Şimdi Ara

İnternet Fiyatına D-Smart HD Maxi + Limitsiz Fiber İnternet Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
6.868
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-internet-fiyatina-d-smart-hd-maxi-limitsiz-fiber-internet-kampanyasi

ben yeni görüyorum kampanyayı, yazılana göre yarın son gün, adsl için bile uygun gözüküyor,
    varmı katılan kampanyaya, internet için telefon şart mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şiddeti Sevmem ama Kullanmayı İyi Bilirim
  • Uzun süredir olan bir kampanya. Tarih sürekli ertelenebilir veya kampanya tekerrür edilebilir.
  • Şu sıralar tv düşünüyorum. Bu kampanya benim de dikkatimi çekti. hd tv, hd yayın olmadan bir işe yaramayacağına göre bu kampanya oldukça cazip. internete 59 lira zaten veriyorum. Bedavaya geliyor. Burda fiber yok ama kampanya zaten adsl için de geçerli. Show tv hariç büyük kanalların da hepsi var.

Yalnız almayı düşündüğüm tv de dahili uydu alıcı var. Acaba onu herhangi modül masrafı falan yapmadan kullabiliyor muyuz?
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: limpony

Arkadaş sormuş bende sorayım buradakı fıber ınternet kım tarafından sağlanıyor..

yalın internet olması lazım

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Orijinalden alıntı: limpony

Arkadaş sormuş bende sorayım buradakı fıber ınternet kım tarafından sağlanıyor..

yalın internet olması lazım

şimdi dsmartla konuştum, öncelikle şunu söyleyim arayıp sabit numaranızı verince fiber altyapı olup olmadığını size söylüyor,bu fiyat yalın değil yalın için +9.99 daha ekleyin dedi, + kablosuz modem için 24 ay boyunca 2 tl daha ödeme yapıcakmışım, şimdi ben zaten 24.99'a hd maxi paket izliyorum, bunların bana hd maxi ve 8 mb sınırsız internet için aylık çıkardıkları para modem taksii ile beraber 77 tl, ben şuan ne ödüyorum hd maxi pakete 25...77-25=52, zaten ttnet kafamı düdükleyip duruyor size 50 tl'ye sınırsız yalın internet verelim diye, taahhütüm bittiği için arayıp duruyorlar, şimdi size soruyorum ben bu durumda evdeki düzeni niye bozayımki benim avantajım nerede...

• Fiber altyapısı gelişmiş olan superonline var benim bildiğim acaba onun altyapısını mı kullanıyor ?
  • gecenlede bende aradim sordum musteri hizmetlerine sabit telefonunuz yoksa hizmet veremiyoruz dedi... bende carsiniz pazar olsun dedim kapattim... bildigim ve hissettigim kadariyla telekom altyapisi kullaniyorlar...

tv sı çok ıyıde ınternetı bes para etmez.
    durmadan sorun yasıyorlar.
    musterı hızmetlerınıde aradıgınızda telefon hattınızdan kaynaklı dıyıp duruyorlar...
  • şimdi ben 55 tl internette zaten veriyorum. aradım dediler aynı intenret + hd maxi 65 tl. 40 tl de kurulum ücreti varmış. modem için de kablolu + 1 tl kablosuz + 2 tl faturaya ekleniyormuş. yani 67 tl. bi de 40 tl de kuruulm. yani 12 tl bu kanallatrı izlemeye değer mi .hd hariç kasnallar zaten türksattada var.
    bi de bunlar gelp ayrı çanak mı takacaklar bende türksat hazır sistem var direk gelip aleti takacaklar. bunun için mi 40 tl alacaklar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bunda kotayı geçince kaça düşüyor hız

3 Mb e düşüyormuş.

Tereddütte kalan arkadsalr için önerilir, güel kapmanya TTnet e aylık 65 lira vereceğime üzerine aynı paraya hem internet hem de televizyon izlerim.

• tam ben yazacaktım şampiyonlar + 2 keyif paketi 6 ay hd 6 aydan sonra 4tl farkla hd 1 yıl ben olsam onu değerlendiririm türk takımlarının avrupa başarısı ortada iken dsmart anlamsız

aslında digitürk engellemese dsmartta alacağım ama dsamrt kart digitürk receivera takılamıyor acımasız rekabet sürüyor karamemet doğan arasında
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.