Şimdi Ara

İnternet Bağlantısı Birden Gitti Yardım Edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
13.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gayet güzel internet bağlantım vardı.İnternette uğraşıyordum.Bir anda küt diye internete giremedim.İnternet Erisimi üzerinde ünlem isareti vardı bende SORUNLARI GİDERE bastım Bir çözüm olmadı.

Ardından hemen ttnet i aradım modem kendini sıfırlamıs dediler.Tamam ben kurulum yaparım dedim kurulumu yaptım ama yine sorun devam etti ardından bir daha aradım ve müşteri hizmetlerindeki kişi ile beraber modem kurulumu yaptık buna rağmen olmadı , arkadas şu ifadeyi kullandı kurulum yapmamıza rağmen modem ip almıyor dedi
    ilgilenceklerini arıza kaydı olusturduklarını belırttı ama ne zaman bakcakları tabı bellı değıl belkı obur yıl bakarlar ben sımdı modemın ana sayfasını ve ısıklarının resimlerını koyuyorum alta bır fıkrı olan varsa yardım edebılcek bırısı varsa sımdıden tskler...

İnternet ve ethernet ısıkları yanmıyor ve modem anasayfasında internet bağlantısı bağlı değil ama adsl bağlı benim gördüklerim bu fazla bir bilgim yok anlamıyorum yardım?

İnternet Bağlantısı Birden Gitti Yardım Edermisiniz İnternet Bağlantısı Birden Gitti Yardım Edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndrtl -- 8 Mart 2015; 23:40:39 >

• Arıza kaydı açıldıysa, siz daha fazla müdahale etmeyin. İnternetsiz kalmamak için, onda da sorun yoksa şayet Ethernet kablosuyla kablolu bağlanmayı deneyin. Ethernet kablosu almanız gerekecek olursa en yakın bilgisayarcıya uğrayın, metresi 50 kuruş civarı...
    Bu arada modemdeki ethernet ışıkları sadece ethernet kablosu takılıyken yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayance -- 9 Mart 2015; 7:24:23 >
  • %90 Arıza kaydı açılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.