Şimdi Ara

İnternetten ingilizce öğrenmiş olan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu ara duolingo'da takılıyorum günde 2-3 saat ama daha önce hiç internetten çalışmayla ingilizce öğrenmiş birine rastlamadım. var mı şu sitede takıldım şu pdfyi indirdim ingilizce biliyorum diyebilen ? fransada büyüdüğüm için türkçe fransızca biliyorum ingilizce öğrenirsem kariyer için çok iyi olur ama yok yıllardır bi öğrenemedim.



  • İnternetten çalışınca süreklilik ve disiplin elde etmesi zor. Kursa gidince para verdiğinden ciddiyetle çalışılabilir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bellli bir yol katedebilirsin fakat internetten öğrenmek çok zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet kaynak konusunda derya deniz ama pc başında dikkat kaybetmeden ben 10 dk bile dayanamıyorumm. Telefon,pc başında saatlerce aralıksız günü gününe disiplinli çalışacak insan şu devirde çok zor. Kurslar para tuzağı ama en azından öğrenme amaçlı gidildiğinde 2-3 saat sizi odaklıyor sempatik öğretmen ve disiplinli eğitim anlaşıyla yol alınabilir. Bende speaking konusunda 3 aylık cambly yada ing ninjas paketi almayı düşünüyorum fayda sağlar mı acaba?
  • Öğrenilir lakin duolingonun gereksiz olduğunu düşünüyorum.Yeterli bir kaynak değil.
  • Öğrenilir ancak duolingodan degil , duolingo ile ancak belli bi seviyeye gelirsin.Ayrı ayrı 4 temel beceri üzerinde calısma yapman gerek.Rat.Planet hocamın actıgı 6 adım da ingilizce yöntemini uygulayabilirsin
  • Ben internetten öğrendim 2010 yılından beri bir chat client kullanıyorum.Şu an amerikadan kız arkadaşım var.İtalyanca yı da bu şekilde bir bayanla konuşarak 1 yılda akıcı düzeye getirdim.Bana göre ingilizce en iyi speaking ile öğrenilir.Sorun olursa sormaktan çekinme.
  • internetten ingilizce öğrendiğimi tam olarak söyleyemem ama dizi ve film izlemenin listining de faydası oluyor. oturup iki cümle kuramam ama duyunca söyleneni çoğunlukla anlayabiliyorum. kursta b2 seviyesine kadar gelmiştim ama şu an neredeyse bir şey hatırlamıyorum. kursa gidersen ya da kendin çalışırsan düzenli çalış. aksi halde benim gibi ne öğrendiysen unutabilirsin. :)
  • 6 adımda ücretsiz öğren konusu var ben orda 7-8 ay çalıştım sonra bıraktım. Rat.planet hocanın dediklerini katiyen yaparsan gözle görülür gelişme olur. Mesela örneğin şuan dinlediğim (rap,şarkı hariç) ingilizce bir şeyi %70 anlayabiliyorum. Neden bıraktım diye sorarsan birincisi baya zaman istiyor ki okulum var artı diğer derslerim var artı dil öğrencisiyim yds'ye hazrlanıyorum. Bu çalışmalarımın yds'ye yönelik faydası ise kelimedir kesinlikle. Şuan herkes kelime çalışırken ben yatıyorum (tekrar ediyorum tabiki ama sınıftakilerden 10 kat filan ilerdeyim desem yeridir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.