Şimdi Ara

İnternet ten Para Kazanan Var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
24.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bana hiç gerçekçi gelmiyor bu yöntemler
  • enbasitparakazanmayolu.blogspot.com
    arkadaslar ben ustteki sitedeki urun sayesinde ayda 3000$ye kadar ppara ****. gercek ve guvenli bi yoldur ben garanti ederim para kazanacaginizi . ayrica sanslisinzki urunun kurulus yildonumunden dolayi %50 indirimde ne kadar surer bilemem . HERKES DENEYEBİLİR 13 YASİNDAKİ OGRENCİDEN 60 YASİNDAKİ EV KADİNİNA KADAR !!! HERKES KAZANABİLİR SİZDE DENEYİN HATTA TANİDİKLARİNİZADA BU YOLDAN BAHSEDİN.
    enbasitparakazanmayolu.blogspot.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkada?lar dünyada böyle bir hizmet yok harika bir alt yapy ve harika kazançlar bizi bekliyor e ticaret yaparym ve ekip kuararym diyenler

    www.ramakmarket.com

    bnmde böyle bir sitem olsun diyenler özelden yazyn lütfen
  • Evden para kazanmak için uyguladığım kolay ve basit yöntemleri aşağıdaki link'te bulabilirsiniz.
    Anket doldurarak, reklam tıklayarak, basit görevleri yerine getirerek ve siteye referans getirerek iyi bir kazanç sağlayabilirsiniz.

    Detayları aşağıdaki sitede anlattım.

    http://online-money-making.wix.com/makemoney
  • GooMass İle Netten Para Kazan

    GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti ile Para Harcamadan Kazanın !



    Etkili ve Güvenli Şekilde İnternetten Para Kazanma Yolları Nelerdir?

    Senelerdir internetten para kazanmanın püf noktalarını, yollarını ve ipuçlarını araştıran hemen hemen her yolu denemiş deneyimli biri olarak, Çok uzun zamanıma alarak edinmiş olduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşmak ve sizlerede katkıda bulunmak istiyorum.

    Herşeyi bilmenize gerek yok bir zamanlar bende bilmiyordum bende okudum bende arastırdım belirli kişilerle konuşma yaptık kitaplar satın aldım ama sonuca ulaşmayı başardım. Bugün güzel bir makale yazarak sizlere ışık tutmak istiyorum.



    Google'da internetten nasıl para kazanılır,netten para kazanma gerçekmi,internetten para kazanma yolları vs. yazdığımız zaman abuk sabuk bilinçsizce yarım yamalak yazılmış yorumları görmek bariz mümkün.Bu işe yaramayan yorumlara aldadımta bu doğrultuda hedefe ulaşmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğruyor. İnsanın bu tadı tuzu kaçıyor daha yapmak istemiyorsunuz.

    Sonuç olarak internnetten para kazancam diye deneme yanılma yoluna başvuranlar bu işi başaramayan insanların en çok yakındığı konudur. Bu deneme yanılma size tecrübe kazandırır bundan hiç bi süphem yok. Yalnız size zaman kaybettirir ve yanlış bir yolda ilerlersiniz buda bizaman sonra bu işten soğutacaktır sizi. Sizde sosyal medyada internetten para kazanma ile ilgili bir yazı veya reklam gördüğünde bunun yalan olduğunu söyleyerek,kendi başarısızlığını koskoca sektörün üstüne atıcaksınız ve insanları yanlış yönlendirmiş olucaksınız.




    Arkadaşlar bunu gayet içten sölüyorum normal hayatta kazanamadığınız paraları internetten kazana bilirsiniz. Çünki internetten milyonlarca insan dolaşmakta sizin yapmanız gerek sadece seçtiğiniz ürünü güzelbi stratejiyle müşterilere satmak gerçekten bukadar basit. Çok büyük bi pazar bu istediğiniz her ürünü satabilirsiniz.


