Şimdi Ara

İnternette sorun mu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TürkTelekomda 35mbps yerine 8 mbps alıyorum şuan. Az önce 2 mbpsydi. Genel bir sorun mu var yoksa rutin türktelekom kişiye özel problemlerden birini mi yaşıyorum

• AndJusticeForAll A kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şeyin mümkün olduğuna inanmak istemiyorum. Bu kadar radikal bir yavaşlama gerçekten yoğunluk yüzündense vay halimize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: endurable

Böyle bir şeyin mümkün olduğuna inanmak istemiyorum. Bu kadar radikal bir yavaşlama gerçekten yoğunluk yüzündense vay halimize...
    İnternetim 25mbps, şuan "1" alıyorum. Müşteri hizmetlerini arayamıyorsunuz, zira coronadan dolayı müşteri hizmetleri elemanı sayısını kısmışlar. Müşteri hizmetleri menüsünden "internetimde hız sorunu" veya "hattımda kopma var" seçip otomatik kontrol sağladığımda da hiçbir sorun yoktur diyor.
  • quote:

internetim 50 mb ama 1-2 arası orjınden download yapıyorum 1 sattır.
  • 16 mbps -1 mbps idi
    bugün 50 dk once
    50 mbps - 4 e geçtim.
    hızlar şu an görüldüğü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Mart 2020; 17:21:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    8 yıl önce açıldı
    Bende mi Sorun var Forumdamı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de oluyor arada ya telekom işte ne beklersin ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

internetim 50 mb ama 1-2 arası orjınden download yapıyorum 1 sattır.

Alıntıları Göster
    origin serverları ile tr arasında sorun var. örnegin 3 gündür bizim farklı illerdeki arkadaşlarla pinglerimiz 200 + geziyor
    download 100 mb hızde 2 mb civarı oluyor
  • %30 düşük verim alıyorum şu an.
  • quote:

Sürekli para alıp tek çivi çakmayan adamlardan ne bekliyorsunuz ki?
  • MACHiNA_HATTAB kullanıcısına yanıt
    Dün 16-1 olanı 50-4 yukseltırdım. 62 olan ping 51 e ındı BFV de.
    Turktelekom vdsl2

bu arada bende sol superbox da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 27 Mart 2020; 0:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Dün 16-1 olanı 50-4 yukseltırdım. 62 olan ping 51 e ındı BFV de.
    Turktelekom vdsl2

bu arada bende sol superbox da var.
    an itibariyle eu server 170 ping.
  • son zamanlarda sürekli bende de bir yavaşlama oluyor nerden bulaştık bu TürkTelekoma yaa
  • Speedtest 33 gösterse de alabildiğim 15 max 20 mbps. İndirme çok sıkıntı olmaya başladı. Dün böyle değildi.
  • Hayırlı olsun.
  • TT FTTH'da Milleni 100mbps kullanıyorum 12mbps üzerine çıkamadım. Twitch asla izlenmiyor orada da sanırım veri bandı sınırlaması yapıyor kanserler.
  • Benim tarifem 35 mbit olmasina ragmen 2 gundur 24 mbit hiz aliyordum. Modem arayuzunde line rate 23mbit olarak gozukuyordu. Turk telekomu aradim, guncelleme yapalim hattiniza dediler guncelleme yaptilar sonra modemi kapatip actim tekrar 35 mbit e cikti. Saniyede 2.5 mb indirirken su an 4 mb indiriyor.
  • 24 ttnet kullanıyorum hızda kırılma yok fakat internetim son 20dk içinde 20defa kesildi belki komple ağ gidiyor 4-5 saniye sonra geri geliyor o an chrome bile açılmıyor 0kb veri akışı gözüküyor ben şuan bunu ttnete nasıl anlatıp düzelttirebilirim oyun filan oynanmıyor kick yiyorum bağlantı olmadıgı için
  • Bende de bağlantı yok dsl ve internet ışığı yanmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.