Şimdi Ara

İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
63.798
Cevap
342
Favori
2.734.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1335 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hep destek tam destek
  • Hukuk işlemleri yapılması için öncelik imza kampanyasını iyice şişirmek lazım, en az 500 bin imza, onun için herkes elini taşın altına koyması lazım. Ardından AKK'ye düşmüş 100 kişi ve bu arkadaşlara biraz hukuk dersi verilmesi gerekli, yani gruplara ayrılıp her 20 kişiye 1 stajyer avukat toplamda 10 stajyer öğrenci demek. Ve bütün işlemler bittiğinde davaya ücretsiz bakacak 2 tane profesyonel avukat eşliğinde mahkeme yoluna gidilmesi her şeyi çözecek, bunları bu davaya bakacak olan avukat arkadaşlar söyledi.

    Ben avukatları ayarladım en az AKK'ye düşmüş 20 kişi hazır bekliyor, ama her gelen imza ne işe yarıyor deyip ders vermeye kalkıyor, imza mahkemede çok önemliymiş, change.org , hakim karşısına çıkıldığında AKK'ye büyük bir tepki olduğunu göstermek çok önemliymiş bunları söyleyen yıllarını avukatlığa ayırmış bir duayen, tabi bizim donanım haberdeki çakma avukat bozuntuları SURVİVOR ergenleri gelip avukat gibi bu işe yaramaz laflarına bakmayın, destek olun, destek olunması için çaba harcayın.




  • Bir gerçek var, burası Türkiye, hiç birşey değişmez.
  • Yazda geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GenkaNuank

    Su resimleri abartmasaniz bi konuya giriyorum akk doluyor

  • 500.000 imza için up
  • Türk Telekom'a rakebet cezası verilmesinin sebebi fiber engellemek filan değil. Sakın Türk Telekomu savunuyormuşum gibi olmasın, çünkü AKN belasından ve belki de forumda en yavaş internet kullanan birkaç kişiden biriyim. Çünkü altyapımız yok, benim internet artık hep 3 Mbps.

    Ceza sebebi ise Türk Telekom, bazı bölgelerde fiber altyapısını (kablo, DSLAM) hizmetlerini Vodafone'e kullandırtmadığı için ceza verildi. Ayrıca Vodafone'a ait bir baz istasyonuna çıkış vermediği için ceza verildi. İyi de yapıldı. Lakin Vodafone'da sürekli altyapı yatırımı yapmak için bayılan firma değil. Ülkemizde yatırım yapan tek rakip firma Turkcell. O baz istasyonlarına çektiği fiberlerle internet hizmeti verse o zaman Telekom'un önemli rakibi olmuş olur.
  • UP



  • Son verilere göre 800km(bin bile değil) ganadaki fiber uzunluğu. Yani akkyi kaldıracağız diyoruz tamamda kaynaksız şeyler yazmayalım arkadaşlar.
    http://www.biztechafrica.com/article/ghanas-800km-fibre-optic-backbone-commissioned/10125/#.V1qjNPmLSUk
    http://ghana.gov.gh/index.php/news/1293-president-mahama-inaugurates-38-million-fiber-optic-backbone-project

    eğer varsa resmin kaynağını lütfen paylaşın bende öğreneyim. arkadaş ganaya gidecek yakında çok şaşırdı öğrenmek istedi kaynağı.

    yani 2011de ganada 660bin km değil 0 km fiber vardı. 2013 te 800km fiber siparişi verilmiş şuanda o civarda fiber olması lazım mantıken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 10 Haziran 2016; 14:36:35 >




  • UP - up - UP
  • sabah haberleri pek verimli geçmemiş anlaşılan
  • Kota kalkmalı hız üstünden para fiyatları belirlenmelidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]




    Son verilere göre 800km(bin bile değil) ganadaki fiber uzunluğu. Yani akkyi kaldıracağız diyoruz tamamda kaynaksız şeyler yazmayalım arkadaşlar.
    http://www.biztechafrica.com/article/ghanas-800km-fibre-optic-backbone-commissioned/10125/#.V1qjNPmLSUk
    http://ghana.gov.gh/index.php/news/1293-president-mahama-inaugurates-38-million-fiber-optic-backbone-project

    eğer varsa resmin kaynağını lütfen paylaşın bende öğreneyim. arkadaş ganaya gidecek yakında çok şaşırdı öğrenmek istedi kaynağı.

    yani 2011de ganada 660bin km değil 0 km fiber vardı. 2013 te 800km fiber siparişi verilmiş şuanda o civarda fiber olması lazım mantıken.

    http://turk-internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=51810

    Kaynağı burasını aldık.

    Kusura bakmayın biraz işim anca döndüm. Sabahki etkinlikte malesef sesimizi duyuramadık. Ama yılmadan devam.




  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    Sadece sosyal medya için bile gigabyte'larca veri trafiğine ihtiyaç duyulurken günümüzün kütüphanesi, sineması, televizyonu, müzik çaları, fotoğraf albümü, oyun salonu, dershanesi, kursu, hobi merkezi, konferans salonu, ofisi, iş yeri olan internetin aylık kotalarla kısıtlanıyor olması akıl kârı değil.

    Aylık kota uygulamasının artık pratikte hiçbir geçerliliği yoktur. İnternet dünya demektir, günümüz dünyasında faydalanılan çözümleri uygulamayan servis sağlayıcıları internet hizmeti verdiklerini iddia edemezler.

    Eğer mesele internet trafiğinin sömürü düzeyinde kullanılmasının önüne geçmek ve kullanıcıların mağduriyetini önlemekse (ki meselenin bu olduğunu servis sağlayıcıları kendileri söylemektedirler) yapılması gereken tek şey yoğun saatlerin açıklanması ve bu saatlere göre aşırı kullanım yapan kullanıcıların hızlarının en fazla %40 oranında kısıtlanmasıdır. Bu kısıtlama aylara göre değil ancak saat aralıklarına göre geçici olarak yapılabilir. Ay boyunca %94 kısıtlama yapmanın hiçbir mantıklı açıklaması yoktur.




  • Oruç zamanında sabah saatine denk geldiği için katılım çok az olmuş.
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum hocam ama maalesef kaldırılması gibi bir hamle gelmeyecektir.Biz yinede diretelim ne gelirse kardır.
  • Arkadaşlar bu durumu show tv whatsapp ihbar hattı gibi topluca yerlere ve diger kanallara bildirsek kısa sunulsa bile oda birşeydir ses duyurmak adına...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesis paylaşımı yapmayarak fiberin yayılmasını engelleyen Türk Telekom'a sonunda ceza geldi.


  • Kota tamamen kalkmalı. Arttırma vs düzenleme kabul edilmemeli. Yok böyle bir saçmalık. Kota ayağına paket yapıp satıyorlar. Yok o şu kadar yok bu bu kadar. Haram zıkkım olsun sırtımızdan kazandıklarınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ermeni tasarısını Almayan'ya kabul ettiren 0 11-12 kansız varya, onlar gibi insan olmadıkça bu ülkede değişmez.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.