    Bakın ben Erzurumda Üniversite okuyorum, bir öğrenci olarak çok iyi paralar kazanıyorum. Aileme yük olmamak hatta para bile göndermek bana okadar gurur veriyorki anlatamam. Sizde ister öğrenci olun,ister ev hanımı,ister iş adamı herkese bu işten bir ekmek kapısı vardır.

    Düşünün Dünya'da internet kullananların sayısını hepsi saniyede milyonlarca kelime arıyor ve ürün satın alıyor. Bu büyük pastadan sizde küçük bir dilim almak istemezmisiniz ?.

    Gerçekten bu işe gönül veripte sonuca ulaşamayan arkadaşlar var ama halağ üzerine gitmeye devam ediyorlar.Öncelikle para kazanmak istiyorsanız hangi yöntemi uygularsak uygulayalalım bu işin ticarete dayalı olduğunu unutmayalım.Yani işin içinde bir alım satım söz konusu ise o iştede bir pay bir komisyon söz konusudur. Neden bu komisyon sizin olmasın ?



    Arkadaşlar ilk başlayanlar için söylüyorum para kazanmak için çalışmayın,küçük pasif kazançlar kazanmak için çalışın


    Ben bu işi yıllardan beri yapıyorum ben kazanmanın yolunu bu işi bilen ahbaplarımdan eğitim alarak öğrendim. Şuan bile yeni şeyler gördükce uygulamaya çalışıyorum ve sonra sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.


    Öncelikle okurlarım açık konuşmak gerekirse bu sektörden para kazananlar,nasıl kazandığını kimseye söylemezler. İnternette forumlarda yazılan yazılar bu işlerden para kazanmış insanlar değildir. Gün gelip bu işlerde geliştiğiniz zaman forumlardaki yazıların ne kadar işe yaramaz olduğunu sizde zaten anlıcaksınız.Nese uzatmayalım kısaca, kısa zamanda kazanmak istiyorsanız, bu konu hakkında sizlere çeşitli kendiminde kullandığı kaynaklar söyleyeceğim.Sizlere söyliceğim kaynak kitler sayesinde deneme yanılma yoluna başvurmadan konu ile ilgili profesyonel tecrübelerden faydalanarak, internetten para kazanmanın yöntemlerini ve yollarını en güzel şekilde öğreneceksiniz.





    Evet gerçekten para kazanmak istiyoruz peki ozaman bir başlangıç yapmak gerekirsek önce kendimize küçük pasif kazançlar sağlayarak bu işe başlamalıyız.Pasif kazancın ne olduğunu yaznın devamında sizlere bahsedicem.Hiç bir harcama yapadan günde sadece 1-2 saat geçirerek iyi paralar kazana bilirsiniz.

    Bu konuda önereceğim en güvenilir ve en sağlam eğitim kiti GooMass internetten para kazanma kitidir. Bundan hiç sipheniz olmasın bence bu işi çok iyi bilenbir kişi olarak GooMass'ın bana bilmediğim bir çok şey kattığını söylemezsem hakkını yemiş olurum.GooMass Eğitim Kiti Türkiye'de internetten para kazanma eğitim kitapları arasında bence 1 numara. Hiç birşey bilmeyen bir kişi bu eğitim setindeki bilgileri okuduğunda emin olun kısa zamanda kazanç sağlayacaktır. Çok ciddi diyorum bu işle alakası olmayan birine verin bu eğitim setini sadece denilenleri sırayla uygulasın kısa zamanda belirli kazançlar elde edecektir.GooMass Eğitim Kiti alıpta kazanmayan biri olduunu sanmıyorum.GooMass hakkında şuana kadar olumsuz bir yorum görmedim. Online teknik destekleri çok sağlam takıldığın bi konuda bir şey sorduğunda oturup 1 sayfa cevap yazdıklarını biliyorum. Gayet iyi çalışan bir sistem ve eğitim seti yapmışlar. Eğitim setini aldım ama bir iki yeri anlamadım yapamadım diye ümitsizliğe kapılmayın sizi yanlız bırakmazlar. Bencec şuan en kısa ve doğru bir harita cizen kaynak GooMass Eğitim Seti dir.

