Bildirim
İnternet hızım düşük
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up up _____________________________ -
Senin hattı 2048'e sabitlemişler. Bunu neden yaptıklarını anlayacakları dil ile 4440375'e bi sor. Tahsin Yılmaz'a da selam söyle bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Bana da yapmışlardı aynısını. Aradım karşıdaki arkadaş sanki normalmiş gibi "Hattınız bu kadar kaldırıyor." dedikten sonra çileden çıktım. Geçen ay 8 mbit kaldıran hattın şimdi nasıl 2 mbiti anca kaldırdığını gayet sert bir biçimde sorduktan sonra düzelttiler.
Dip Not: Şu anda o 2 mbit anca kaldıran hat ile 12 mbit alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 3 Eylül 2012; 1:39:02 >_____________________________ -
Aynen hocam geçen ay benim hat 8 Mbit rahat görürken şimdi nasıl olurda 2mbit kaldırabiliyor onu bende anlamadım. Neyse bir arayım umrım sorunumu düzeltirler cevaplar için teşekkür ederim. _____________________________ -
@50pho50
müşteri hizmetleriyle daima sert konuşunuz.hiç çekinmeyiniz.argo konuşmadıkça sorun olmaz. Bu mh sert sever...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler