Şimdi Ara

İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır! (2705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63.796
Cevap
342
Favori
2.734.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1335 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27032704270527062707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blindfire

    "4054 Sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun" Madde 6.
    Belirli bir piyasadaki hâkimiyetin yaratmış olduğu finansal, teknolojik ve ticarî avantajlardan yararlanarak başka bir mal veya hizmet piyasasındaki rekabet koşullarını bozmayı amaçlayan eylemler, Tüketicinin zararına olarak üretimin, pazarlamanın ya da teknik gelişmenin kısıtlanması hukuka aykırı ve yasaktır.

    Burası türkiye anayasadan mı bahsediyorsun
  • omris2013 kullanıcısına yanıt
    Bu yaygara olduğu için uygulamak zorunda kalıyorlar.
  • Cuma günü veya gelecek hafta cuma gününe kadar bir çok şey netleşecek ( herzaman süpriz yapma ihtimalleri var (olumsuz anlamda ) )
    Kişisel olarak ilgili kurumlara şikayetlerimizi yapalım. Fakat Kişisel tepkimiz yetersiz kalabilir.

    Ciddi bir şekilde organize olup ortak hareket etmemiz gerek . ( Geçmişte yeterli etkiyi bırakamamışızki , kararı soyguna çevirmeye çalışıyorlar. )
    Sadce ilgili kurumlara şikayette bulunmamız yetmez. Ortak metin belirleyip , siyasiler , stklar , devlet kuruluşları , basın organları vs vs ... Yüzbinlerce kişi , hergün günde 1 defa toplu mailde göndermeliyiz. Sosyal medyadan bol bol etiketlemeliyiz :).

    Hergün konunun 1. sayfasının ilk iletisine bakıyorum. Orda gerekli duyuru yapılacaktır , belirtileceklere göre , bir başlangıç noktamız olacaktır.

    Son olarak superonline yayınladığı liste gerçekti ve teğkileri görünce , yalanlamak zorunda kaldılar. Bundan vazgeçmediler , şimdilik inkar edip , nabız yokluyorlar.
    Cep telefonlarını wifi üzerinde hangi interneti kullanıyoruz ? Bu durumu bilmeyecek kadar , bilgisizler mi ? Gelde gülme.

    Benim tahadüttüm var , benim internet sağlayıcım böyle bir saçmalık yapmamış vs vs ... yanlış düşüncelere kapılmayın
    Birlik olup , zamanında gerekli tepkiyi vermezsek , onlarda bu iğrenç uygulamaya , kısa sürede geçecektir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: omris2013

    http://www.superonline.net/yardim/internet/akk-nedir/adil-kullanim-kotasi-nedir?path=%2Fyardim&GUID=d7c24454-b0bf-4451-9a99-828286c64b84

    superonline uyguluyor gibi görünüyor

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/bilgi-bankasi/sayfalar/adil-kullanim-noktasi-uygulamasi.aspx

    ttnet de uyguluyor bu kadar yaygara neden anlamadım

    Turksat'ın internet tarifelerine bakmadın herhalde. Resmen saçmalık, 10 yıl önceki kotalar geri gelmiş. Turksat bunu değiştirmezse, firmayı derhal değiştiririm.




  • Turksattan çıkanlar bir grup oluşturalım bakalım kaç kişi çıkmış nedersiniz bu onlar kapak olur bakalım kullanıcıları kazıklamak neymiş görsünler
  • ttnet bu zamana kadar gece ile gündüzü ayıran sistemi niye yapmadıda şimdi yapmaya uğraşıyor acaba
  • 75gb AKN 24mbps fiber kullanıyorum. 2 gün boyunca gece 02-08 arası 110gb indirme yaptım ve kota sorgulayınca bu indirmeleri yazmışlar ama hızım hala 24 mbps.

