Şimdi Ara

İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır! (857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63.797
Cevap
342
Favori
2.734.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1335 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • btk nın gerçek ismi : tt=btk sonuç :ttbtk ( türk telekom bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu) yalnız birleşince baya isimler uyuştu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkkalksın -- 3 Ağustos 2016; 21:21:01 >
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum ama internet iyiydi geçen ay bilsem bir şeyler indirirdim.
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Hocam iste bu kisim servis saglayicilarla celismiyor. Adam cayma bedelini almiyor senden zaten. Kullandigin ay boyunca verdigi indirimi geri aliyor. Uydunet gibi firmalar taahhutte indirimi 10-15 lira gosterirken TTNET gibi uckagitci firmalar taahhut indirimini 40-50 lira gosteriyor. 100-110 liralik pakedi taahhutle 60 a indirdik diyor yani. Boyle olunca sana cikan fatura uydunette 100-120 lira cikacakken ttnette 350-400 lira cikiyor. Bu rakamlari sikayet edebilecegimiz bir kurum var midir onu merak ediyorum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustifb

    Türkiye'de bulut depolama hizmetleri var. Türk Telekom Netdisk, Turkcell Akıllı Depo. Eğer yurtdışında saklamak istemiyorsanız bunlardan birini kullanabilirsiniz.

    Dediğiniz gibi inşallah upload hızları artar, upload yapmak için ablamın dükkanına gidiyorum.

    Bu arada Çin servislerinin nasıl 10 TB, 36 TB verdiklerini buldum.

    Ücretsiz depolama alanları yetersiz ve kullanmak için şartlar sunmuşlar. Google Drive ve OneDrive gibi fazla depolama alanı ile birlikte kolay kullanım imkanı vermiyorlar.

    Nasıl veriyorlar ?
  • güncel. bu sorun bitene kadar tartışmaya devam arkadaşlar.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Upload hızları artsada ben ülkemizde ücretsiz yüksek alan veren bir sağlayıcı çıkacağını zannetmiyorum. Türk Telekom'un Zettabayte boyutunda veri merkezleri olmasına rağmen 20 GB'lık ücretsiz alanı 2 GB'a düşüren, sınırsız alanı kaldıran firma.

    Çin servislerinden Weiyun 10 TB veriyor ama günlük yükleme limiti 1 GB'mış. 1 GB'ın üzerindeki yüklemeler için yanlış anlamadıysam 4000 Çin Wonu ücret istiyor. Aylık mı yıllık mı çözemedim. 360T denilen ve 36 TB veren firmanın ise günlük 5 GB yükleme limiti veriyor. Yani 5 GB'ı normal hızınızda yüklüyorsunuz, 5 GB'ın ardından 10 kb/sn ile yüklüyor. 5 GB'ın üzerinde de normal hızda yüklemek için ücret istiyor ama ne kadar anlaşılmıyor. Sonuç olarak bu limitlerin düşünerek 10 TB'ı herhalde 50 yılda doldururuz.
  • arkadaşlar, Bimere şikayette bulundum bende, sizlerde gerekli yerlere şikayette bulununuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blue_Low

    quote:

    Orijinalden alıntı: rtsbora

    BTK'ya şikayeti gönderdim.

    Görüş/Öneri kısmında da yazın hocam

    Tamamdır, tekrar görüş/öneri kısmına yazıp gönderdim.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz yüksek alan vermemeleri için geçerli bir sebep var mı ?

    10 TB verip kullanılmasını engellemeleri ve ek para istemeleri bizimkilerden farksız bir zihniyette olduklarını gösteriyor. AKK uygulamasının benzerini yükleme için yapmışlar.
  • istesenizde istemesenize ttnetle btkda badem bıyıklıların borusu ötüyor
    adamlar aslında bir taşla iki kuş vuruyor bu akk ile
    1-sansürcü zihniyetin şartlarından olan bilgilenmenin önüne geçmek için neti olabildiğince kısıyorlar
    2-tekel olduklarından dolayıda daha iyi hizmet için gerekli olan altyapı çalışmalarını yapmayarakta olabildiğince kar elde ediyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HsynBkts