    GooMass eğitim seti türkçe olması sizler için büyük bir fırsat. Bilmiyorum bu kiti alıpta kazanamayan olmadığını.Bu setin yazarları bu sektörden çok iyi paralar kazanmış insanlardır.


    Kolay bir şekilde anlıyabileceğimiz eğitim setinde yazanlar sırayla adım adım uygulama şeklinde yapılmış bir önceki konu bir sonraki konuya bağlı.Sırasıyla uygulayıp hayata geçirdiğimizde başarıya ulaşıcağınızdan eminim..

    Şimdi siz bir başlangıç yapmak istiyorsanız bence bir göz atın derim.>> TIKLA www.goomass.com <<




  • Dostum kazanılacaksa gerçekten kazanılır.. işte linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_99883098/tm.htm
  • Hayırlı Günler Herkeze
    Herşeyden önce yıllardır internet üzerinden para kazanma yöntemlerini araştıran birisi olarak olarak Size Türkiye' de henüz pek bilinmeyen güvenilir, bol kazanç sağlayan bir sistemden bahsedeceğim. Bahsedeceğim sistem oldukça basit kullanışlı ve zahmetsiz.Bizim kullanacağımız sistem ise günde 2 dakikamızı alacak ve kesin bir kazanç sağlayacak. Ücretsiz kayıt günde 2 euro paypal ile ödeme garantisi

    ÖDEME SİSTEMİ-ÖDEME KANITLI

    SADECE Günde 1 dk analiz yapacaksınız ve her gün artan gelir 2 euro ve yukarısı 6 ay sonra günlük 20 euro aşan durumdadır. Hiçkimseyi davet etmeseniz dahi 90 gün sonunda bize 405 Euro yani ortalama 1150 Lira ödeme yapacaktır. Tabi eğer ücretsiz olarak arkadaşınızı sisteme üye ederseniz bu size çok daha fazlasını kazandıracaktır. Neden bu kadar çok ödeme yapabiliyor diye sorarsanız bu şirket yaptığı analizlerden, aldığı reklamlardan zaten epey kar ediyor. Bize ödedikleri az bile.

    Ödemeler uluslararası en iyi ödeme aracı paypal ile ödeme yapılmaktadır. Ödemeleri sistem otomatik yapmaktadır. Bildiğiniz gibi paypaldan bankanıza parayı çekmek ücretsizdir. Sizde tanıdıklarınıza bu sistemi rahatlıkla önerebilirsiniz
    Çünkü ücretsizdir ve bir sermaye gerektirmez. Ayrıca daha yüksek kazanmak isteyen yatırımcılar içerideki Paketlerden alabilirler ancak arkadaşlarınızı sisteme üye yaparak paket satın almanıza gerek kalmayacak çünkü getirdiğiniz her arkadaşınız için siz 25+10 Euro kazanacaksınız.

    ŞİRKET HAKKINDA

    White Pins Plus Almanya merkezli bir istatistik ve analiz şirketidir. Bu şirket bizim gibi kullacıların yaptığı seçimleri istatistiki bir işleme alarak elde ettiği verileri ortaklarına sunmaktadır. Şirkette bize bu faaliyete katıldığımız için ödeme yapmaktadır. Örneğin: Karşımıza iki resim çıkıyor ve bunlardan birini seçmemiz gerekiyor. Bir resimde Nike marka ayakkabı diğer resimde ise Adidas marka ayakkabı çıkıyor. Yaptığımız seçim sonucunda elde edilen veriler bu şirketlerin Ar-Ge bölümüne iletiliyor. [B]Günde 2 resim seçmemiz bize 1 günlük kazanç sağlıyor[/B].[B] Resim seçme işlemleri için ayrı bir sayfa açılıyor ve bi kaç resim seçtikten sonra ana sayfamızı yenilediğimizde o gün için görev yapılmış oluyor ve hanemize günlük kazancımız yansımış oluyor, hepsi bukadar[/B]. Örnek çok basit oldu ama genel olarak bu mantık üzerine. Almanya ticaret ve sanayi odasına kayıtlı 1 yıldır faaliyet gösteren ve 1000 firmanın kategorisinde yer alan ücretsiz kayıtla girdiğiniz sistemde kazanmanın keyfini süreceksiniz .


