Şimdi Ara

İnternet Servis Sağlayıcı Tavsiye ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet Servis Sağlayıcı Tavsiye ?
    Adana'nın geri kalmış bir ileçsinde yaşıyorum ADSL 16 mbit paket kullanıyordum.

    TürkNet'ten yıldım,artık dayanamayıp az önce iptal faxını çektim.Sorunum ise bir türlü çözemedikleri upload.Sayfalar dahi açılmıyor.
    2 yıllık aboneliğimin ilk 1 yılını tertemiz kullanmışken ,son 1 yılı bağlantı sorunları, hat zayıflaması ve son olarak çok düşük upload hızıyla nirvanaya ulaştı

    -Tahattütsüz veya en fazla 6 ay tahattütlü Servis sağlayıcı arıyorum(muhtemelen ilçeden taşınacağımdan daha uzunu olmaz)
    -16 mit veremelerde "stabil" kopmayan ve en azından TürkNet gibi aradığımda ulaşabileceğim Müşteri hizmetlerini olmalı

    Netspeed önerdiler ,iyi gibi ancak 6 ay tahattüt istiyor 6 ay sorun değil ancak TürkNet gibi rezil bir hız verirlerse sözleşmedne kolayca cayabilir miyim?







  • Ben de kullanııcısı olduğum için netspeed öneririm size, ayrıca taahhütü iptal etseniz bile sadece +60₺ ödersiniz o da kurulum ücreti diye geçiyor zaten.
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam , az önce kısa mesaj geldi talep iletilmiş.1 hafta içinde iptal edilecekmiş.Bakalım artık hayırlısı.
  • SNR marjı çok düşük. Hat zayıflaması aşırı yüksek. Upload hızı zaten sizlere ömür. Maalesef o altyapı komple kepçe kürek ile girişip kablolar değişmediği sürece iflah olmaz. Farklı bir servis sağlayıcı bile kurtarmaz gibi duruyor.

    Yapabileceğiniz tek şey eğer erişiminiz varsa evin girişindeki hat kablosundan modeme kadar cat 6 ethernet kablosu çekip modeme bağlayın. Belki hat zayıflamasını düşürür ama fazla da ümitlenmeyin bence.

    Servis sağlayıcısı olarak NetSpeed'i tavsiye ederim. Yaklaşık iki aydır 16 mbps aknsiz tarifesini kullanıyorum. Şu an için oldukça memnunum.
  • NimbleSoul kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle değildi ilk zamanlar.1-2 defa düzeltiyorlar interneti sonra yine patlıyor.Sokakta birtek benim internetim kötü. Arkadaşların neti fena değil adsl şartlarına göre. 1 mbit upload 17 mbit'e kadar net alıyordum.Ne olduysa son 6-7 ayda oldu. Zaten heryere kepçeyle daldılar.İlçenin her tarafını eşeliyorlar su boruları değiştirme ayağına.

    Mahallede tek saha dolabı var.Ttnet harici farklı servis sağlayıcıyı kullanan tek olduğumdan yokuş yapıyor türk telekom.
    Müstakil evde oturuyorum, direkteki kutudan gelen kablo direk modeme bağlı,olmadı değiştiririm.Hani geçtim kullanabilecek seviyede internet alsam yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 16 Nisan 2018; 19:16:26 >
  • bende ADANA da yaşıyorum. Adananın akçatekir yaylasında geçici 3 aylık kullanabileceğim internet çözümü varmı. ttnet i her sene nakil yaptırıyorduk yaylaya ama bıktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.