Şimdi Ara

İnteraktif macera oyunu Night Book, önümüzdeki ay iOS için çıkış yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnteraktif macera oyunu Night Book, önümüzdeki ay iOS için çıkış yapacak



    Yayıncılığını Wales Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Good Gate Media ve Wales Interactive'in yaptığı interaktif macera oyunu Night Book, iOS için duyuruldu.



    Ayrıca Bkz.Yeni PUBG oyunu PUBG: New State'ten bir rekor daha: Ön kayıtlar 17 milyonu geçti



    Night Book, daha önce birçok kez interaktif oyun geliştiren ve bu türde başarılı olan Wales Interactive'den gelen bir oyun. Kısaca oyunun oynanış kısmı alıştığımız tarzda. Hikayesi ise asıl öne çıkan nokta. Night Book'ta bir tercüman, eski tarihi bir kitabı okuması için bir yere çağrılır. Ancak bu kitap iblisleri serbest bırakan bir kitaptır ve tercüman kandırılır. Kısaca Night Book daha çok korku gerilim tarzında bir oyun.



    Night Book, Temmuz 2021'de iOS cihazlar için çıkış yapacak. Ne yazık ki gereksinimleri ve fiyatı gibi detaylar henüz belli değil. Oyun ayrıca PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkış yapacak. Hatta şu anda Steam sayfasından oyunun demosunu ücretsiz deneyebilirsiniz.



    Night Book Fragman






    Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/087056/wales-interactive-announces-trailers-and-playable-demos-for-fmv-games-deathtrap-dungeon-the-golden-room-and-night-book/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.