    Pek bir faydası olmayabilir evet ama belediyeler kazı iznini geç onaylıyormuş sanırım (Bu konuda bir kaç yorum okudum bunun ile alakalı , hepsi öyle değildir heralde ).
    Tepki başlarsa erken onay verebilirler diye düşündüm

    çanakkale merkezde her sokakta telekom kanalları mevcut ama fiber getirmediler çoğu yere daha.
    isteseler hemen fiber çekerler.kazı yapmalarına gerekte yok.
  • Sanırım btk etkinliğimiz başarıyla geri püskürtüldü. Ses soluk yok hiç bir yerden.
  • btk iss'lerin köpekliğini yapıyor evet. buna rağmen umudunuzu kaybetmeyin. bu olay parti meselesi olmadığından bir etkinlik, yürüyüş vesaire yapıldığında çok fazla destekçi toplar. onların tek güvenceleri ''halk cahil, öğrenemez nasıl s.ktiğimizi, öğrensede toplanamaz'' kafasında olmaları. ama ya toplanırsa ?
  • Bu ay düzenleme olucak. AKK kalkması imkansız gibi ancak, Hız sınırı yükseltileceği kesin.

    Buyrun BTK 2016 İş Planından Resim:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersofis -- 3 Ağustos 2016; 22:10:45 >
  • Stranger Things Season 1 2160p : 8 bölüm,
    Windows 10 son update için temiz kurulum, program güncellemeleri

    Yaptığım yükelemer bunlar, gerisi normal kullanım youtube, sosyal ağlar vesaire.

  • Henüz suçu kesinleşmemiş olan yöneticiler gözaltına alındığı için malum kişiler ile bağlantısının olduğunu söyleyip, yalan olma ihtimali olan bir haberi paylaşmamız güvenilirliğimizi zedeleyebilir. Mizah amacı ile paylaşıyorum ama ciddi olarak her yere yaymayı önermiyorum.

  • Akk kalkacak!

    Türkiye ses ver.
  • bizim belediye aynen şunu dedi. Türk Telekom'a söyleyin :)
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Çünkü maliyetli. Türk Telekom NETDİSK için biraz bilgi vereceğim. Başta 20 GB ile başladı, 9,99 TL'ye sınırsız alan verdi. Sınırsız mı? Başta kurum içinde çalışan bizler kalktık TB'larca arşivimizi oraya yükledik. Ben 3 TB'ı doldurdum. Sonra "Sınırsız" alanı kaldırıyoruz dediklerinde dedim bir veri merkezi 200 PB olan bir firma neden kaldırsın? Sormaya gerek yokmuş, sadece kurum içinde çalışanlar PB'lara erişmişler. Üstüne kullanıcılardan biri 30 TB yüklemiş. Bir veri merkezi ortalama 5 Milyon TL'ye açılıyor. Kapasite ise genelde 200 - 600 PB oluyor. 100 bin kullanıcınız olsun ve herkese 100 GB verin. 10 PB alan yapıyor. Siz 5 Milyon TL para harcayıp bir veri merkezi kurmuşsunuz ve 10 PB alan bedavaya gidiyor.

    Dünyaca ünlü koca Microsoft bile dünyanın en fazla veri merkezine sahip firma sınırsız alan verebileceğini zannedip geri adım atmak zorunda kaldı. Herkes bizim gibi değil adamın simetrik interneti var gidip 1 TB'ı birkaç saatte doldurabiliyor. Siz bu veri merkezlerini açıyorsunuz vergi veriyorsunuz o kadar ücret ödüyorsunuz ama aldığınız ücret verginizin birini zor karşılıyor. Ama arkanızda devlet olur, vergi muafından faydalanırsınız (Cloud Mail Ru) o zaman ücretsiz 1 TB verebilirsiniz. Ya da Google gibi ücretsiz sınırsız denilen sınırlı verebilirsiniz. Biz Türk Telekom'da Google'ın o sınırsız dediği Fotoğraflar servisinin sınırını bulduk. Aylık 500 GB, 500 GB'ın üzerinde yükleme yapamıyorsunuz. Google Drive alanınıza yapabiliyorsunuz.




  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    O kanalların düzgün çalışıp çalışmadığını biliyor musunuz? Bizde de öyle kanallar vardı, nedirki 1 haftada biter diyordum. Tam 14 rögar arası yeniden kazılması gerekti, 12 tanesini tamamladılar.
  • 
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.