Şimdi Ara

İnternet hizmeti de zamlanıyor! 1 Nisan itibariyle yüzde 67 artacak ( ertelendi 1 haziran)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet hizmeti de zamlanıyor! 1 Nisan itibariyle yüzde 67 artacak ( ertelendi 1 haziran) Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Nisan'dan sonra Türk Telekom'un toptan tarife fiyatlarında yüzde 67 oranında zamlanacak.

    Türkiye'de art arda gelen zamlar, vatandaşların cebini zorlamaya devam ediyor. Temel gıda maddeleri, ardından elektrik ve doğal gaz faturalarındaki artış, ev ekonomilerini ciddi anlamda sarstı. Bu sefer de günümüzde vazgeçilmez hizmetlerden biri olarak görülen internet fiyatlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

    YÜZDE 67 ORANINDA ARTIŞA GİDİLECEK

    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yayınlanan yeni karar kapsamında, Türk Telekom'un toptan tarife fiyatlarında yüzde 67 oranında bir artışa gideceği ifade edildi.

    1 NİSAN'DA YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR (1haziran olarak ertelenmistir)

    Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER), 1 Nisan'da yürürlüğe girecek zammın (1haziran ertelendi ) Türk Telekom'dan toptan hizmet alarak milyonlarca müşterisine internet ulaştıran şirketleri büyük finansal zarara uğratacağını ifade etti.

    "İLK KARARIN ZAM OLMASI BİZLERİ ÜZDÜ"

    TELKODER Yönetim Kurulu Başkanı Halil Nadir Teberci, konuyla ilgili şunları söyledi: "Telekomünikasyon sektöründe alternatif işletmecilerin korunmasının; rekabeti arttıracağı ve hizmet kalitesi kadar tüketicilerin uygun maliyetli haberleşme imkanlarından faydalanması anlamına geldiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Türk Telekom tekrar devletin sahipliğine geçti ve ilk alınan kararın zam olması bizleri üzdü."

    "ALINAN KARAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİDİR"

    "BTK bu yüksek tarife artışına ilişkin kararı öncesinde mutlaka sektörün görüşünü almalı ve onaylanan yüksek oranlı yeni zamlı tarifelere geçiş için makul süre tanımalıydı. Türkiye'nin aydınlık yarınları için çalışan, milyonlarca kurumsal ve bireysel aboneye hizmet sunan alternatif işletmeciler olarak alınan kararların gözden geçirilmesini ve geri alınmasını istiyoruz. Bu isteğimizin karşılık görmesi, sektördeki işletmecilerin doğacak büyük zararlarını engellemek kadar, daha makul seviyelerde oluşabilecek internet ve sabit telefon faturalarının daha yüksek fiyatlara çıkmasının önlenmesi adına değerli olacaktır." İnternet hizmeti de zamlanıyor! 1 Nisan itibariyle yüzde 67 artacak ( ertelendi 1 haziran)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 1 Nisan 2022; 8:6:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • mevcut taahhüdü devam edenler de etkilenecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni fiyatlar belli mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • diyatlov kullanıcısına yanıt
    Bu olay aslinda alt yapiyi kullanan iss icin gecerli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • diyatlov kullanıcısına yanıt

    Taahhüt'ü devam edenler etkilenmez yeni abonelikler ve taahhüt yenilemede güncel fiyatlar geçerli olur.


    Taahhüt süresi yakın olanlar şimdiden taahhütünü uzatsın.

  • Superonline , Türksat'ı bildiğim kadarıyla ilgilendirmiyor ama onlar da zam yapar mı sizce?

  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Bu sartlarda zam yapmayan kalmaz diye biliyorum malum hersey pahali

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

    Evet hocam ne yazık ki.

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Türksat zaten kendi altyapısi ona zam gelmez Superonline bu işten kazançlı olacak TT altyapısı kendi altyapısi olduğu için Superonline sağlam geçirir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, her habere bu şekilde atlamayın gözünüzü seveyim ya. Zamlar internet tarifelerine değil portlara geliyor. Yaklaşık 2 senedir hiçbir zam yapılmayan portlar zamlanıyor bunun yansıması olarakta tarifelerde %5 - %10 bir oynama olabilir ama fazlası değil. Bknz: Olay burda da özetlenmiş aslında.

    İnternet hizmeti de zamlanıyor! 1 Nisan itibariyle yüzde 67 artacak ( ertelendi 1 haziran)
    İnternet hizmeti de zamlanıyor! 1 Nisan itibariyle yüzde 67 artacak ( ertelendi 1 haziran)Kemalettin BULAMACItwitter
    “Bu #internet tarifelerine %67 #Zam haberini kim uydurdu? 😤😤😤 2 yıldır sabit duran #port ücretlerine yapıldı zam. Tarifelere değil 😉 Tarifelere yansıyacak zam oranı (bundan kaynaklı) %5 ile %10 arası bir şey.”
    https://twitter.com/kemalettin/status/1509439462912282626?cxt=HHwWhMC-zbbMzfIpAAAA
  • vodafone fiber kullanıyorum 100 mbit 81 liradan taahhüttümde yok şimdi arasam mı aramasammı ? taahhütümü uzatmak istiyorum desem ne derler acaba ?İnternet hizmeti de zamlanıyor! 1 Nisan itibariyle yüzde 67 artacak ( ertelendi 1 haziran) 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.