Şimdi Ara

İnternetten Monitör alsam ölü pixel çıksa ne yapacam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yeni monitör almayı düsünüyorum ama mağaza yerine internetten alsam cok daha ucuza geliyor ama söyle bi sıkıntı var monitörde ışık sızması ölü pixel vs. çıkarsa garantiye giriyor mu bilmiyorum uğraşmak da cok can sıkıcı olur.

    sizin tavsiye edebileceğiniz yerler var mı sorunsuz ürün aldığınız veya sorun yaşadığınızda değişim vs. de sorun çıkarmayan?

    vatanbilgisayara biraz güveniyorum başka da bilmiyorum.

    mağazadan mı alsam yoksa? bu pixeli ve başka sorunları kargo kontrolünde anlayamam cünkü kırık vs. olsa anlaşılır da.

    ne dersiniz







  • İnternetten aldığın için iade hakkın olacaktır,eğer böyle bir durumla karşılarşırsan. Ama kutu ve içindekileri faturasına kadar koruman lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mfyildiz

    İnternetten aldığın için iade hakkın olacaktır,eğer böyle bir durumla karşılarşırsan. Ama kutu ve içindekileri faturasına kadar koruman lazım

    koruruz hocam yeter ki iade hakkı olsun kargoda cok olay başıma geldi artık korkuyorum da : )
  • Belgelerini korusanız ne olacak, kutu açıldığı için birebir değişim ve iade almayacaklar. Direk servise gönderecekler.Serviste, kıçından kanun uyduracak, ya 3-5 ölü piksel bir arada olacak ya da 10-15 ölü piksel dağınık olacak.Diğer türlü kullan, işin ne, diyecektir. :)
    İnternetten, monitör, tv gibi ürünler alınmaz bence.Şansınız yaver gitmezse, uğraştırır.
  • Eğer kıçından uyduruyorsa Tüketici hakkına başvuracak :)))

    Kargoya verilen şirket işini baştan sağma yapmıyorsa :D :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mfyildiz

    Eğer kıçından uyduruyorsa Tüketici hakkına başvuracak :)))

    Kargoya verilen şirket işini baştan sağma yapmıyorsa :D :)

    Gördüğüm kadarıyla, bazı monitörler hariç piksel hatası için diretiyorlar. Kanun her türlü piksel hatası kusur sayılır diyor,lakin satıcılar :yok yaw öle, kadı kızındada kusur vardır diyor.

    Tüketici hakem heyetine baş vurulur ve büyük bir ihtimalle kazanılır.lakin gene uzun bir süre beklenilir.o yüzden gidip direk mağzadam inceleyerek almak en iyisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü piksel var değiştirin demiycen. Monitör eline geldiği gün, kutuyu yırtmadan, poşetleri parçalamadan güzelce açıcan. Bilgisayarına takıcam bakıcan, ölü piksel mi var? Aynen açtığın gibi güzelce paketliycen, bunu bilgisayarıma taktım ama beğenmedim cayma hakkımı kullanıyorum diyip aynı gün içinde geri göndericen... 1 hafta kullandıktan sonra çıkıp bunda ölü piksel var deyip iade etmeye çalışırsan işi yokuşa sürerler. Normal, burası Türkiye...

    İade olarak geri gittiğinde bunda ölü piksel var kabul etmiyoruz diyemezler çünkü ölü piksel kullanıcı hatası ile oluşan bişey değildi, üretim hatasıdır o da kullanıcıyı bağlamaz. Ölü piksel miksel benim dikkatimi çekmedi ben beğenmedim hoşuma gitmedi cayma hakkımı kullancam desen yeterli. İnternete bağlanan Smart tv falan olsa neyse ama monitör bu. Dolayısı ile cayma hakkını kullandırtmama gibi bir durum olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 18 Temmuz 2017; 19:45:58 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.