Şimdi Ara

İNTERNETE 15 DK GİRMEDİĞİM ZAMAN SIKINTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İnternete bir süre girmediğim zaman kullanmak istediğimde hemen bağlanmıyor. Sol üstteki yuvarlak sürekli dönüp duruyor. Tekrar bağlanmanın tek yolu da bilgisayarın wi-fi'ını açıp kapatmak. Her seferinde bu da en az 5 dakikayı buluyor. Artık gerçekten bıktım. Problem ne olabilir, nasıl çözebilirim bu sorunu?



  • Yok mu yardımcı olabilecek bir cengaver? :) 15 dk demeyelim de Chrome'u kapatınca diyelim, çünkü Chrome'u kapatmadan interneti 2 saat de kullanmasam bilgisayarın başına oturunca aynı şekilde interneti kullanmaya devam edebiliyorum. Ama kullanırken Chrome'u kapatıp tekrar açsam dediğim şey oluyor, tekerlek dönüp duruyor. En az bir 5-10 dakika çöpe gidiyor.
  • Klasik ya da akla ilk gelen işlemlerden Chrome üzerinde işlem yaptınız mı? Yeniden yükleme vs gibi. Ayrıca bu konuyu teknik yardım kısmına açarsanız daha çabuk yanıt alırsınız muhtemelen. Diğer konularda IE ayarlarını sıfırlama, cmd Admin çalıştırıp netsh winsock reset ile ağ ayarlarını sıfırlama gibi seçenekleri deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.