Şimdi Ara

İnternetten tam ekran video izlerken kasma sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten ağız tadıyla film izleyemez oldum tam ekranda görüntü kasıyor ki küçük ekranda da bi süreden sonra kasıyor bilgisayarın her türlü bakımı tamam her şeyini yaptım ayrıca video üzerinde sağ tıklayıp donanım hızlandırmayı da kapattım , bu sorun eskiden yoktu bunun çözümü nedir bi yardımcı olur musunuz?

• sistemi güncel bir programla taratın ..tarayıcıların önbelleğini boşaltın .. advanced system care ile wındowsu optımıze edın .. sistemın ısı degerlerıne bakın .. hem boşdayken hem yük altında yanı fılm v.s.. izlerken .. ısı degerlerı yuksekse termal macun ve fan temızlıgı yapın ... takılma ve donmalara neden olabılr yüksek ısı ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

sistemi güncel bir programla taratın ..tarayıcıların önbelleğini boşaltın .. advanced system care ile wındowsu optımıze edın .. sistemın ısı degerlerıne bakın .. hem boşdayken hem yük altında yanı fılm v.s.. izlerken .. ısı degerlerı yuksekse termal macun ve fan temızlıgı yapın ... takılma ve donmalara neden olabılr yüksek ısı ..

Hocam dediklerinizin hepsini yaptım anca fanı temizleme imkanım yok diz üstü bilgisayar tek çare format gibi görünüyor. :S

Orijinalden alıntı: cachalad

quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

sistemi güncel bir programla taratın ..tarayıcıların önbelleğini boşaltın .. advanced system care ile wındowsu optımıze edın .. sistemın ısı degerlerıne bakın .. hem boşdayken hem yük altında yanı fılm v.s.. izlerken .. ısı degerlerı yuksekse termal macun ve fan temızlıgı yapın ... takılma ve donmalara neden olabılr yüksek ısı ..

Hocam dediklerinizin hepsini yaptım anca fanı temizleme imkanım yok diz üstü bilgisayar tek çare format gibi görünüyor. :S

eğer fan kirliliğinden dolayı ise sorun ..format çözum olmayacakdır ..ama madem atın atın formatı sorun çözulmesse teknık yardım alarak fan temızlıgı termal macun denersınız ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.