Şimdi Ara

İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır! (2733. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
63.798
Cevap
342
Favori
2.734.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1335 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27312732273327342735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇAĞ


    quote:

    Orijinalden alıntı: cadavaros


    quote:

    Orijinalden alıntı: ÇAĞ


    quote:

    Orijinalden alıntı: cadavaros

    Evet 2-8 e hazirmiyiz listeler hazirmi? 😂 Gece 2 de üyelik isteyen downloader arkadaşlarıma davet atarım neyi kastettiğimi anladınız 😎😎 başkaları gibi paralı değil

    Davetiye kalmış olma ihtimali var mıdır acaba?

    Maalesef 54 üyeye yolladım alternatif site icin mesaj attınız :)

    Sağlık olsun napalım, yeni davetiye olursa eğer unutmaz isen gönderirsen sevinirim

    tabikide :)




  • Hergün normal 3mbps alıyorum, gece 2 sonrasında da sadece modemi fişten çekip takınca 7mbps geçiyor.Ertesi gün gene normale dönüyor.Her gece çek tak yapmam lazım.
  • Güzel film linkleri varsa mesaj atın da faydalanalım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski düzeni aratıcaklar gibi bunlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH





    2 seçenek var ya kablonet yalan söylüyor bizden alsınlar diye sallıyor, ya doğru söylüyor o zaman da azami internet kullanan evden bile rahat bi 100₺ çıkacak.




  • TheRebeliousTR kullanıcısına yanıt
    Unutmuşum yahu 2-8 arası normal hıza yükseldiğini torrenti seedleyen az ya da modem resetleme dalgasından ötürü de sıkıntı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdi 1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH





    2 seçenek var ya kablonet yalan söylüyor bizden alsınlar diye sallıyor, ya doğru söylüyor o zaman da azami internet kullanan evden bile rahat bi 100₺ çıkacak.

    kim katlanır allah aşkına gb başı tl olayına yahu...düşün sen ay başında 50 gb oyun indirdin diyelim 50 gb film indirdin kotayı 2 güne bitirdin eee geri gelecek aya kadar 100 gb tan fazla kullandığını say fatura ne olur hacı düşündünmü ulan bu internet doğalgazmı habire kısalım allah aşkına olmaz böyle saçmalık böyle halkı kısıtlamak nedir zati millette para yok bi net keyfi var onuda zehir edecekler sırf youtubeda onlarca video izliyoruz günlük sırf onlar kaç gb tutuyor ben bu gb başı tl saçmalığına ya çözüm bulacaklar yada toptan kapatıcaz net felan hayatımızda olmayacak yeterda bide rahat yaşıyalım şu ülkede herşey para olmuş....sen istediğin kadar yakışıklı ol kızlar kara kaş gözüne 3 gün bakarlar ya iş ciddiye binsin evin yoksa garanti işin durumun iyi değilse kimse almaz seni,umarım anlıyorsundur beni babam




  • HDD de yer kalmadı indire indire inşallah AKK ye girmiyordur öbür türlü TTNet Kota Sorgulama ya baktığım da kotaya yansımış gözüküyor
  • uydunette gece indirmeleri kotaya ekleniyor mu bilgisi olan var mı
  • şu kota olsun ya diyen tayfayı hiç anlamıyorum. sanki ellerinizle ulaştırıyorsunuz datayı. eskiden ay başı geldiğinde tüm herkes geçen ayki downloadlarını yapardı abanırdı altyapıya hiçbir şey olmazken şimdi mi olacak? ayrıca bu konuyu takip eden isslere diyeceğim şu; o kadar fiber internet, limitsiz internet ve yatırım yaptık kablo çektik vs vs blöf yapıyorsunuz ama hiç mi utanmıyorsunuz fiber tarifelerde bile 5-10 gblık paket satmaya?
  • Her gece 2 ile 8 arası panik oluyorum ne indirsem diye. Saatlerim indirecek şey arayarak geçiyor. Sonra bulamayıp yatıyorum. Sıkıldım.
  • 45 gb cektim en son 1 oyun cakarım 100u yakalarım :D
  • Davetiye aldım teşekkürler
  • Paylaşın arkadaşlar heryerde...
    İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır!
    İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır!




