Şimdi Ara

internet bağlantı kopmalarını ve gelişlerini kayıt altına alan program var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günde bir kere internetim kopuyor bazen iki kez, işte bu kopmaların tarihlerini ve saatlerini (log halinde) kayda alacak bir yazılım var mı? Mesela 03.05.2011 01.07 net koptu ve 03.05.2011 01.08'de net geldi diyelim bu tarihlerde ne olduğunu(internet koptu ve geldi vs diye) kısaca yazacak. Var mı böyle bir program bir yazılım?

Amaç: internetimin ne kadar sıklıkla, ne zaman koptuğunu ve ne kadar süre kopuk kaldığını görmek. Bilgisayarım hemen hemen her gün 24 saat açık kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Mayıs 2011; 1:20:47 >

Orijinalden alıntı: Virtue34

modem arayüzü bu özelliği destekliyorsa oradan bakabilirsiniz bazı modem arayüzleri dakikası dakikasına rapor ediyo bağlantıyı.

Peki hocam modem arayüzünün bu özelliğine ne deniyor hep teknik terimler kullanılıyor da.

Modemim TP-LINK TD-8817, tp-link'in kendi sitesinde bu modeli arattığınızda farklı bir modem kasası çıkıyor modemim şöyle bişey alalı 9-10 ay oluyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=45&productid=bd992875

• Cihazın menüsünde "Yönetim" başlığı altında "log" olarak inceleyebilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.