Şimdi Ara

İnternetimde Uzun Süredir Olan Bozukluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Dh de yeni üyeyim yanlış yere açtıysam konuyu özür dilerim.Yaklaşık 7-8 aydır olan bir sorundan dolayı yardımınıza ihtiyacım var.Çoğu sitede fotoğraflar veya çoğu veri vs. tam yüklenmiyor.İnternetim 25mbps olmasına rağmen Facebook'a girmek için 4-5 kez f5 atmak zorunda kalıyorum.Youtube videoları 480p bile zor açılıyor,donuyor,takılıyor.Ve En Büyük Sorunda İndirmeler Başlayıp bir kaç saniye sonra,yarısında ya da tam sonunda indirmeler gidiyor.Donup Kalıyor.Bu sadece benim wi-fimde oluyor.Misafirliğe falan gittiğinde aynı bilgisayarımla (laptop) onların internetinde hiçbir sıkıntı yok.Ya da VPN açtığım zaman da sıkıntı olmuyor.Dns değiştirmeyi denedim çok kez değişen bir şey vs. yok.İndirmelerde takılma sorununda internetten sality virüsü olabilceği yazıyordu.Çoğu programla tarattım yine birşey çıkmadı.Değerli DH Üyeleri yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.







  • Bunu deneme ile detaya inmek lazım. Şunları bir tespit edin önce;

    - Kablolu bağlandığınızdan da durum aynı mı?
    - Farklı bir cihazla da bağlandığınızdan durum aynı mı?
    - Dışardan gelen hat arasında modem ile splitter var mı eski veya arızalı olabilir mi ?
    - Modeme gelen hattın hat değerleri ne durumda ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Laptop Ve Kablolu Ağ Kullanıyorum.

    Farklı Cihazlarda Böyle Bir Sıkıntı Yok.Farklı Wifilerde de Yok Sadece Kendi Wifim Ve Laptopumda Olan Bir Sıkıntı

    Pek Bir Bilgim Yok Son 2 Soru İçin Kusuruma Bakmayın :(

    Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler
  • Modem marka model nedir? Akıllı telefonda da oluyor mu bağlanınca yoksa sadece ethernetle mi oluyor. Eğer wifide sorun yoksa muhtemelen ethernet kablosu arızalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cascade125 -- 29 Kasım 2017; 0:2:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cascade125 C kullanıcısına yanıt
    Laptoptan Wi-fi İle Bağlanıyorum Zaten.Telefonda Sıkıntı Yok.Ethernet Kullanmıyorum.İnternetim Turkcell Superonline.Evde Wi-Fi İle Bağlanan Diğer Laptoplarda Sıkıntı Yokken Bir Tek Benim Bilgisayarımda Böle Bir Sıkıntı Var.
  • Son yazdıklarından yola çıkarak tamamen şöyle bir yorum getiriyorum. Diğer wifilerde sorun olmamasını göz önünde tutarak,diğer laptoplarda da sorun olmadığını düşünerek bir bu laptopta kullanmış olduğun bir program yada ne bileyim herhangi bir şey buna neden oluyor olabilir ethernetle bağlandığında da sorun aynı şekilde devam etmekteyse.Sağlıklı bir yorum olmayacak belki ama işe yaraması konusunda da pek emin değilim. Modem arayüz ayarlarından şifre değişikliğine gidelim olmadı bir reset atalım modeme şuan için buradan net bir yorum pek sağlıklı olmaz. Sebep olan durum bana göre daha çok yazılımsal bir problem olarak geldi. Ancak konu ile ilgili virüs olduğu şüphesi pek ihtimal dahili gibi gözükmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.