Şimdi Ara

İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır! (2294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63.798
Cevap
342
Favori
2.734.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1335 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22922293229422952296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam kotayı aşsan bile o saatlerde kotan yokmuş gibi kullanacaksın.
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum deneyip gör hocam. Şu zamanda çektiğimiz sıkıntılara bak. Resmen paramızla kanser oluyoruz. Saçma sapan paketler ve hızlarla.
  • Cevap veren herkese teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harce74


    quote:

    Orijinalden alıntı: ldr1907

    Zor hocam donar büyük ihtimalle.

    bu akk yüzünden blu tv ye üyelik alsam mı almasam mı diye 2 kere düşünüyorum parasını verdiğim şeyi akk yüzünden düzgün kullanamıyorum neyse tahahüt istemiyorlar en azından bu ay aldım bakalım nasıl olacak 5 mgbit le nasıl olur acaba netflix te 3 mgbit le 720 p izleyebiliyordum onuda 1 ay bedava denemiştim netflixin sunucuları mı farklı nasıl yani 2.8 mgbitle 720 p açılıyordu ama blu tvde 2.8 ile 7209 açmıyordu

    Sunucu kalitesine göre değişiyor sanırım hocam mesela steamden indirirken 2.8 alıyorken ps4 üzerinden 1.4mb/sn geçmiyor. Bunun gibi bir şey sanırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    O zaman daire içindeki kablolara özellikle iki bakın derim hocam zira kapıların k9şerinden geçerken vs. kopmalar olmuş olabilir. Zira olmuş şeyler var adamın ulaşıoabilir hızı 60Mbps gözüküyor ama kablosu kotu kopacak hat degerleri de desteklmeesine rağmen 24Mbps ile ancak 3-4Mbps alabiliyor kabloyu kontrol ettiklerinde kopmak üzere olduğunu görüyorlar değiştirince düzeliyor bunun gibi bir durum olabilir hat değerlerinde de fark edilemeyebilir.



    Onun haricinde kabin kapasite sorunu da olmuş olabilr ama genelde düşük kapasiteli FTTB kabinlerinde görülüyor bu durum. FTTC'de ise yetersiz kalan kabine zaten ikinci fiber hattı çekiyorlar düzeliyor. Hocam FTTB mi yoksa FTTC mi sisteminiz ?

    Sistemim hangisi hiç bilmiyorum hocam. Ancak yarın bakayım ona göre söyleyeyim. Çok da anlamıyorum bu işlerden ama hakikaten büyük dengesizlik var. Misal 16 mbit iken wifi ile 720p izleyemiyorduk. Şu an 2 mbit civarı netim var ve Full HD 1080p video açtı !? Hakikaten böyle rezil bir internet hangi ülkede vardır merak ediyorum. İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır!




  • An itibariyle son 3 gün arkadaşlar.

    Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Son 3 gün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ₯

    16 Mbit sınırsız kullananların Youtube u hiç yavaşlamıyor mu yani ?

    Onlara özel ayrı bir hat açılmıyorsa yavaşlıyordur.
  • atarsa Adıyaman :D
  • 5 dakika önce girdiğimiz 24 saatlik günü saymazsanız 3 gün diyebilirsiniz.
  • YouTube hizmetleri cidden sorunlu. Zira hem Google'ım veri merkezi yetmiyor hem de Türk Telekom'dan Google'a büyük trafik var bu sebeple hem Google hem Türk Telekom Throttling uyguluyir yani band genişliğini kısıyor. Mesela çok yoğun saatlerde 144p izleyemediğim olmuştu genel mana da fazla sorun yaşamıyorum ama rahat zamanlarda throttlinge takılmadan dahi izleyebiliryorsunuz. Ha bu durum çözülür mü Google açıkça böyle ırkçı davranışlarda devam ettikçe hiç bir vakit düzelmez bırakın veri merkezini yönlendirme noktası dahi yok Google'ın Türkiye'de.

    16Mbps ADSL kullanıyorken belki farklı veri merkezine bağlı idiyseniz daha rahat bir veri merkezi ise daha az Throttling uugulanıyordu belki de bilmeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekman Pistonu kullanıcısına yanıt
    şimdiden 1 mayıs uygulamasını başlatan var mı? Karaktersizlik operatörlerin ortak noktası malesef!
  • Popülerde Birinciyiz beyler gözümüz aydın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    YouTube hizmetleri cidden sorunlu. Zira hem Google'ım veri merkezi yetmiyor hem de Türk Telekom'dan Google'a büyük trafik var bu sebeple hem Google hem Türk Telekom Throttling uyguluyir yani band genişliğini kısıyor. Mesela çok yoğun saatlerde 144p izleyemediğim olmuştu genel mana da fazla sorun yaşamıyorum ama rahat zamanlarda throttlinge takılmadan dahi izleyebiliryorsunuz. Ha bu durum çözülür mü Google açıkça böyle ırkçı davranışlarda devam ettikçe hiç bir vakit düzelmez bırakın veri merkezini yönlendirme noktası dahi yok Google'ın Türkiye'de.

    16Mbps ADSL kullanıyorken belki farklı veri merkezine bağlı idiyseniz daha rahat bir veri merkezi ise daha az Throttling uugulanıyordu belki de bilmeyiz.



    Eğer google da ayrı bir kısıtlama uyguluyorsa vay bizim halimize zaten. gittik uhd tv aldık smarttan film izleriz diye daha adam gibi film izlemek nasip olmadı. 720 de bile donuyor. Bakalım son 3 gün artık cezaevinde gün sayar gibi sayıyoruz piskoloji kalmadı. İsyan edesi geliyor insanın böyle ülkeye ama nereye kime...




  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    google veri merkezi yetmiyor demiyelim :) 1 PETABİT bağlantı boşuna değil
    söz konusu yt yavaşlığı Türkelekom Yurtdışı çıkışlarından kaynaklanıyor .
    Farklı İBP ler ile çok rahat her vakit 8K video açılabiliyor :) (76 megabir hız var)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ellekem

    Hocam uydunette 75 hızlık tarife varmı 50 ve 100 hızlar var diye biliyorum. Sizin paket hangi kampanya adı altında adı ne ve fiyatı nedir?

    Ben turknet kullanıyorum hocam.
  • Ne yazıkki aylardır merakla beklediğimiz Mayıs düzenlemesini göremeyecegim. Bir iş dolayısıyla yarın sabah Istanbul'a uçuyorum. Sizi burada merakla okuyor olacağım. İnşallah gerek kalmaz ama en ufak bir aksilikte Superonline'ye giydirmek için tetikte olacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demedi demeyin internet fiyatları artıcak.
  • Hocam tabi her vakit öyle çok throttling uygulanmıyor şimdi ben YouTube'da sorun yaşayacağım bir video olmaz bu saatte 4K dahi izlerim. Yalnız hocam tavsiyem imkanınız varsa 4K için IPTV alın tabi Tivibu ya da TurkellTV+ (Tivibu da 4K henüz başlamamış olabilir) gerçi 4K deneyimlemedim ama IPTV'de FHD deneyimime dayanırsak televizyonu değiştirmiş oldugunuzu dahi düşünebiliyorsuniz Zira yayınlar kayıpsız ve yüksek bitrateli olarak geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22922293229422952296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.