    Not: Aldıgınız paketler 90 günde %300 kazanc sunar.

    Şirket güvenirliği TSO kayıtlı olması ile muteberdir.

    VE ŞİMDİ GÖRÜNTÜLERLE BAŞLAYABİLİRİZ :)


    kayıt için http://whitepinsplus.com/index.php?c=register_user

    Not: email adress your friend (e-mail adresse des freundes) kısmına referans olarak [B]yolunsonuazrail@gmail.com[/B] yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..

    [B]1. EKRAN[/B]
    http://i.hizliresim.com/Z1vMOG.png

    Üye Olduğumuzda Verdiğimiz Mail Adresine Böyle Bir Mail Gelicektir.Gmail Kullananlara Mail Tanıtım Bölümüne yada güncellemeler bölümüne Gelir Genelde.Resmdeki Gibi Maili Onaylıyoruz.Site Açılıcaktır.Bilgilerimiz İle Giriş Yapıyoruz ve Karşımıza Sözleşme Çıkar.Sözleşmeyi Onayladığımızda Hesabımız Açılır.

    [B]2.EKRAN[/B]
    http://i.hizliresim.com/ozG06b.png



    Önemli Bilgi; Sisteme Üye Olduğumuzda Bizim Gerçek Kişi Olup Olmadığımızı Teyit Etmek Amacıyla ve Almanya'da Bu Tür İşlerin Vergisi Tutulduğu İçin Bizden Hesabı Doğrulamamızı İstiyor.Yoksa Üyeler 100'lerce Sahte Alt Üyelik Açar Değil mi Uyanık Çok O Yüzden Bu Kısmı Çok Sıkı Tutuyorlar.
    Hesabı Doğrulamak İçin İse Bizden ;
    1;Kimlik veya Ehliyet'imizin Ön ve Arka Resmini İstiyor.
    2; Adımıza Adresimizi Gösteren Telefon Elektrik veya Su Faturası İstiyor.Bu Faturalardan Yoksa Eğer İnternetten Aldığınızın Bir Ürünün Faturası,Bir Banka E-dekontu veya Bir İkametkah Belgesi'de Geçerlidir.Bunların Resimlerini Bir Telefonla Falan Çekip Sisteme Göndericeksiniz.Üyeliği Doğruladığımızda Sistem Hesabımıza 30 Mil Puanı Daha Bonus Ekler.

    [SIZE="5"]BU işlemi şirket tamamen gerçek kişi olduğumuzu ıspat etmek maksadıyla istemektedir. zaten kısa bi araştırma yaptığınızda sağlam bir şirket olduğunu anlarsınız[/SIZE]



    [B]3.EKRAN[/B]
    http://i.hizliresim.com/lzJ3bJ.png


    [B]4.EKRAN[/B]
    http://i.hizliresim.com/VyoP3Z.png

    Açılan Sayfada 3 Adet Döküman Yükleme Kısımlarını Göreceksiniz.




