Bildirim
İnternet Kesilmesi!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bir fikri olan yok mu ? -
up! -
up! -
444 0 375 kardeşlik ara bi sor bölgenizde alt yapı çalısması felan olabilir birde konusurken kapattırcaz, yetti artık, kaç gündür giremiyoz felan gibi konusursan daha kısa sürede sorunun cözülcektir -
İstanbulda oturuyorum 2-3 gündür net gidip geliyor benimde. Gerçi adsl lambası yanıyor ama net gidiyor anlamadım ki -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozantaküs
444 0 375 kardeşlik ara bi sor bölgenizde alt yapı çalısması felan olabilir birde konusurken kapattırcaz, yetti artık, kaç gündür giremiyoz felan gibi konusursan daha kısa sürede sorunun cözülcektir
:) onlarlada derdimi anlatana kadar bitiyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: gdraek
İstanbulda oturuyorum 2-3 gündür net gidip geliyor benimde. Gerçi adsl lambası yanıyor ama net gidiyor anlamadım ki
aynı hocam adsl ışığı var fakat net gidiyo kapatıp açınca geliyo sizdede mi öyle ? hangi sıklıkla gidiyor ? -
Adsl modem kaç senelik ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet5800
konya bosna adsl sık sık internet gidiyordu günde bir kaç kez modemi açıp kapatmak zorunda kalıyorduk şimdi ise 2 saatten az bir sürede gitmeye başladı aceba böyle bir problemle karşılaşan var mı ? neden olur ?
bende sancak mahallesinde oturuyorum (otogar civarı ) benimde gece saat 22,30 ile 01,00 arası acayip yavaşlıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet5800
quote:
Orijinalden alıntı: gdraek
İstanbulda oturuyorum 2-3 gündür net gidip geliyor benimde. Gerçi adsl lambası yanıyor ama net gidiyor anlamadım ki
aynı hocam adsl ışığı var fakat net gidiyo kapatıp açınca geliyo sizdede mi öyle ? hangi sıklıkla gidiyor ?
kapatıp açmadığım için bilemiyorum ama sık sık gidip geliyor. -
Bizim amcamın modeminede böyle oluyodu, 4 gün sonra amcam öldü. -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzdh
Adsl modem kaç senelik ?
4 aylık ttnetin kendi verdiği modemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adogan078 -- 8 Ocak 2012; 15:44:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Red Wings
Bizim amcamın modeminede böyle oluyodu, 4 gün sonra amcam öldü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X