Şimdi Ara

İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır! (428. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
63.798
Cevap
343
Favori
2.733.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1335 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu imzanın milyonları bulması lazım hala azız o zaman imzalamayanlar yapazağımız başaracağımız alacağımız başarıyı kullanmasınlar
  • İnci sözlük güzel destek çıkmış birde ekşide popüler olsa efsane olur.Bence sosyal medyayı çok çok iyi kullanmak lazım bilgili arkadaşlardan öneriler bekleniyor.
    Konunun bir önceki sahibi yani çoğunlukta olan imzaların sahibi olan eleman hatırladığım kadar s. medyadan epey destek almıştı.

    http://incisozluk.com.tr/

    http://incisozluk.com.tr/w/akk-i%C3%A7in-dhya-destek-oluyoruz/

  • Konu yukarda kalsın.
  • öncelikle bu kadar geç öğrendiğim için kendimden utandım. şu an ama o kadar mutluyum ki. bu insanlık dışı sapkınca şeyden kurtulma umudu doğdu içimde. ilk önce bunu başlatan elini sonunda taşın altına koyan gençlere ne kadar teşekkür etsem azdır. bu mide bulandırıcı uygulamaya elbet birileri ses çıkaracağına inanıyordum ve sonunda gerçekleşti. bundan sonra da destek veren milletvekiline de çok teşekkür ederim. insanların dertleriyle doğrudan ilgilenip bunu çözmek için çabalayan bir milletvekili görmek güzel. daha çok partiden daha çok milletvekili bulursak ne mutlu. sonuçta sorunun çözüleceği yer orası ve en nihayetinde çoğunluk gerekiyor. destek için ben her zaman buradayım her şeyi yapmaya hazırım. hepimizin düşü bu esaretten kurtulmak

    not: bu mesaj 2 megabitten düşük zaman zaman da 1 megabitin altına inen kotası aşılmış bir ceset internetle gönderilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beats by dr.oz -- 6 Temmuz 2016; 22:18:54 >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğunluk neden 3. şıkkı seçmemiş acaba ? Diğerleri sadece günü kurtarmaya yarayacak , bir süre sonra yeniden bir çalışma yapılmasını gerektirecektir.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Tabii öncelik akk nin kalkması ama burası Türkiye ne zaman vatandaşın yararına bişey oldu ki. Hızın yarıya düşüp herkesin adil bir şekilde akk ye girmesi en kötü secenek olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazansavar -- 6 Temmuz 2016; 22:27:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük kota kesinlikle olmamalı, eğer bu olursa günlük 2 3 GB kota verir bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwanzig

    Çoğunluk neden 3. şıkkı seçmemiş acaba ? Diğerleri sadece günü kurtarmaya yarayacak , bir süre sonra yeniden bir çalışma yapılmasını gerektirecektir.

    bence ben 2. şıktan yanayım 10 kat kota demek yaklaşık 1.5 tb demektir bir ev kulanıcısı 1.5 tb indirmesi kolay değildir yani 1.5 tb lık kotayı aşması nereden baksan imkansız gibi kotayı aşan zaten normal birisi, değildir benim düşünçem 2. şık yani 1.5 tb den yana eger akk kaldırılmassa tabiki
  • İşte mesele burda telekom vatandaşı en maliyetsiz şekilde yolma peşinde. Akkden sonra hızlar yarıya düşse internet paketlerini maksimum 10mbit ten satmaya başlarlar. Günlük kota uygulansa senin dediğin gibi kotaları 2, 3 gb dan satmaya başlarlar. Bu karaktersizlerin elinde aldık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazansavar -- 6 Temmuz 2016; 22:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar belki konuşulmuştur belki saçma ama facebook yada twitter gibi sosyal medyada fenomenlerden yardım isteyemezmiyiz .?
  • Inciden destek gelmis. Minimum 300 kisi imzalasa bu da birseydir.

    Eksi destek verseydi iyi olurdu.

