Şimdi Ara

Internetten ve evde ingilizce öğrenmek için kaynaklar, web siteleri ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kursta bir halt öğrendiğim yok. Daha doğrusu var ama sınıfım geri zekalı ve çok ağır gidiyorlar, hoca da sınıf salak diye genellikle atlıyor. Kursun parasını peşin verdim ama kaydımı sildiricem. Gerçekten zamanımdan ayırıyorum. Yaklaşık 4 saatimi veriyorum ve evde kendi başıma(internet) aracılığıyla yarım saatte öğrenebileceğim şeyleri öğreniyorum. Diğer sınıflarda böyleymiş çoğu vakit geçirmeye, sosyal aktivite anaçlı geliyor.

Hatta var olan ingilizcemde bozulmalar oldu. Sınavlarında b1 çıkmıştım, ama eksiğim var diye a1 den başladım ki vardı. There ve have to yu kursta öğrendim. Kelime haznem hayli geniş olduğu için b1 çıktı yaptıkları bilimsellikten uzak sınavda.

Duolingo bile kurstan daha faydalı. Parayı peşin vermiştim 1900 tl 3 kur tad balçova/ izmir.

200-300 zarara bakmıycam 1. Kur bitince sildircem kaydımı. Resmen kaynaştırıcı eğitim sınıfında ders görüyorum, kesinlikle kibirli biri değilim. Fazlada açıklama yapmıyorum konu sapmasın, buraya gereksiz yere tavsiye/ öneri vs yazmayın kurs ile alakalı olarak.

Sizden tek isteğim ingilizce öğrenmek için kitap ve internet siteleri tavsiyeleri. Bunun haricinde mesaj RİCA ediyorum yazmayın.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi günler hocam ben dulingo adlı siteyi kullanıyorum + olarak mobil uygulaması da mevcut tavsiye ederim bir de kelime hazneniz gelişmesi açısından google play'deki uygulamalara bakmanızı tavsiye ederim konu olarak da youtube cengiz hoca var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.