz?
  • Her bankanin ogrencilere yonelik kartlari mevcut.Mesela is Bankasi nin Iste Universiteli karti var.Bana 400 tl limitli vermisti.Genelde 300-400 tl limitli sekilde veriyorlar.Sonradan harcama durumuna bağlı olarak artiraviliyorsun limiti.Bence Finans'in Gokarti var 750 tl limitli.Laptop telefon aliminda cok ise yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Her bankanin ogrencilere yonelik kartlari mevcut.Mesela is Bankasi nin Iste Universiteli karti var.Bana 400 tl limitli vermisti.Genelde 300-400 tl limitli sekilde veriyorlar.Sonradan harcama durumuna bağlı olarak artiraviliyorsun limiti.Bence Finans'in Gokarti var 750 tl limitli.Laptop telefon aliminda cok ise yarıyor

Peki mesela 1.5binlik bi urun alacam 750sini su karttan 300unu sundan 450sinide sundan alin diyebiliyormuyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.