    Birde sdn / technopat / **** falan oralarda da konu acilsa minumum +1k kisi gelir.

    Ek olarak brosur bastiralim bence. Capsleri brosure bastirip en arka sayfaya mantikli sebepleri aciklarsak sonrada o brosurleri dagitirsak cok katkisi olur diye dusunuyorum kampanyaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob

    Birinci şıkka yönelenler "ertesi güne nasıl olsa eski hızımıza kavuşacağız, ay sonuna kadar mevcut hızımızın yarısıyla idare etmeye ne gerek var" diye düşündü muhtemelen.

    EDİT: günlük 50GB olursa bana da mantıklı geliyor aslında

    bence günlük yerine haftalık olsa daha iyi olur hem kullanıcı zırt bırt kotayı aşmış mıyım diye kontrol etmez hemde firmada ki çalışanlarda oluşabilecek sıkıntılardan meşgul olmaz tabikide kotası haftalık 450 gb olursa tabikide bu kotanın altı genede kurtarmaz
  • enesy04 E kullanıcısına yanıt
    Kale alacaklarını sanmam o tür kişiler interneti muhtemelen akksiz alıyordur. Akknin adını duyduklarını sanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kotalar bu şekilde olursa iki seçeneği de kabul ederim.En düşük kota 1 TB olsun aylık tamam.Yetmeyen 2 veya 3 TB olan pakete geçsin.Yok eğer kotalar yine bu kadar kısıtlı olacaksa hızlar yarıya düşsün.3 Mbit zaten rezil bir hız bu devirde.Birde 100 mbit alan adama haksızlık değil mi ? Bu ne biçim adalet
  • UP!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob

    1.5TB kotayı bitirmek için her gün 50GB,
    3.0TB kotayı bitirmek için her gün 100GB,
    4.5TB kotayı bitirmek için her gün 150GB

    indirme yapmak gerekiyor.

    Yada

    Günlük 50GB kota ayda 1.5TB,
    Günlük 100GB kota ayda 3.0TB,
    Günlük 150GB kota ayda 4.5TB,

    Ediyor.


    Aylık kotayı aşanları 3Mbps'a düşürseler cidden ses etmem. TB boyutunda indirme yapan kullanıcı standart ev kullanıcısı değildir.
    Bu kişi güncel oyunlardan 10 tane indirse, ve bu oyunları ortalama 50GB boyutundan baz alsak sadece 500GB kota yer. Geriye kalan TB'ları ne yaptın kardeşim?

    Ancak günlük kotayı geçenler mutlaka ama mutlaka mevcut hızının yarısına düşürülmeli.

    EDİT: işbu mesaj şayet kota kaldırılmazsa uygulanmasını istediğim fikirleri içermektedir. Gönlüm elbette tam sınırsız internetten yana.

    sizin acaba akk kabul edilmesse bu konuyla ilgilenen arkadaşlardan haberiniz var mı b planları neler acaba hic forumda bassedilmemişte b planı olarak atıyorum kotaların artması akk sonrası hızın atırılması gibi vb
  • Yukarii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob

    Konuyla ilgilenen arkadaşlar ile Forum ve Skype grubu üzerinden iletişimim var ancak nadir görüşüyorum.

    B planları hakkında bir bilgim yok ancak Muco ve Ankara nickli arkadaşları mention ederek konuya çağırayım size onlar anlatsın.

    ortak noktamız akk kalkması ama bu çakal firmalar bu seferde bizim akk siz paketlerimiz var diyecekler o zamanda değişen bir şey olmayacak varda kim yararlana biliyorken o paketlerden yararlananlar sadece zenginler bunu düşünerek ten acaba b planları var mıdır diye belirttim

    umarım güzel bir şekilde bu işi çözüme kavuşturularak herkez düzgün interneti akk takılmadan kullanmaya başlar
  • beyler steamde oyun indirme hızım akk dolmadan bile en fazla 700kbps speedtest yapıyorum 8mbps çıkıyor sebebi nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.