    Önceki sayfalara bakamadım. Başka belirten varsa kusura bakmayın.
  • Ülkemiz gelişmekte olan ülkeler arasında yer almasına rağmen internet kalitesi ve fiyatlandırması konusunda geri kalmış diye tabir edebileceğimiz ülkeler ile yarışıyor. Dünyanın en büyük 17. ülkesi ve 18. büyük ekonomisiyiz, Dünya internet hız ortlamamız; Akamai Raporları
    2014 te 59. sıra, 2015 te 63. Sıra, 2016 da ise 71. sıradayız. Bizim ilk 20 de olmamız gerekirdi.
    Hala AKK ve Kotalı internetten bahsediyorlar. Uyanın artık yıl 2017...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_kofret

    Bu yaygara olduğu için uygulamak zorunda kalıyorlar.

    TTNET böyle birşey yapmadı ama superonline ilk başta yapıp sonra geri çekildiler sanırım halkın nabzını yokluyorlar da turksat'a çözüm lazım
  • Ne güzel,25,35,50 mbs hızları görüyorum ya ne kadar imreniyorum anlatamam.Kendim şehrin merkezinde 6 yı zar zor alıp 16 mbs parası veriyorum Telekoma.
    Yeri değil belki ama bişi sormak istiyorum.Vodafone sitesinde ev telefonunda sorgulama yaptığımda fibermax yok,hiper 78 Mbs gözüküyor.Sizce o sitede yazan değerin doğru olma ihtimali nedir?Hiç inanamadığımdan bu hızlara,hayal gibi geliyor.
  • Kotaya yansitmislar bu geceki indirmelerimi umarim bu yansitma o yansitma degildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar AKK de yapılan iyileştirmeler güzel ama yetmez. AKK nin tamamen kalkması için 2019 yılı beklememeliyiz. Bu konuyu her zaman gündemde tutalım AKK nin bir an önce kalkması için.
  • Zamanında sen ve ekibin diğer üyelerinin yaptığı yanlıştan sonra konuya asla destek vermeyecektim, dayanamadım. Bundan sonra bende elimden geleni yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu ben de yaşıyordum.Binam 2 mahallenin ortasında olduğunda,iki mahallede de Hiper vardı fakat ben alamıyordum fakat ne olduysa benim tarafıma da gelmiş.Superonline vdsl ilk çıktığında bana ısrarla yok diyordu ben de vodafone altyapı sorgusu yaptım her yerden baktım dememe rağmen adsl dediler.En sonunda dedim böyle olmayacak en iyisi şikayet talebi açıyım sokakta ki direğe kadar anlatıyım.Anlatınca böyle sihirli bir değnek etkisiyle ben de vdsl e geçmiş oldum.Sonuna kadar deneyin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Sözleşmesi olanlar bitene kadar aynı şekil devam mı edecek ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milleti yolunacak kaz görüyorlar. Bu fiyatlar soygundan başka bişey değil. BTK kamu kurumu olduğunu gösterip bu saçmalığa son vermeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    sabah yazdım hocam bu olayı MH ile görüştüm oradaki yazan kota toplam veri kullanımınız gece 2-8 de dahil yani ama asıl AKK de kullandığınız kotayı onlar görebiliyor mesela ben 40 gb yapmışım 35.5 i 2-8 arasında olduğu için akkden sayılmıyor 1 ay içinde bunları sistemden ayrı görebilecekmişiz çalışıyorlarmış bunun üzerinde
  • Evet. AKK'li pakette iseler paket hızlarında belirtilen hıza göre yeni düzenlemedeki hızlara düşecekler. Mesela 25Mbps 75GB AKK'li ve taahüt süresi bitmemiş birisi 25Mbps 75GB AKK'li şekilde kullanmaya devam edecek. Gece 2 ile sabah 8 saatleri arasında kotaya bakılmaksızın paket hızı olan 25Mbps'i alacak ve o saatler arasında kullanılan veri AKK kotası olan 75GB'tan düşmeyecek. AKK kotası olan 75GB'ı geçtiği takdirde de hızı 16Mbps'e düşecek ve kullanımı için ek ücret talep edilmeyecek.
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    Bu konunun ilk açıldığı zamanlarda millet upladı falan sonra insanların hevesi kırılıyor .
  • Taahhüt verdim yea diyorsunuzda adamlar kanunu takmıyor.
    Kanun takmayan adamlara sözleşmem var desen ne olur yok desen ne olur...
  • 
Sayfa: önceki 27032704270527062707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.