Şimdi Ara

İnternete Bağlanamıyorum - DSL Yanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 03.09.2021 tarihinde turknete başvurdum kurulum ekipleri yoğun denip 1 hafta sonraya 10.09.2021 tarihinde kurulumum gerçekleşti kurulumun oldugu gün hat yok sinyal gelmiyor denip arıza kaydı oluşturuldu turknet arıza ekipleri bana turk telekoma iletildiğini alt yapımın kontrol edildiğini fln söylediler ve şuanki günümüz tarihine kadar hala aynı işlem yapılmakta turk telekomdan 3 defa arandım bana bakır kablo altyapısında çalışma oldugunu bu çalışmanın taahhütü olmadıgını 2-3 ay kadar sürebileceğini söyledi ben bunu turknete ilettiğimde arıza ekiplerimiz ilgileniyo dendi daha fazla açıklama yapılmadı arıza ekiplerine zaten ulaşamıyorum bunu hızlı işlem hattındaki kişilere anlatıyorum onlarda zaten bişi yapamıyor neredeyse 1 ay olacak benim hala internetime erişimim yok ben o kadar tavsiyeyle turknete başvurdum ama türknetin benim için yaptığı hiçbirşey yok beni müşterileri olarakmı görmüyorlar onuda çözmüş değilim 3 gündür arıza ekipleri bana hiçbirşey demiyor bu hafta içinde sorunum halledilmez ise iptal etmeyi bile düşünüyorum türknet beni bu duruma getirdi








  • Merhaba, üyelik başlangıcında yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüm. İşlemlerinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • PM uzerinden ilettim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OmerFrkAkgul O kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız sorunun çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini net uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım ekiplerden güncel bilgi alarak gün içerisinde sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.
  • Bir ay oldu hala bir çözüm yok türk telekom ekiplerinin gelip kutuma kadar kontrol edilceğini söylediler hala gelip fiziksel bir işlem yapılmadı nede turknet gelip bir kontrol yaptı perşembe gününe kadar arızam halledilmezse iptal ediceğim.

  • OmerFrkAkgul O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sürecin uzun sürmesi ve yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. İşlemlerin önceliği adına net uzmanı arkadaşıma bilgi verdim. Net uzmanı arkadaşım gün içinde size arama sağlayacak.
  • adamlar sizi düşünmüş bir ay internet vermemiş, ailenize, sevdiklerinize vakit ayırın demişler. Bu kadar düşünceli bir internet hizmetimiz var her gün şükür etmeliyiz. Superonlineye geçeceksin mesela paranı ödeyeceksin ve internet sürekli var ve kopmuyor, bence çok sıkıcı bu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.