Şimdi Ara

İnternet sağlayıcıları altına 'Starlink' eklenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avrupa da kullanılma başlayan hizmen yıl 3 çeyreğinde ülkemize geleceği konuşuluyor. İlgili paylaşım ve haberler için alt başlık açarmısınız? Mevcut konular burayada taşınmalı.

    @Jeolog



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 19 Şubat 2021; 7:15:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam benzer bir öneriyi ben de getirecektim ama halihazırda bile çok fazla alt forumumuz var. Diğer sağlayıcılar kısmından devam edebilir düşünüyorum halihazırdaki süreçte. İlerde bakılabilir ayırmak durumu ancak çok fazla alt forum olduğunda ilgili bölümler ölebiliyor. Ancak karşı çıktığım düşünülmesin tabiki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Şubat 2021; 15:42:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Hocam benzer bir öneriyi ben de getirecektim ama halihazırda bile çok fazla alt forumumuz var. Diğer sağlayıcılar kısmından devam edebilir düşünüyorum halihazırdaki süreçte. İlerde bakılabilir ayırmak durumu ancak çok fazla alt forum olduğunda ilgili bölümler ölebiliyor. Ancak karşı çıktığım düşünülmesin tabiki.

    Her halukarda ayrı bir uydu interneti. Aslında biri ana konu yapıp sürekli güncellesede olur ama yakında hız sorunlar, testler diğer sağlayıcıları doldurur. Sene sonunda eğer fiyat makul olursa türkiyede superbox geçer diye tahmin ediyorum. Yeni Zelanda hizmet vermeye başlıyormuş. Aylık 149$+kurulum 749$. Demekki ülkelere göre farklılıklar olacak. Tahminin süperbox fiyatı 299 TL olacak ülkemizde.

    Edit: ülke adı düzenlendi. Yeni Zelanda olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 19 Şubat 2021; 17:27:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Haklısınız hocam. Dilerseniz bir ana konu yapın hocam diğer servis sağlayıcıları bölümünde. Daha sonra alt forum açılınca oraya taşınır hocam ilgili konunuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.