Şimdi Ara

İnternete zam kapıda | 2020 yılında Türkiye'de internet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
16.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muco

    BTK neden Türk Telekom'a bir şey yapmıyor sizce?

    Açılmadı mobilde simage 3 kelime bir şey yazıyor aklıma geliyor biri ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derdin ne senin? tt çalışanı gibisin, sen bu ping değerlerine ulaşıyorsun diye tt iyi mi oldu? bencil adam kaç milyon insan var bu ülkede. yazık daha neyin taraftarlığını yaptığından bile haberin yok.

  • bunlar icin yolunacak abone sayısı önemli.hızmış, altyapıymış, kaliteymiş bunlar geri planda. tahta direklerle cektikleri internet kopsun kopmasın önemli değil. nasıl olsa parasını alıyorlar !

  • Alper bey bu aynı altyapı sloganını bırakın çünkü itici ve sorunlar ortada. Kaldı ki ülkede altyapı filan yok. Akrabası tanıdığı olan binasına altyapı çektiriyor, muz cumhuriyeti gibi yani. Müdürlükteki personel kendini kral zannediyor şirkette iç denetim kalmamış herkes krallığını kurmuş.<br /><br />Sizin yapmanız gereken sokaktaki saha dolaplarına da kendi cihazınızı yerleştirme iznini almanız. Yani TT'nin rekabeti baltalayan, satışlarınızı azaltan uygulamalarına en az maruz kalmak için sadece bakır ve dolap kirası vermeniz. Ya da tt'nin yeraltı yollarını kullanarak sokaklara kendi dolaplarınızı yapıp sadece bakır kablo kirası vermeniz. Bunun için mücadele edin bence ayrıca rekabet kurumuna ve btk ya sürekli şikayet göndermeniz lazım.<br /><br />Aynı altyapı ama tt'ye yaptırım gücünüz var mı? TT altyapıyla ilgili hangi yalanı cevap olarak dönerse ona inanıyorsunuz. VDSL port yok, hattınız desteklemiyor yalanlarına karşı hiçbir şey yapamıyorsunuz. Mesela netspeed örneğinde adamlara mesafe uzak vdsl 15mbit hız alırsınız diye dönüyorlar mış gittim tt müdürlüğüne vdsl alamaz diye dönen üç kağıtçıyla bağır çağır sonra vdsl sinyali verdiler. 15mbit alırsınız dedikleri hatta 30mbit alıyorum. sonra tekrar netspeede aradım hattım vdsl olmuş haberleri yok, halen desteklemiyor diyorlar yani işi bilmezseniz tt bunları maymun ediyor.





  • Bu internet denilen şey üretilen,hammaddesi olan birşeymiki sürekli zam yapılıyor anlamış değilim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Worcestershire

    Açılmadı mobilde simage 3 kelime bir şey yazıyor aklıma geliyor biri ama

    Alıntıları Göster
    Türk Telekom yönetim kurulu başkanı: Ömer Fatih Sayan A.K.A eski BTK Başkanı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muco

    Türk Telekom yönetim kurulu başkanı: Ömer Fatih Sayan A.K.A eski BTK Başkanı

    Alıntıları Göster
    Ben başka biri zannetmiştim şaşırttı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart0201

    Zamcik 8 MBps için 70 TL veriyordum
    aynısı küçük iss lerde 50tl nin altında.
  • Türk Telekom bilmem kaç bin km. fiber kablo döşedik demeye devam etsin. 22 yıldır oturduğum adreste, yaklaşık 8-10 yıl civarı (mecbur kaldığım için) Ttnet adsl abonesiydim. 200 mt. ilerimde çok lüks ve daireleri yaklaşık 600-700 bin tl civarında satılan bir siteye hemen fiber döşediler. Ben ana cadde üzerinde yıllarca adsl'e mahkum yaşadım.

    Sonra ne olduysa cadde üzerinde bir kazı çalışması başladı ve ne göreyim, Vodafone fiber döşüyor. Kablolar döşendikten kısa bir süre sonra Ttnet cayma bedelini ödeyerek Vodafone fiber'e geçiş yaptım.

    Ttnet'de 50/2 paketlerine 105tl ödüyordum ki, sözleşme sonunda tarife tutarımın 180tl olacağını söylemişlerdi.Yaklaşık 8 aydır kullandığım Vodafone fiber 35/5 paketine modem ücreti dahil 91tl ödüyorum ve online oyunlar olsun, diğer bütün internet işlem ve uygulamaları olsun inanılmaz memnunum. Ttnet cayma bedelimin tamamını da Vodafone 6 ay boyunca faturalarımdan düşmüştü.

