Şimdi Ara

İnternete zam kapıda | 2020 yılında Türkiye'de internet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
16.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiyede zamlar zaten sürekli kapıda. Bir dışarı çıkaramadık zaten gitmeyen sürekli kapı önünde konuşan misafir gibi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber diyor yahu ... Biz Susurluk'ta yepyeni binaların içinde (4-5 yıllık) STABİL 8 MBIT bile hız alamıyoruz ... TTNET deydik turk.net e geçtik tabii ki sorun turknet te değil ama yok işte bu çağda bu devirde adsl 8 mbit stabil ALAMIYORUZ meshur Susurluk var ya işte orada merkezde .. Telekomcular binbir cagrı sikayet ile yılda bir kere geldiler onda da suçu bize buldular "çift splitter" takmışsınız diye... E söktük yine aynı sorunlar yine kopmalar... Hızın 2-3 mbit e dusmesi... Bina yeni demek ki sorun telekomun altyapısında ama beyefendiler -yereldeki çalışanlardan çok yukardakiler- bizi ve bizim gibileri insan yerine koymadığı için zahmet edip elini kıpırdatmıyor, daha eleman kovuyor çalışanları azaltıyor ... Çok ileri ülkeyiz çoook.. Herkes kıskanıyor hakkaten ...


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga fiber fiber fiber! Kafayı kırdınız fiberle. Türkiye'de fiberin bir anlamı yok ki. VDSL lazım bize. Fiber teoride ışık hızında veri aktarabiliyor ancak Türkiye'de kurumsal değilseniz ve zaten gereksiz pahalı olan internet ücretlerini ütopik sayılara çekmek istemiyorsanız 100Mbps hızından fazlasını alamazsınız. VDSL'i düşündüğümüzde 100Mbps hızına kadar rahat rahat verdiğini görüyoruz zaten. Fiber 100Mbps hız 15 lira. Buna karşın 100Mbps VDSL hız bedeli ise 100 lira. Fiber firmalara yarıyor normal son kullanıcıya değil. VDSL'in teorik max hızı da 300Mbps.

  • Selamlar

    Bende Türknet kullanıcısıyım.Şuanda 50 Mgbs alıyorum , fiber gelmiş olsa turknet den mecbur TT geçmek zorundasın turknetin Fiber tarifesi yok . Turktelekom unda fiber sınırsız ücretleri de malum ateş pahası birde zam kapıdaymış.Aman fiber olmasın Vdsl bizd yeter.En kötü ilerleyen zamanlarda saha dolabı güncellenir belki az da olsa hız artışı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ara ping düşüren programlara bakmıştım adamlar aradaki gereksiz noktaları atlayıp mesafeyi kısaltığını söylüyordu hadi ordan demiştim meğer gerçeklik payı varmış bu tarz programları kullanıp pingi düşen var mı? hatta bir ara almanya üzerinden kaliteli bir vpn ile bağlandığımda pingimin arttığını değil düştüğünü görmüştüm galiba mesafeye göre değil yoğunluğa göre server ile bağlantı kuruluyor.

  • İnternet fiyatı daha da artarsa ev internetini kapatırım. Zaten en ucuz servis sağlayıcıyı kullanıyorum. Keşke AKN muhabbeti gitmeden önceki son haliyle geri gelse de fiyatlar biraz dizginlense.

  • Birde verdiğimiz paraları haketse tamam diyeceğizde oda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkenin başında Türk Telekom gibi bir firma olduğu sürece kimse yüksek hızlardan alt yapı çalışmalarından bahsetmesin. BTK da Türk Telekom’un aynadaki yansıması aralarında bir fark göremiyorum. Zaten çoğu devlet kurumu da öyle değil mi? Özel şirketlerinde farklı olması beklenemez. Yani hiçbir şey olmaz bu ülkeden net! Çağ dışı internete devam

  • 70tl ödediğim fatura aynı pakete devam edersem 114tl olacak.Ben daha ne diyeyim.Ciddi ciddi kapatmayı düşünüyorum.Disk olsa arşiv yapıp interneti iptal ettireceğim.
  • trn kullanıcısına yanıt
    Merhaba , sizlere yardımcı olmak isteriz pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? İyi günler dileriz .

  • Denizli Türksat Kablonet + kapsamlı dijital TV aboneliği = 84 TL

    Download 100 Mbps (saat 18-24 arası 25 Mbps) Upload 5 Mbps.

    Ping : Avrupa WOT sunucuları için saate ve yüke göre 35-75 ms. Ortalamada 50-55 geziyor.

    Telekom ve Superonlinenin kazık fiyatlarından ve düşük hızlarından sonra ilaç gibi geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 19 Ocak 2020; 19:13:35 >
  • Türk Telekom binamıza altyapı bağlasa bizde zamlardan şikayet etsek keşke. 5 yıldır internet altyapısı çekilmezmi binaya.

  • zaten herşeye full zam yapıyorlar bu engellenemiyor da bari uploadları yükseltsinler madem yapacaklar
  • Neye indirim geliyor veya hangi konuda daha iyi hizmet veriliyor ki zaten. 20 senedir negatif ilerliyor herşey
  • Zam kapıda değil çoktan iç(imize)eri girdi.

    Bende bu gün fark ettim bu durumu ve şöyle bir mesaj yazdım;
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141683435


    Mesajımda da bahsettiğim gibi kullandığım tarife Superonline tarafında zamlanmış.

    Şaka gibi 15 Mbps'ye ilk 12 ay 85 TL ikinci 12 ay 95 TL istiyorlar şuan.


    Millenicom'u ve Alper Bey'i DH aracılıyla geçen seneden beridir takip ediyorum ve SOL altyapısını kullandığını biliyorum.
    Geçen sene taahhüttüm dolduğunda Sol ile Millenicom arasında çok gidip geldim ama 10 senedir kullandığım ve genel olarak memnun olduğum ISS'yi bırakmayı tercih edemedim.

    Fakat SOL tarafında 79-89-99 TL derken sonu gelmiyor fiyat artışlarının. Şuna da halen anlam veremiyorum, SOL'ün kendi altyapısını kullanıp nasıl ucuza internet sağlıyorsunuz?

    SOL'de 50 Mbps fiber 130 TL aynı altyapı ile Millenicom'da an itibariyle 90 TL. Hani 10-15 TL olsa aradaki fark değmez deyip SOL ile devam etmeyi gene düşünürüm de aylık 40 TL bu gün nereden bakarsan aylık mobil için ödediğim paket fiyatıma denk.

    SOL'ün bu agresif fiyat politikasını anlayamıyorum ve devam edebileceğimi düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 19 Ocak 2020; 20:40:44 >




  • Kısaca Video abv TT..

    Bütün rezalet TT'den kaynaklı hep.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ERIKCI

    neden? referanslardan mı?

    Alıntıları Göster
    evet
  • bülent arınçın bir lafı vardı . rabbim verdikçe veriyor diye. o aklıma geldi şimdi. acaba şu an neler düşünüyor bu konuda. demekki rabbimiz akpden yana değil :)

  • 100 tl oldu hız 15 dediler onu bile göremiyoz. 5-6 civarı. teşekkürler süperonline. aklınız varsa uzak durun bunlardan

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.