Şimdi Ara

internetim çöktü....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internet hızım bi gecede 100 den 10-15 lere düştü telekomu aradım geldiler hızında sorun yok dediler(3 kere geldi baktılar) m.hizmetlerinden de baktılar hat temiz dediler sizce sorun ne olabilir format atıyorum anti virüz falanda yüklemeden onu yükleyip deniyorum yine hız aynı değişme yok creative modemin markası arkadaşın kasada denedim hız gene aynı lütfen yardım edin sayfalar bile geç açılıyo yaaa

• bence tt nin yine alt yapı eksikliklerinden kaynaklanıyor cunku virus de olsa yinede 5 dakka en az internetin olurdu

bye
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16855046/mpage_2//tm.htm#16906504 bu konuya göz at istersen yalnız değilsin ..
  • Evet arkadaşlar üşenmedim ve Dünyanın farklı yerlerinden hız testleri yaptım 1Mbit sınızsız ile. Buyrun yurtdışı çıkışlarının halini görün
    İlk resim yurtiçi hız testinden gerisi yurtdışı.

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

internetim çöktü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 22 Ağustos 2007; 19:49:33 >

• TTNET= NİNE HIZINDA İNTERNET BU AY SONUNDA SINIRSIZA GEÇİCEKTİM AMA HIZDA Bİ DEĞİŞME OLMAZSA PEK Bİ İŞE YERAMAZ Kİ NE FİLM İNDİRİLİR NEDE OYUN 10-15 LE11 HAFTA SÜRER ARTIK

AMA BENİMKİ Bİ GECEDE OLDU ACABA MODEMDEN KAYNAKLANIYO OLA BİLİRMİ??????
  • BİŞEY DAHA SORACAM ACABA SÜPER ONLİNE DA DURUM NE KULLANAN WARSA YAZA BİLİRMİ??????
    İİİİ İSE ONA GEÇERİZ:D
  • altyapı aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.