Şimdi Ara

İnteraktif ekitaplarımızın satış ortağı olun birlikte kazanalım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba . Size müthiş bir teklifimiz var. Alanının ilk ve tek gerçek interaktif e-kitaplarını hazırlayan kolayplc.com olarak sizleri satış ortağımız olmanız için davet ediyoruz. Öyle yüzlerce tıka vs gerek yok. Sitenize koyacağınız reklam ve text reklamlarınız ile sizden gelen her satışa[B] tam %30 [/B]komisyon ödüyoruz. Üstelik ödemeler haftalık(Kapıda ödemeli yapılan satışlarda süre 10 gündür). İlk satışınıza %50 komisyon ödeyeceğiz.

    Daha detaylı bilgi:

    http://www.kolayplc.com/?page_id=372

     İnteraktif ekitaplarımızın satış ortağı olun birlikte kazanalım.


    Birlikte kazanmaya ne dersin? Satış ortağımız(Afilliate) olun! Güçlerimizi birleştirelim birlikte kazanalım. Web siteniz varsa, satış ortağımız olun, reklamları sitenize yerleştirin. Sitenizden her gelen satış için tam %30 komisyon kazanın!(kdv öncesi rakamdan). Örneğin sitenizdeki bannerı tıklatarak gelen ziyaretçi 100 TL+KDV’lik bir ürün aldığında 30 TL komisyonunuz cepte!



    DAHA BİTMEDİ! Satış ortağı olan tüm kullanıcılara özel [COLOR="DarkGreen"]%10 indirim kuponu [/COLOR]tanımlanacaktır. Size özel bu satış kodu ile sizin sitenizden gelen kullanıcılar %10 indirim kazanacaklar. Böylece ürünlerimizi alacak kullanıcıları satış ortaklarımız üzerinden almaya teşvik etmiş oluyoruz. Size göndereceğimiz size özel satış kodunu sitenizde yapacağınız tanıtım yazısına eklemeniz yeterlidir. Böylece sitenizden gelen kullanıcılar %10 indirim sağlarken sizede %30 komisyon kazandıracaklar.

    AVANTAJLAR BİTMEDİ! Satış ortağı olan tüm üyelerimiz aynı zamanda flowcode.net ve kolaypic.com içinde satış ortağı yapılacaklardır. (Sitelerin altyapısı tamamlandığında).


    Satış ortağı olduğunuzda sizden gelen tüm tıklamalar, satın almaları hesabınızda izleyebilirsiniz.
    Detaylı bilgi için inceleyin http://www.kolayplc.com/?page_id=448


    SATIŞ ORTAĞIMIZ OLMAK İÇİNhttp://www.kolayplc.com/?page_id=371

     İnteraktif ekitaplarımızın satış ortağı olun birlikte kazanalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 12 Şubat 2016; 1:40:30 >



  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.