Şimdi Ara

Internet Download Manager ###ANA KONU### Konu Yukarıdaysa 70% Yeni Sürüm Çıkmışdır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• http://www.internetdownloadmanager.com/download.html

Internet Download Manager diğer adlarıyla IDM veya IDMAN dosya indirme hızını arttırarak size zaman kazandıran, yarıda kalan indirme işlemlerinize kaldıkları yerden devam etmenize olanak sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir dosya indirme yöneticisidir.

Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Popülerleşen video sitelerinden direkt olarak içerik indirebildiğiniz Internet Download Manager sade ve basit arayüzü ile her türden kullanıcıya hitap ediyor. Birçok alternatif ve ücretsiz dosya indirme yöneticisine ücretli ve profesyonel bir çözüm programı olarak rakip durumunda bulunan yazılım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 17 Ekim 2013; 11:47:35 >

• 6.1.5 build 14 guncellemesi en son sürümü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

6.1.5 build 14 guncellemesi en son sürümü mü?

http://www.internetdownloadmanager.com/download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 21 Haziran 2013; 17:53:02 >
  • Güncelleyin
  • ben şimdi indirdim programı ama freeware mi bilmiyorum? bi süre sonra ücret isteyecek mi?
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Arkadaşlar Sürekli IDM serial son sürüm crack yap bu gibi şeylerden sıkıldım her seferinde serial fake yazması iyice deli etti beni pc de olmadık sorunlara yol açıyordu..

Bende Serial Satın Aldım Zaten peşin yada 3 taksit yapıyorlar..

Galiba bir Lacivert Bilgisayar adlı bir firma IDM nin Türkiye bayisi herhalde..

No ss No güven derler onun için paylaşma gereği duyuyorum..

Bilirkişiler sizce doğru mu yaptım nedir düşünceleriniz ?

Internet Download Manager ###ANA KONU### Konu Yukarıdaysa 70% Yeni Sürüm Çıkmışdır!

• quote:

Orijinalden alıntı: BiggestFan13

Arkadaşlar Sürekli IDM serial son sürüm crack yap bu gibi şeylerden sıkıldım her seferinde serial fake yazması iyice deli etti beni pc de olmadık sorunlara yol açıyordu..

Hocam üyelik sınırsız mı belli bir süresi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: G4LE

quote:

Orijinalden alıntı: BiggestFan13

Arkadaşlar Sürekli IDM serial son sürüm crack yap bu gibi şeylerden sıkıldım her seferinde serial fake yazması iyice deli etti beni pc de olmadık sorunlara yol açıyordu..

Hocam üyelik sınırsız mı belli bir süresi var mı?

Ben 1 yıllık aldım hocam bunun ömürboyu olanı da var ama 1 yıllık alsan zaten her türlü işini görür cidden çok ucuz o kadar şeyle uğraşmıyorsun ve hiç hata yok hatta yutuptan indirirken 4K İndirme seçeneği bile var..

3 taksit yapabiliyorsunuz ve bu aralar indirimde bence kaçırmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.