    Kıssadan hisse, Türk Telekom tek başına olduğu (karşısında rakibi olmadığı) sürece yüksek fiyatlar istemeye, zam üstüne zam yapmaya devam edebilir. Ttnet'den kurtulduğum için adak adayıp kurban kessem yeridir, herkese uygun fiyatlı ve memnun kalacağı bir internet hizmeti almasını diliyorum!




  • iyiki 2019a girerken yılbaşından önce 2yıllık taahüt yaptırmışım.vodafoneda 100mbit sınırsızı 1 sene 81 liraya, bu senede 96liraya kullanıyorum.bu yıl sonuda duruma bakıcaz artık.
  • Artık şaşırmıyorum çünkü alıştım.En kötüsüde bu bunlara alışmak
  • Eski evde 100mbit fiber kullanıyordum alt yapı çok iyiydi günde 400-500gb dosya indiriyordum. Taşındıktan sonra ADSL bağlattırdım 24mbit olması lazım sanırım ve hiç memnun değilim fiber alt yapı yok dağın tepesinde villa da oturuyorum. Fiber gerçekten çok iyyidi.

    100mbit internetimde sabit 96TL ödüyordum geçen sene. Şuan da 120tl ödüyorum.
  • 18 ay 69.90 6 ay 79.90 idi yeni kampanyam . 6 ay önce geçtim . Kasım ayında tekrar aradılar tahütünüzü 12 aya düşürelim fiyat 69.90 TL
    Evet 100 mbps sabit . İlk 6 ay değil .
  • Silivri yakınlarına yeni taşındım, haliyle alt yapı yok. TT a başvurdum sözde 5 ay içinde gelecekti. 5 ay geçti gelen giden yok. Gene gittim 1 sene sonra gelir dediler. Sizin alt yapınızı mı bekleyeceğim. Gittim süperonline süperbox aldım. 1 sene taahhüt verdim. Onunlada başım dertte.. Günde sadece 1 saat doğru dürüst bağlanıyor. Verimsiz. Şu an iptal ettirmeyi ve cezasını ödemeyi düşünüyorum. Uydu dan internet ile ilgili bir hizmet buldum. Fakat çevremde uydu kullanan biri olmadığı için soramıyorum nasıldır? başıma iş çıkarır mı, süperbox gibimidir diye.. 2020 Türkiyesi böyle olmamalı..

  • Millenicom da 8 MBps 69.90 TL idi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    https://www.starlink.comhttps://www.theverge.com/2019/4/4/18295310/amazon-project-kuiper-satellite-internet-low-earth-orbit-facebook-spacex-starlink

    Hangisi önce gelirse muhtemelen direkt geçiş yapacağım. Fiyat olarak cazip olur mu diye sormuyorum bile kesin bizimkilerden fiyat olarak uygun, kota konusunda insaflı, bağlantı konusunda stabil olacaktırlar.
    Sınırsız, özgür, yasaksız, yandaş firmaları iflas ettirecek internet hizmeti. Bunun ülkemizde yasaklanma ihtimali sence yüzde kaç?




  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Teoride yasaklayacaklar tabii ki, hemde kesin olarak. Muhtemelen gerekli cihazların satışına izin vermeyecekler, bankalara ödeme için engel koyun diyecekler, komşunuz bunu kullanıyorsa ihbar edin bile diyecekler. Pratikte yasaklayabilirler mi? Hayır, her balkonda her çatıda çanak anten dolu dışarıdan tespit edilmesi kısa-orta vadede imkansız, uzun vadede de bu düzen değişecek gibi durmuyor, misal starlink in ürettiği modem, bağlantı ünitelerine kolay erişim olmasa bile muadil ürünler bulunacaktır, gerekli koordinatlar giriş bilgileri vs alıcı ve satıcı istekli olduktan sonra yapılabilecek bir mevzu. Zor olan kısmı ödeme aşaması o da arada bir aracı kurum/kişi kullanarak aşılabilecek bir durum.

    Bunca engele, zorluğa, yasaklanma ihtimaline karşı ben bu sistemi kullanır mıyım? En kısa sürede temin etmek için özel çaba bile harcarım.
  • Bir internet eksikti on numara oldu tebrikler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turk Telekom milleti bezdirip bundan 2-3 yıl sonra elon musk un starlink projesinin hayata gecmesiyle tekel fiyat politikasının rahatlıgını çok arayacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.