Şimdi Ara

İnternet Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Sorunsuz bir şekilde wifi adaptörü kullandığım masaüstü bilgisayarımda 2 haftadan beri internete bağlanamıyorum. Herhangi bir yazılımsal ya da donanımsal değişiklik yapmadım bu süreçte.

    Kablo ile bağlamayı denedim sonuç aynı internete bağlanmıyor, modemi dahi görmüyor. Başka bir cihaz ile internete sorunsuz bağlanıyorum. Wifi adaptörünü başka bilgisayara da taktım çalışıyor.

    Aygıt yöneticisinde herhangi bir donanımsal, yazılımsal problem gözükmüyor. Driver güncellemesi yaptım ama sorun yine devam ediyor.

    Xeon işlemci
    msi p33 g41 combo anakart
    Modlu bios ile windows 10 kullanıyorum.

    İnternet Bağlantı Problemi
    İnternet Bağlantı Problemi
    İnternet Bağlantı Problemi

    Yabancı forumlarda da arama yaptım ama benzer sorun yaşayanı bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum.



  • *ağ bağlantılarından tanıla diyerek bazı sorunlara çözüm bulabiliyorsunuz. genelde ip alınamıyor hatası çıkıyor windows kendi düzeltiyor bazı hataları
    *ağ ayarlarını sıfırlamadıysanız, sıfırlayın çözüm olabilir..
    *son yüklediğiniz uygulama vs var ise sürücülerde sorun çıkarmış olabilir. geri yükleme noktalarından birine geçmeyi deneyin (son seçenek)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde dns yada ip ataması manulden otomatiğe geçip ip atanmadığında oluyor hep 4. millenium faciasından kaynaklı hem ayarlar uygulaması hemde denetim masası aynı anda çalışınca sapıtıyor heralde...
  • Avast antivirüsü kaldırınca problem çözüldü. Teşekkürler
  • Postegro Lili Web, kullanıcılarının İnstagram’da gizli profile sahip hesapların hikayelerini anonim olarak izleyebilmesine ve bu gizli profilleri görebilmesine olanak sağlayan ücretsiz bir yazılım olarak dikkat çekmektedir.


    Bu özelliklerin yanı sıra kullanıcıların İnstagram’da görüntülemiş oldukları video ve fotoğrafları cihazlarına en kaliteli ve en kolay şekilde indirebilmelerini de sağlayan bu uygulama sayesinde kişiler, gerek bu videoları cihazlarında depolayabilmekte gerek İnstagram hesaplarında tekrar paylaşabilmektedirler.

    Özellikle Web Postego Lili sayesinde, İnstagram’da diledikleri kişilerin hesabını anonim bir şekilde stalklama imkanına erişmenin mümkün olması sebebiyle bu uygulamayı pek çok kişi günümüzde severek kullanmaktadır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.