Şimdi Ara

İnternet altyapısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beylikdüzüne yeni taşındık ve eve internet alıcaktım. Önce türk telekoma gittim alt yapı sorgulattılar ve bulunduğum yerde türk telekomun altyapısı olmadığı söylendi. Daha sonra caddede yürürken türksat kablonet kutusu gördüm. Onları aradım ve onlarda alt yapının olmadığını söyledi. Birde türk net var orayıda aradım onların da alt yapısı yok. Türkcell süperonline'nin sitesinden altyapı sorgulattım onlarında yok. Daha da ilginç olan binada ev telefonu ve internet kullanan daireler var. Çıldırdım beyler kim veriyo bu altyapıyı? başka bi firma bilen var mı?
    İnternet altyapısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Müdürlüğe gidip altyapı talebinde bulunacaksın binaya.
  • bazen gözükmeyebiliyor evin bodrumunda veya girişinde telekomun veya farklı bi firmanın illaha kutusu vardir bi inip bak derim bazen portlar dolunca binada altyapı gözükmüyor ben eski evimdeki hatti kapattirdim 2 ay sonra yine aynı yere internet bağlatmak istedim binanızda altyapı yok dedi aradiğimda müşteri hizmetlerini büyük ihtimal boş port yoktur veya bi sorun vardır binadaki kutuyu bul hangi firmayaa iletişime geç sorunu anlat firmaya çözüm bulursunuz bi şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende beylikdüzü-kavaklıdayım hatta aynı sokakta bile olabiliriz. 2 senedir altyapı yok. nerde oturuyorsun hocam
  • Beylikdüzü ve çevre ilçelerde alt yapı sorunu olan, port bulunmayan, yada hiç internet olmayan binalar için detaylı bilgi web sitemizde.
    www.internetkutusu.com.tr yi inceleyin lütfen.
    Saygılarımızla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.