Arkadaşlar merhaba. Sorun başlıkta belirttiğim gibi. Aşağıya çektiğim SS'ler bırakıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Açılan sayfa --> ![]() magnet--> ![]() |
İnternetteki indereceğim dosyanın magnetine tıklayınca Utorrent yerine websayfası açılıyor.

-
-
Merhaba,
Öncelikle adres satırı magnet: ile başlıyor. Kullandığın tarayıcının özelliğini bilmemekle birlikte, böyle bir sonuç üreteceğini sanmıyorum. Muhtemelen kurduğun (veya haberin olmadan kurulan) bir eklenti sebep oluyordur, şüphelendiğin eklentileri devredışı bırakarak sorun çıkaranı tespit edebilirsin.
Halen olmuyorsa, Win+R yap regedit yaz. Kayıt defterdine (Google Chrome için) şuraya git ve Magnet ile ilgili kayıtları sil.
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Clients\StartMenuInternet\Google Chrome\Capabilities\URLAssociations
Tarayıcın farklı olduğu için gideceğin yeri ona göre seçersin.
-
sağtık-birlikte aç-utorrent
-
Bu istemcilerin en iyisi vuze.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Başkan senin için Brave kurup baktım.
brave://settings/extensions
Adresine gittiğinde orada WebTorrent ayarını kapatınca düzelecek...
Brave tarayıcının bütünleşik Torrent desteği varmış. Webtorrent.io altyapısını kullanıyorlar.
-
Hocam ALLAH SENDEN RAZI olsun. Düzeldi şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammerdown -- 7 Ocak 2024; 19:32:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X