Şimdi Ara

İNTERNETTEN PARA KAZANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA EFSANE PARA KAZANDIRAN BİR SİTE BULDUM.https://www.myiyo.com/?ref=292616374 ATTIĞIM LİNKTEN SİTEYE GİRİYORSUNUZ YAPMANIZ GEREKEN SADECE KAYIT OLUP ANKET DOLDURMAK.(Anketlerin gelmesi uzun sürebiliyor fakat anketler baya para veriyor.Zaten hızlı gelse zengin olursunuz.Biraz sabredin elbet geliyor.Anket geldiginde kayıt sırasında girdiğiniz eposta niza mesaj geliyor zaten haberdar oluyorsunuz.)bol kazançlar..



  • arkadaşlar yeni bir uygulama bence kesin denemelisiniz internetten para kazanmak isteyenler buraya gelsin hem vakit geçirin hemde oturduğunuz yerden para kazanın uygulama çok basit siteye girin ve keşife başlayın refsiz link:https://www.paralan.biz refli link:https://www.paralan.biz/game/register.php?ref=1426
  • Arkadaşlar Selamun Aleyküm

    İnsanların hayatlarına değer üreterek para kazanmak ister misiniz?

    Bir uzmanlık alanınız, hobiniz, yeteneğiniz varsa bunu yazıp para kazanabilirsin. Tek yapmanız gereken bir e-kitap haline getirip Google Play Kitaplarda yayınlamak. Bu sayede bir dijital ürün üretip Google'da satabilirsiniz. Stok, depolama, kargo gibi dertleriniz de olmaz. Hem insanların hayatlarını kolaylaştırırsınız hem de bu işten para kazanırsınız. Ayrıca satabileceğiniz şey bir dijital ürün olduğu için sınırsız sayıda satabilirsiniz. Bu sayede ömür boyu pasif gelir elde edersiniz.

    Kitabınızı nasıl yazacağınızı, nasıl yayınlayacağınızı, nasıl pazarlayacağınızı, nasıl para vermeden reklam yapacağınızı, ne yaparsanız kitabınızın çok satacağını ve ne yaparsanız çok satanlar listesine gireceğinizi aşağıdaki linkte anlattım. Alıp faydalanmak size kalmış.

    Not:Lütfen benim yaptığım işi bahis siteleriyle karıştırmayın, ben burada insanların hayatlarına değer üretip bundan para kazanmaktan bahsediyorum. Anket doldurup para kazanacağım ben derseniz saygı duyarım.

    Not:Uzun süredir bu işin içerisindeyim. Dolayısıyla sizlere tecrübemi satıyorum. Google'dan bulabileceğiniz bilgiler değil bunlar. Beni diğer satıcılarla karıştırmayın.

    Tanıtım amacıyla %50 indirim yapıyorum. Kısa bir süre sonra normal fiyatına çekeceğim. Bu yüzden almak için gecikmeyin!
    https://play.google.com/store/books/details/O%C4%9EUZHAN_G%C3%9CVEN_HERKES_E_K%C4%B0TAP_YAYINLIYOR?id=HVq-DwAAQBAJ




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.