Şimdi Ara

İnternetim Yine Sürekli Kesilmeye Başladı 2 dk ara ile !!! Hat Değerlerimi yazdım yorum yaparmsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Saat 10.40 dan beri internetim sürekli kesiliyor ve download hızımda 3mbps önceden 1 di aradım falan filan 3.50 yaptılar şimdi de kopma sorunu ve geceleri özellikle hat değeri falan biraz araştırdım bu işlerden anlayan bir arkadaş hat değerlerim ile kaç mbps interneti sorunsuz destekliyebileceğimi söyleyebilirmi ? ve bunu nasıl anlıyorsunuz anlatırmsınız ?
    İşte Hat değeirm ;
     İnternetim Yine Sürekli Kesilmeye Başladı 2 dk ara ile !!! Hat Değerlerimi yazdım yorum yaparmsınız

İyi forumlar

• hat zayıflaması ne kadar düşük olursa o kadar iyidir snr değeri yani senin modeme göre downstream sınırı değeri ise ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir 14db üstü olması gerekir 6.0 dan düşük olursa hat oturmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #TheNightMare# -- 11 Eylül 2012; 23:58:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

hat zayıflaması ne kadar düşük olursa o kadar iyidir snr değeri yani senin modeme göre downstream sınırı değeri ise ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir 14db üstü olması gerekir 6.0 dan düşük olursa hat oturmaz

Yani tmm iyi anladım ama ne kadar hız destekler ve kopmaların nedeni hat değerlerinden olabilrimi ?

Orijinalden alıntı: losewin

quote:

Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

hat zayıflaması ne kadar düşük olursa o kadar iyidir snr değeri yani senin modeme göre downstream sınırı değeri ise ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir 14db üstü olması gerekir 6.0 dan düşük olursa hat oturmaz

Yani tmm iyi anladım ama ne kadar hız destekler ve kopmaların nedeni hat değerlerinden olabilrimi ?

kopma nedeni hat değeri olabilir hattın kaldırmayacağı hızı verirsen tabiki kopar. şuan senin downstream sınırı değerinde anormallik var yani 0db o değerle adsl ışığını oturmaması gerek oturuyormu? eğer oturuyorsa modem değerleri yanlış gösteriyordur eğer oturmuyorsa hattın 4mb interneti kaldırmıyordur hızını düşürttüreceksin.

• Bugün bende de sürekli kopmalar oldu. Download hızı aşırı yavaş. Sanırım Türkiye genelinde bir problem var diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi kaç gündür bende de sürekli kesilmekte, işin ilginç yanı dünden beri 444 0 375 i arıyorum direk meşgule düşüyor :@
  • Benimde sürekli internet kopmaya başladı bazen 5 bazen 10 bazende 30 dk da bir kopuyor.Normalde benim kullandığım tarife 8mbit ti ama speedtest filan baktım 16mbit gördüm.Var bu işte bi şey lik tarife filanda değiştirmedim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.