Şimdi Ara

İnternet tarayıcıları ile ilgili sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba! Konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim. Doğru yere açmadıysam, uyarın lütfen.

    Yaklaşık 1 aydır internet tarayıcıları ile ilgili bir sorunum var. Kullandığım tarayıcılar; Internet Explorer ve Google Chrome. Sorunumu anlatayım: Bu tarayıcıların kısayoluna bastığımda genelikle program açılmıyor. Belki 10. basışımda anca açılıyor. IE'de sayfa açıldığında "Çalışmayı durdurdu" yazısı geliyor, Chrome'da ise sık kullanılanlar kısmı gözükmüyor ve girmeye çalıştığım sitelere girmiyor. İnternete girebilmek için bir 10-15 kere tarayıcıların kısayoluna basıyorum sonra kapatıyorum ve bir daha açıyorum, olana kadar... IE'de, internete girebildiğim zaman bile bazen takılıyor ve sekme açarken çok zorlanıyor. Adam gibi çalıştığı zaman gayet normal, eski halinde çalışıyor. Sanki hiçbir problem yokmuş gibi... Bir de farklı tarayıcı deneyeyim dedim ve Mozilla'yı yüklemeyi denedim ama bilgisayara inen "Setup" dosyası bir türlü düzgün çalışmadı. Sadece 2. 3. adıma geliyor sonra hiçbir şey olmuyor, tak kapanıyor. (Farklı sitelerden 2-3 kere indirdim Setup dosyasını)

    Çerezleri falan sildim ama hiçbir etkisi olmadı. Sanırım benim problem biraz daha ciddi. Virüs diye düşünüyorum. Arada sırada geliyordu virüs veya "malware" uyarıları. En bilindik siteden bir şey indirdiğimde veya siteyi açtığımda bile olabiliyordu. Ne yapsam bilemedim. Format attırmayı düşünüyorum, ne dersiniz?

    Şimdiden teşekkürler...







  • Bir bilgisi olan yok mu bu konuda?
  • uğraşmana deymez bas formatı gitsin.
  • Virüs programını(Avira Antivir) silip, ComboFix programını kurdum ve çalıştırdım. Bir anda düzeldi. Bilmiyorum ne kadar gider böyle ama şimdilik gayet iyi gözüküyor. Demin dizi dolmuyordu, sayfalar zor açılıyordu; şimdi her şey eski hızına döndü ve dizi de kolayca yükleniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.