Şimdi Ara

İnternet Kesilmesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konya bosna adsl sık sık internet gidiyordu günde bir kaç kez modemi açıp kapatmak zorunda kalıyorduk şimdi ise 2 saatten az bir sürede gitmeye başladı aceba böyle bir problemle karşılaşan var mı ? neden olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adogan078 -- 8 Ocak 2012; 15:08:45 >

• bir fikri olan yok mu ?
  • up!
  • up!
  • 444 0 375 kardeşlik ara bi sor bölgenizde alt yapı çalısması felan olabilir birde konusurken kapattırcaz, yetti artık, kaç gündür giremiyoz felan gibi konusursan daha kısa sürede sorunun cözülcektir
  • İstanbulda oturuyorum 2-3 gündür net gidip geliyor benimde. Gerçi adsl lambası yanıyor ama net gidiyor anlamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozantaküs

444 0 375 kardeşlik ara bi sor bölgenizde alt yapı çalısması felan olabilir birde konusurken kapattırcaz, yetti artık, kaç gündür giremiyoz felan gibi konusursan daha kısa sürede sorunun cözülcektir

:) onlarlada derdimi anlatana kadar bitiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdraek

İstanbulda oturuyorum 2-3 gündür net gidip geliyor benimde. Gerçi adsl lambası yanıyor ama net gidiyor anlamadım ki

aynı hocam adsl ışığı var fakat net gidiyo kapatıp açınca geliyo sizdede mi öyle ? hangi sıklıkla gidiyor ?
  • Adsl modem kaç senelik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet5800

konya bosna adsl sık sık internet gidiyordu günde bir kaç kez modemi açıp kapatmak zorunda kalıyorduk şimdi ise 2 saatten az bir sürede gitmeye başladı aceba böyle bir problemle karşılaşan var mı ? neden olur ?

bende sancak mahallesinde oturuyorum (otogar civarı ) benimde gece saat 22,30 ile 01,00 arası acayip yavaşlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet5800

quote:

Orijinalden alıntı: gdraek

İstanbulda oturuyorum 2-3 gündür net gidip geliyor benimde. Gerçi adsl lambası yanıyor ama net gidiyor anlamadım ki

aynı hocam adsl ışığı var fakat net gidiyo kapatıp açınca geliyo sizdede mi öyle ? hangi sıklıkla gidiyor ?

kapatıp açmadığım için bilemiyorum ama sık sık gidip geliyor.
  • Bizim amcamın modeminede böyle oluyodu, 4 gün sonra amcam öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzdh

Adsl modem kaç senelik ?

4 aylık ttnetin kendi verdiği modemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adogan078 -- 8 Ocak 2012; 15:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Wings

Bizim amcamın modeminede böyle oluyodu, 4 gün sonra amcam öldü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.