  • Cointellect Bulut Madencilik ile yatırım yaparak çok iyi kazanabilirsiniz.
    Ödeme kanıtlarımı ve bilgileri bu konuda paylaştım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_98689028/tm.htm


    Detaylı bilgi için ekleyin, yardımcı olacağım.
    Skype: volkankeles@hotmail.com
  • birdamlasu348 B kullanıcısına yanıt
    Ben Senin linkinle üye oldum 15 puandayım şu an hiç para kazanmayla ilgili bişey yok , zaten siteyi nasıl ingilizceye çevireceimi de bilmiyorum site almanca , bi tarif edebilirmisin nasıl ingilizceye çevireceğimi ve kaç resim secince ne kadar kazanacağımı. Şu an oyun oynar gibi resim seciyorum.
  • Tıkla (Upload sitesi kurmak) Merhaba arkadaşlar gerçekten kazandığım bir zamanlar sistemden şimdi kurtulmaya çalışıyorum internetten para kazanma ile ilgili araştırma arıyorsanız konuma bir göz atın derim. Herhangi bir siteyi yada sistemi tavsiye eden bir yazı değildir. Link forumdonanım haber içi linktir başka siteye yönlendirmiyor bu arada...
  • ARKADAŞLAR FORUMDA ADI GEÇEN SİTELERDEN ÇOĞUNU DENEDİM VE BİRÇOĞUNUN BİZİ OYALAYARAK SADECE SABRIMIZI TÜKETMEYE YARADIĞINI FARKETTİM.
    BİRŞEYLER KAZANABİLDİĞİM TEK SİTE BU OLDU.

    https://www.qassa.com.tr/34196

    BU İŞ GERÇEKTEN EMEK İSTİYOR. GERÇEKTEN CİDDİ PARALAR KAZANMAK İSTİYORUM DİYORSANIZ UZUN SÜRE TER DÖKÜP, YÜKSEK HİT ALAN BİR BLOG SİTESİ KURARAK BLOGUNUZA ALDIĞINIZ REKLAMLARDAN CİDDİ PARALAR KAZANABİLİRSİNİZ.
    HEPİMİZE KOLAY GELSİN.
  • - Hiç bir risk almadan Bedava üye olun
    - Türkçe menüler
    - Net'teki zamanınızı paraya çevirin
    -Davet Linkiniz
    https://www.qassa.com.tr/33133
    https://www.qassa.com.tr/33133
    https://www.qassa.com.tr/33133
    *** Emeğe saygı için lütfen linkten Üye olunuz ***
    - Unutmayın damlaya damlaya göl olur
    - Türkiyenin önde gelen web mağazalarında alışveriş yap kazan
    - Türkiyenin önde gelen web mağazalarında indirim kazan
    - Gelen Maile Tıklayarak kazan
    - Oyun Oynayarak kazan
    - Farklı Sitelere Üye Olarak kazan
    - Yeni üyelikler yaparak kazan
    - Unutmayın damlaya damlaya göl olur
    Not: Üye olanların kalmurat@hotmail.com adresine mail atmaları
    durumunda yeni fırsatlardan haberdar edileceklerdir.
    Şimdiden teşekkürler.
    Davet Linkiniz:
    https://www.qassa.com.tr/33133
    https://www.qassa.com.tr/33133
    https://www.qassa.com.tr/33133
    Emeğe saygı için lütfen linkten Üye olunuz
    - Türkiyenin kazandıran Platformuna
    - Üyeler e-maildeki aksiyonlara tıklayarak kazanırlar
    - Üyeler birşey satın aldıklarında veya bir aksiyona katıldıklarında bir ödül alırlar.
    - Bu ödülde Qassa’nın aldığı komisyondan üyenin de pay alması yoluyle olur.
    - Üyeler 15 TL biriktirdikten hemen sonra banka havalesi ile bunun ödenmesini talep edebilir
    - Bir hayır kurumuna bağışta bulunabilirler
    - web mağazamızda özel kupon alabilirler.
    - Qassa 2000 yılından beri vardır ve üyelerine her çevrimiçi
    satış için indirimler uygulayan uluslararası çevrimiçi birikim
    programıdır.
    - Unutmayın damlaya damlaya göl olur
    Davet Linkiniz:
    https://www.qassa.com.tr/33133
    Not: Üye olanların kalmurat@hotmail.com adresine mail atmaları
    durumunda yeni fırsatlardan haberdar edileceklerdir.
    Şimdiden teşekkürler.
    Not2: 18 yaşından büyük Üye olanların istenen tüm bilgileri MUTLAKA doldurmaları
    daha çok kazanmaları ve aktif olmaları için gereklidir
    Bol kazançlar.
    ** Emeğe saygı için lütfen linkten Üye olunuz
    Davet Linkiniz:
    https://www.qassa.com.tr/33133
    https://www.qassa.com.tr/33133
    https://www.qassa.com.tr/33133
    https://www.qassa.com.tr/33133




