Şimdi Ara

İntel Pentium Dual-Core E5700?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sıcaklık sorunu yüzünden (bir de mağlum 6 yıllık işlemci) Pentium 4'ü değiştiriyorum.Hemen hurda o felan demeyin.Biliyorum eski bir işlemci ama aralarında 6 yıllık var var.Biri 2000 diğeri 2006'da üretildi.Oyunlarda donuyordu sıcaktan o yüzden değiştiriyorum.E5700 takacağım.Oyunlarda bir sorun çıkarır mı?Isınır mı?Acil yorumlarınızı bekliyorum yarın alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalhead1 -- 31 Ağustos 2012; 17:49:26 >

• Şimdi bir karışıklık var dual core e 6600 ile core2duo e6600 farklı işlemciler , senin anakrtın hangisini destekliyor ona bak önce dual core e6600 2010 yılında da çıkmış olması lazım 45 nm işlemci senin anakrta olcağını sanmıyorum ilk seri dual core larla karıştırma....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serty23 -- 28 Ağustos 2012; 17:46:38 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük kullanımda sıkıntı yaşamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yossi Kohen

Bu mesaj silindi.
    anakartın destekliyorsa e5700 al. neden mi?
    e5700 200x15=3 ghz de çalışır. anakarttan 200 ü 266 yaparsın ozaman 266x15=4 ghz olur hiç zorlanmadan.
    ben kendi işlemcimi 2.5 yıldır 200x13=2.7 ghz ten 266x13=3450mhz e çıkarılmıs halde kullanıyorum ve internetten inen virusler haricinde hiçbir sorunum yok

ama e6600 alırsan bus hızı 266 ve carpanı sanırım 11 olduğu için overclock yaparken yüzünüzü hiç güldürmez.

hangisini alırsan al sanal soba olan p4 ten hem soğuk ,hemde 3-4 kat daha hızlıdır.

İntel Pentium Dual-Core E5700?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yossi Kohen -- 28 Ağustos 2012; 21:32:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel E5200 Overclock
    18 yıl önce açıldı
    İNTEL E6600 İŞLEMCİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

anakartın markası, ve modelini öğren p4 işlemci kullanıyor isen yeni nesil pentium işlemciler uymayabilir senin alacağın pentium d 820, işlemciler

Hayır hocam ben bilgisayarımı baştan sona değiştirdim.İşlemci eski kaldı sadece bir de HDD.O yüzden uyuyor sıkıntı olmuyor.

Tamam arkadaşlar hepinizin önerileri ve yardımları için teşekkür ederim.Harbiden P4 sobaydı.Dual-Core'nin soğuk olacağını öğrendiğim iyi oldu.Teşekkürler

Orijinalden alıntı: PC_Earth

quote:

anakartın markası, ve modelini öğren p4 işlemci kullanıyor isen yeni nesil pentium işlemciler uymayabilir senin alacağın pentium d 820, işlemciler

Hayır hocam ben bilgisayarımı baştan sona değiştirdim.İşlemci eski kaldı sadece bir de HDD.O yüzden uyuyor sıkıntı olmuyor.

Tamam arkadaşlar hepinizin önerileri ve yardımları için teşekkür ederim.Harbiden P4 sobaydı.Dual-Core'nin soğuk olacağını öğrendiğim iyi oldu.Teşekkürler

sakin pentium d alma
    cunku pentium d iki tane pentium 4 demek.

pentium dual core ise core2 duo nun biraz kirpilmisidir ama 1.8 pentium dual core islemci pentium d 3.4 ten daha hizlidir

saticidan alacagin islemcide direk dual core yazmali sadece d yazarsa kaziklaniyorsun demektir

• yeni anakart alacaksan 100tl ye h61 anakart ,200 tl ye i3 2100 al ,80 lirayada 8gb ram al 7 8 sene kullanirsin rahat rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

quote:

Orijinalden alıntı: PC_Earth

quote:

sakin pentium d alma
    cunku pentium d iki tane pentium 4 demek.

pentium dual core ise core2 duo nun biraz kirpilmisidir ama 1.8 pentium dual core islemci pentium d 3.4 ten daha hizlidir

saticidan alacagin islemcide direk dual core yazmali sadece d yazarsa kaziklaniyorsun demektir

Hocam öncelikle anakartım felan uyumlu.E6600 yerine E5700 kart alacağım.Ben bunu bilgisayar gelince bilgisayarım-özellikler bölümünden göremez miyim?Çünkü o bana kutusunu göstermeyecek.http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80571e5700-pentium-dual-core-e5700-30ghz-dual-core-2mb-cache-800fsb-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=48912&utm_source=ucuzcu-com&utm_medium=Affiliate&utm_content=Karsilastirma-Urunleri&utm_campaign=Karsilastirma-Urunleri

Kart bu bakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.