Arkadaşlar gerçekten sırf internetten bakarak yazılım öğrenilinebilir mi? Yoksa bu işin okuluna bilgisayar programlama veya bilgisayar mühendisliği vb gitmek gerekir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İNTERNETTEN YAZILIM ÖĞRENME

-
-
Hocam " Btk Akademi " , " Turkcell Geleceği Yazanlar " bu konuda çok çok yardımcı olucaktır , ingilizce öğrenmek istersen de " Duolingo "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6597EDA48 -- 10 Şubat 2023; 19:3:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube daki içerikler yeterli olmaz mı?
yazılımın %90'ı googlelamak ve %70 i ingilizcedir hocam. bu soruyu reddit de ingilizce arayıp yüzlercesini bulabilirsin. ben 2 yılda öğrenip işe girdim şuanda da çıkasım var esnaf olacağım. hiç uzaktan görüldüğü gibi kolay bir iş değil. 9 da 1 saat sürecek proje toplantısı sonra client gelecek onunla konuşacağım. her gün yapılan toplantılardan zaten kafam balon oldu. sonra yeni öğreniyorsan muhtemelen startup da işe başlarsın buda daha fazla iş yükü %80 e varan kovulma oranı junior un ne demek olduğunu bilmeyen işverenler demek oluyor.
-
Hocam Btk akademi tüm vatandaşlar için , e devletle giriş yapabiliyorsunuz ekden sertifika da alabiliyorsunuz aynı şekilde geleceği yazanlar da öyle , hocam yine de değerlendirebilirsiniz
Hocam bölümüm elektrik elektronik mühendisliği. Daha hazırlık sınıfındayım. Hazırlığı boşa geçirmemek için öğrenmek istiyorum aslında. Çünkü ileride işime yarayacak ve okul sadece temelini veriyor.
btk akademide çok fazla kurs var bir bakın istersen
-
Ücretsiz değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X