  • Piyasada çok satılan ürünleri tespit edip bunlara satış ortağı olduktan sonra bu ürün hakkında videolar hazırlayarak ve bu videoları youtube, dailymotion vb. sitelerde yayınlayarak para kazanmak mümkün.Tabii ben biraz basit anlattım ancak bu kadar basit değil. Detaylı bilgi için web sitemi ziyaret ederek buradan bilgi alabilirsiniz. wwww.websitekurma.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blogtwenty4 -- 11 Temmuz 2015; 1:20:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar internetten ciddi para kazanan arkadaşlar var.
    Herkesin kazanç şekli farklıdır.
    Birçok kolu var internetten para kazanmanın .

    Fakat ben bir ürünle tanıştım ve o ürün sayesinde sitelerdeki kazancım çok arttı.
    aylık 1000 lira civarında kazanıyorum ve bunu da size kanıtlarım

    http://www.xticaret.com/xticaret/?258_87585

    Size linkini yazdım tıklayın ve ürünü inceleyin . kesinlikle para kazanmak istiyorsanız oturduğunuz yerden bu ürün tam size göre.
    sitede herşey açıkça yazıyor . birkere ufak bir ücret ödeyip ürünü satın alıyorsunuz ve 1 ay içinde paranızı kat kat geri alıyorsunuz.

    Deneyin ve görün .

    http://www.xticaret.com/xticaret/?258_87585 Sitemizi inceleyip sonra kararınızı verin ...

    Herkese iyi kazançlar Dilerim




  • Kayıt Linki

    MarketGlory ; dünya çapında oynanan ve yaklaşık 4 yıldır aktif olarak hizmet veren browser tabanlı bir oyundur.

    Oyun;gerçek hayatın bir kısmının sanal ortama aktarılmış halidir.

    Oyunda dövüş,çalışma,fabrika kurmak,hisse satın alma,bakan veya başbakan olma,teknik direktörlük vb. yönleriyle hayatın belli bir kesitini siz değerleri oyunculara sunmaktadır.Aynı zamanda ; Euro/Gold ve Gold/TRY dönüşümleriyle çeşitli vergileride hesaba katılarak karlı birşekilde al sat yapıp piyasa yönlendirilebilir.Oyunda kazandığınız TRY leri önce Golda , sonrasında Goldları Euroya çevirip , 20 euro paranız olduğunda ise paranızı Paypal vb. siteler aracılığıyla çekebilirsiniz.

    Oyuna günde 1-2 saat ayırmanız yeterli.Sayfadaki diğer kısımlarda size ayrıntıları dilimiz yettiğince anlatmaya çalışacağım.Yukardaki verdiğim linke tıklarsanız emeğim karşılığında benim alt üyem olursunuz.Oyun içinde de yazarsanız size hertürlü yardımcı olurum.

    Ödeme Kanıtı

    Detaylı Bilgiler İçin Tıkla

    İletişim İçin
    Skype :officialemretr
    E-mail :officialemre
    Oyun İçi:Outlast93




