Şimdi Ara

İnternette küfür ve argo içerikli yazılar yayınlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Köşe yazılarının yazıldığı bir sitede bende köşe yazarıyım. Haftalık bir şeyler karalayıp yayınlıyorum.

Site kuralları gereği argo ve küfür serbest ancak 2 veya 3. şahıslara edilmemesi suretiyle. Yani kişi veya kurum belirtmeden ortaya küfür edebiliyoruz yazı içerisinde. Herhangi bir video veya müzikteki küfürler gibi bir şey. Yazı içerisinde yazılan bu küfür veya argo kelimeler şikayet edilip başımı ağrıtabilir mi ? Söylediğim gibi isim, kurum, kuruluş herhangi bir şeyi belirtmek yok. Örnek verecem de veremiyorum

Bilgisi olan var mı ? O kadar yazı yazdık şimdi alakası olmayan birisi şikayet edip mahkemelerde uğraştırmasın.

• hic etmemeni tavsiye ederim...sirf bunlarla ugrasan insanlar var..bu forumda bile var...cok basini agritirlar bnden soylemesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkür ederim hocam. Yalnız söylediğim gibi 2 veya 3. şahıslara herhangi bir şekilde ucu dokunmuyor. Benim yazdığım argo ve küfürlü sözleri zaten şikayet edecek olsalar Türkiye'nin %90'ını içeriye atabilirler o derece genel kelimeler yani Tabiri caiz ise ortaya edilen küfürler.
  • Hakaret suçunun kapsamı biraz genişletildi sanırım, yazılarının genel kapsamı bir şahsı yada kurumu işaret ediyorsa her ne kadar ortaya da konuşsan hakkında şikayetçi olabilirler. Bence riske girmezsen iyi olur. Hem küfürlü ifadeler yazılarının genel kalitesini düşürür diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.