  • Ulan arkadaş Günlerdir forumda orda burda Herkes demedi mi ''Saat 2-8 arasi indirilenler AKK'E dahil E-D-İ-L-M-E-Y-E-C-E-K'' Diye ????

    Ee gelde delirme.. 2 gündür 2 gecedir saatler 2-8 arasindaki TÜM indirmelerim AKK'den sayiliyo hani AKK'den sayilmayacakti.. Hadi ilk gece dedikki sistem yeni düzelir falan, 2 gecedir toplam Şimdiden 16 GB Kotam harcanmiş ??????? Bu nasil oluyo lan deliricem lan şimdi.. Sizlerde de böyle mi.. Daha Ay'in 3'ü yeni oldu ve nerdeyse 20 GB kotayi Soktular.. Sizlerde de böyle mi ?
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    ttnetin dediğine göre sistem daha yeni olduğu için gece ve gunduz kullanımları aynı yerde gösteriliyormuş ama akkye dahil değilmiş
  • Bu sorduğum soru Kişisel değil o yüzden sanki sana yazmişim gibi algilama, Herkese soruyorum da,,, Ciddi ciddi buna inandiniz mi ? Aylar öncesinden bu sisteme geçileceği belliyken, Hani arapnet demiş ya '' yhaa bak şimdi ayni yerde gösteriooo ama akkye dahil değillllll, çokta şaaapmayin yani '' demelerine inandiniz mi, İnanalim mi sizce ??? AKK'i geçince SANİYE şaşmadan hızı düşüren sistem 2-8 saatleri arasinda devre dışı Kalamiyor mu şimdi, arapnet bu kadar ufacik bi ayrintiyi düzeltemiyor mu.. Yani Ay'in yeni gününde bu hızı serbest birakmasi gerektiğini sisteme giren programci 2-8 arasini ekleyemiyor mu şimdi.??????????????? VAY anasini be......

    Ben sen o biz Herkes için söylüyorum, 2-8 arasinda Google'a naber yazsan AKK'e yaziliyor.. Dolayisiyla AKK'i geçince kiiiiiiiiii Daha durun siz, 1 hafta falan geçsin AKK'ler gece kullanimlari sebebiyle tükensin, Misss gibi Cilloopppp gibi AKK'den geçirecekler bana sana ona bize, Sonra bakalim neler neler olacak... O saatten sonra Senelerdir laf anlatamadiğimiz arapnetin müşteri silkeleme çalişani cahil kekokezbana laf anlatmaya çalişalim ve o da Daha bu zamana kadar 1(bir) kez bile bi b.ka yaradiğini görmediğim Şikayet raporu açsin olayin üstü kapansin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 3 Mayıs 2017; 6:24:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avon Barksdale

    uydunette gece indirmeleri kotaya ekleniyor mu bilgisi olan var mı

    eklenmiyor
  • 1 Mayıs'dan beri bekliyorum(ilk gece gaza gelip akk'yi bitirdim) akk dolmuş şu an, 8mbs vermesi gerekirken 2.4mbs lerde dolanıyor ve gece 2-8 arasında en fazla hızım 3mbs oluyor.Bu uygulama doğu tarafında devreye sokulmadı mı(!) Elazığda Türk Telekomun 24mbs paketini kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın ciddiyetini anlamayan arkadaslara soyle izzah edeyim yakinda kafaniza gore youtubeda video izleyemeyeceksiniz , internetten oyun, film müzik indiremeyeceksiniz twitch de , periscopeta takilamiyacaksiniz neden? Parayla hemde gb başı parayla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27312732273327342735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.