  • Arkadaşlarım abilerim ablalarim
    Herbirimiz birileriyle mesajlasirken platformlara para kazandiriyoruz.Fakat bunun bize hiç bir yararı olmuyor, dusunceli bir insan yeni bir platform kurmuş ve bu platformdaki reklamlardan bizlere de bir komisyon veriyo,kayıt olmanıza yardımcı olabilcegim link

    https://www.wowapp.com/w/emreecebi/join

    Uygulamayi aynı whatsap gibi kullanıyorsunuz fakat ekraninizda reklamlar olduğu için sistem size her gün kullaniminiza bağlı olarak para oduyor, daha çok arkadaşınızı ve tanıdığınızi davet etmeniz halinde daha fazla kazanıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen hobi olarak ve serviste cok uzun yolculuk yaptigim icin girdim. Çok az bir cabayla bir ayda 8 dolar kazandım ve çektim. Daha cok cabayla gercekten kazanılabilir. Benim o kadar vaktim yok.hobi olarak devam edecegim.
    Su linkten kayit olursanız "yeni" birbuye olarak her turlu sorunuzu ozelden cevaplarim.

    Buyrun
    http://www.clixsense.com/?8752238

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, internet üzerinden sizde para kazanabilirsiniz.
    http://satis.emlaksitesial.com adresine üye olarak kazandıran link sahibi olup, hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

    Sistem Nasıl Çalışır?
    Sisteme üye olduktan sonra ana sayfanızda yeşil çerçeve içerisinde kazandıran linkiniz bulunmaktadır. Bu link üzerinden yapılan her satış için sizde para kazanıyorsunuz.
    Sizin linkiniz üzerinden web sitesine giriş yapan bir kişinin önbelleğinde 1 ay boyunca kullanıcı adınız saklı kalır. Bu kullanıcı 1 ay içerisinde (sizin linkiniz üzerinden gelmesi fark etmez direk olarak emlaksitesial.com yazıp girse dahi) önbelleğinde kullanıcı adınız saklı kalacağı için satın aldığı her emlak sitesi paketinden sizde kazanırsınız.
    Kazanma mantığı bu kadar basit, yapmanız gereken tek şey kazandıran linkinizi yaymak ve satışınızı beklemek. ;)

    Ne kadar kazanırım?
    Yapılan her satıştan ayrı ayrı kazanırsınız. 1 kişi 10 adet site alsın, 10 sitenin satışından da ayrı ayrı hesabınıza para geçer.
    Site başına kazanç tablosu :
    Basit paket satıldığında 40 TL
    Standart paket satıldığında 60 TL
    Orta-Düzey paket satıldığında 80 TL
    Ultra paket satıldığında 100 TL
    Para kazanırsınız.

    Kazandıran linkim üzerinden ne satıyorum?
    Kazandıran linkiniz üzerinden emlak sitesi satışı yapıyorsunuz.www.emlaksitesial.com adresine girdiğinizde 4 adet emlak sitesi paketi bulunmaktadır. Basit, Standart, Orta-Düzey ve Ultra paketleri bulunmaktadır. Bu paketlerin satışından para kazanmaktasınız.

    Kazandığım paralar ne zaman hesabıma geçer?
    Kazandıran linkiniz üzerinden gelen ziyaretçileriniz web sitesi paketi satın alıp, web siteleri açıldığı anda sizin kazancınızda hesap numaranıza anında yatmaktadır.
    Herhangi bir kota beklemesi yapılmamaktadır.
    Her an kazanabilir, her an kazandığınız parayı harcayabilirsiniz!

    Daha Fazla Detaylı Bilgi?

    http://satis.emlaksitesial.com adresine kaydolduktan sonra sol menüde Nasıl Çalışır? Yardım bölümü bulunmaktadır. O bölüm üzerinden çok daha fazla detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

    Herkese iyi satışlar, iyi kazançlar.

    Bu mesaja eklenen görseller:

     İnternet ten Para Kazanan Var mı?




  • Kazanan varmış, nasıl olduğunu http://internetteparanikazan.tr.gg/ sitesinde okuyabilirsin.
  • harun1077 kullanıcısına yanıt
    Bitcoinin ne olduğunu araştırabilirsin kendin evde bilgisayarınla veya bulut madenciliklede para kazanmaya başlaya bilirsin.
    Bilgi istiyorsan biraz btcist.com u okuyabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.