Şimdi Ara

İnternet dsl bağlantı ve hız problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, geçen hafta salı gününden beri yaşadığım bir problem var. dsl bağlantısı 20-30 dakikada kuruluyor ve dsl bağlantısı kurulduğu zaman modem arayüzünde 8 mbps download ve 1 mbps upload tanımlı oluyor. millenicom WhatsApp destek kanalını kullanarak birkaç kez arıza kaydı oluşturdum. İlk 2 arıza çözüldü olarak işaretlenmişti ancak sorun hâlâ devam ediyordu. Birkaç gün önce tekrardan arıza kaydı oluşturdum ve ertesi gün Türk Telekom'dan ekip geldi ve kontrol etti. Modeme bağlı olan gri köken kablonun değişmesinin gerektiğini ve elektrikçi çağırıp değiştirtebileceğimden söz etti. Bende mevcut olarak hiç kullanılmamış köken kablo vardı. Bendeki 0 kablo ile değiştirdiler ve İnternetin düzeleceğini, düzelmezse modemi kapatıp açmamı söylediler ve gittiler. Ancak İnternetim hâlâ aynıydı. Modemi birçok kez kapatıp açtım ancak dsl bağlantısı her seferinde 20 dakika ile 1 saat arasında kuruldu ve download 8, upload 1 mbps olarak tanımlandı Sizce sorunun kaynağı nedir ve benim ne yapmam gerekiyor. Bana kalırsa altyapımda bir sorun yok.

• İnternet dsl bağlantı ve hız problemi
  • Devre arızalı, kayıt açmaya devam edin.
  • sis651, XpressMusic34 hocalarımı etiketliyerek bilgi alabilirsiniz, sağlam hocalardır.

• Yeni modem aldım düzeldi. Teşekkür ederim gene de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uploadda sıkıntı var. Maximum 300 kbps upload alabilirsiniz ama 1200 tanımlamışlar. Uplaodı 200 kbps indirtin. Sorun geçer belki upload da önemli.

• İnternet dsl bağlantı ve hız problemi

• tp link vr300 modem satın aldım ve sorunum düzeldi.

• arcooty a kullanıcısına yanıt
    Modem iyi mi

• evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.