Şimdi Ara

İnternetim Yavaş (Hat Değerleri) SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,arıza için turkneti aradıgımda hattımın normal oldugunu,alacagı en yüksek hızı gönderidklerini ve iç tesisatta sorun olabileceğini söylediler.Upload 0.50 çıkıyor,download 12 mbps görüyor en fazla.Daha önce 16 18 görürken son 3-4 aydır hız bu şekilde.Kablolamada sıkıntı yok gibi ama kontrol edicem tekrardan onu,modemin değerleri nasıl sizce?

    İnternetim Yavaş (Hat Değerleri) SS







  • TurkNet 50 Mbit kullanıcısıyım. Gündüz çoğu zaman 3-5 Mbit hızı anca alıyorum. Dosyalar 200-300 kilobyte hızında iniyor. Kayıt açtım ama daha dönüş olmadı. Kapasitelerinin yetmediğini düşünüyorum. Türk Telekomda 24 Mbit hızım vardı ancak bunu günün neredeyse her saati tam olarak alabiliyordum. Tekrardan Türk Telekoma geçmeyi düşünüyorum.
  • techturch T kullanıcısına yanıt
    ttnete göre çok iyi hocam bizde sıkıntı yok,ttnetteykende aynı hızları alıyorduk.Ama düşüktü hızlar değişen pek bişey olmadı.150 gb akk işe yarıyor en azından
  • ADSL'de nasıldır bilemem. Ancak 50 Mbit teorik hızım olunca insan daha fazlasını bekliyor. Gün içinde hız aşırı oynak. 3 Mbit çıkıyor, 5 dakika sonra 10 Mbit, 5 dakika sonra hız yerlerde vs. Yazılımsal olarak mı kısıtlıyorlar yoksa hat çıkışları mı yetmiyor bilemiyorum. Türk Telekom düşük kotalıydı ancak vadettiği hızı sağlıyordu.
  • Bu hat değerleri değil. WAN Yada Yerel Ağ kısmını atın ikisi de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.