Uzun yola çıkacağım. İnternet gerektirmeyen güvenilir ücretsiz navigasyon arıyorum. önerebileceğiniz, hem yol tarifi yapan hem de yollardaki hız limitlerini gösteren bir android program var mı acaba?
sygic dene bi istersen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
sygic çok iyi. yandex te güzel ama yandex internet istiyo olabilir.
Androidde en iyi igo'dur. Üstüne tanımam. Çoğunu kullanmış birisi olaraktan en iyisi igo.
quote:
Orijinalden alıntı: paldov
sygic dene bi istersen
sygic 1 hafta deneme sürümü veriyo.sonrası paralı ama . ben mi yanlış biliyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: yokyere
sygic çok iyi. yandex te güzel ama yandex internet istiyo olabilir.
quote:
albertino48
Androidde en iyi igo'dur. Üstüne tanımam. Çoğunu kullanmış birisi olaraktan en iyisi igo.
yandex internet istiyo kesin. sygic de paralı diye biliyorum. üstelik sygic ankarada hız limitlerini yanlış gösteriyodu. bi arkadaş 7 gün deneme sürümünü yüklemişti ondan baktık.
igo hiç denemedim. ücretsiz mi?
Sygic tavsiye ederim, yol tarif özelliği de çok iyi, en kestirme yoldan hesaplıyor yolu
Sygic sorun çıkarmaz
Sygic full sürümünü internetten korsan yollardan bulabilirsiniz eskiden beleşti adamların gözü açıldı sonra
Sygic fulunu boşver igo yu indir derim igodan sasma onun fulunu bul netten çok iyi bir program sygic yanında tırt
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme