Şimdi Ara

İntel kullanan kardeslerim buraya..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaa dostlarım bu forumda ne kadar çok amd işlemci seven var yaa bu kadar ısınan bir işlemcinin ve boyle derecede buyuk cift fan kullanarak ısınan işlemciden ne performans beklenir yaa 60-70 derecelerden bahsediyoruz yaa sizce normalmi ve bu işlemci ne kadar iyi olabilir...??

    bikurti

    Edited by - bikurti_il on 08 June 2002 12:53:40



  • hah bi amigolarımız eksikti, şimdi tam oldu ehu
    <img src='http://www.webspawner.com/users/cevizci/config.gif' border=0>
  • Heee pardon bendede var bir amd K6 Hani varya birmodeli K6-II 350 Mhz ben de biliyorum onun ne oldugunu amd nin ama ben onu mutfakta vardim bizim cocuklara cay yapıyorlar daha ucuza geliyor :)))) 70 derece yaa borumu..

    bikurti
  • şaka bir yanada..aslında benimde kafama takılan ilginç bir nokta yok değil yani.Etrafıma bakıyorumda arkadaşlarımın tamamına yakınında intel var,komşularım amd nedir bilmezler,işyerlerinde hep intel var gördüğüm kadarıyla.peki şimdi gelelim soruya bu kadar intel yoğunluğu varken nasıl oluyorda bu tür forumlarda nereye el atsan amd ci kaynıyor(bu kadar az sayıda kullanıcısı varken etrafta)şimdi diceksinizki sen görmüyorsun hep amd etraf.peki ama nerede?100 de 1 yada 2 benim gördüğüm etrafımda.peki neden amd forumlarda çok yaygınmış gibi gözüküyor o zaman?Bu sorunun cevabını düşünüyorum bulamıyorum.yoksa sakın bu tür forumlar amd tarafından amd yi yaygınlaştırmak amacıyla kuruluyor olmasın??????
    (buda bir şüphe tabi..itiraz edenler edebilir..çünkü başka bi açıklama bulamadım ben..bulan varsa söyler..
    saygılar

    not:bu sakın amd yi kötülediğim şeklinde algılanmasın..sadece yüksek sesle düşünme diyelim..

    <font color=red><font size=1>
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    PIII 1130 tualy@1360 mhz, gf3 ti 200 64 mb 230/500, asus tusl2-c, 512 kingston sdram,
    SB Live 5.1, seagate 40gb ata IV, samsung 151s TFT LCD
    3dmark 2001=6820http://service.madonion.com/compare?2k1=3473299
    </font id=red></font id=size1>




  • Yaa dostum aslında haklısın "civil" baksana yaa intel bukadar cazip bukadar iyi bir marka herkez intel kullanıyor neden bu formlarda hep amd onu bende cok merak ettim yaaa bu kadar sorunlu bir işlemcinin bukadar sevilmesi bizim milletimiz sorunla ugrasmayı cok seviyopr galiba ama bazende bana soyle geliyor. Baksana bu kadar intel var ken hiç sorun yok hiç forumlarda sorun yazılmıyor baksana amd surda toplasan intelin yanın da hiç yokmus gibi intel kullanan 1000 kişi ise 10 kişi amd dir demek bu 10 kişide sorun yasıyor bu işlemciden peki ozaman neden kullanılıyor bu işlemcii bir anlam veren varmıı bu konuyaaa...

    bikurti
  • haklısın civil
    bunu bende düşünmedim değil.
    aramızda mesleği donanımcı olan kaç kişi var bilmiyorum. fakat benim gördüğüm çoğu teknisyenin bilgisayarı AMD. fakat sattıkları bilgisayarların %95'i intel. bunun sebebide AMD'nin tanınması.
    AMD'nin tanınmamasının sebebi kendi hatası. ya reklam diye zihniyet yok adamlarda yada Türkiyeyi uygun bir pazar olarak görmüyorlar.
    (bu arada aranızda hiç AMD reklamı gören oldu mu?)
    her neyse. bu işlemiyi zaten fazla satanda yok. distribitörleri BOĞAZİÇİ ve EBİS.
    www.bogazici.com.tr
    www.ebis.com.tr
    geri kalan firmalar ise işlemcileri bu iki firmadan alıp satıyorlar.
    görüşürüz.




  • <font face=Tahoma></font id=Tahoma>
    Butun amd kullananlarda bi farklılk var niye dunyada en cok tercıh edilen islemciyi kullanmazlarki.. vede bunun reklamla ilgisi yok sanki ben işlemci alırken reklamlara takılıyorum reklamlar sadece hosca vakit gecırmak icindir izler ve gulersin intelin ne reklamı oluyoki sonra box makinelere bi bakın onlarda mı reklama onem veripte intel makıne yapıyolar reklamla alakası yok bu isin.....
  • Dostum "calisto" ne reklamından bahsediyorsun yaa adamlar bu işlemcilere reklam verse ne olacak yaa bu kadar sorun veren bir işlemci ne raklamı yaaa. bence adamlar utanıyor ondan reklam veremiyorlar baksana yaa burda amd problemlerine sorun bulmaya calısıyor arkadaslar bu sorunlara nasıl care olur yaa 70 derecelik bir ısınmaya care ne olabilirki buzdolabındamı calıstıorcazz yanii ne yapcaz vantirator falan mı alıcazz yaa yakından şimdi hava iyice ısının ca bunuda yapıcak insanlar kilitlenmemek için...???

    bikurti
  • böyle bir şeyi düşünmemek elde değil arkadaşlar..etrafta bir sürü bilgisayrcı var.bakıyorsun vitrinlerine boy boy intel işlemciler kutulu yada kutusuz.kutusuz olsunda amd de olsun be kardeşim.ama yok.
    sonra bir çocuk büyür sınıfını geçer ve babasından bilgisayar ister.baba hiç bir zaman demezki tamam oğlum hakettin bilgisayarı sana bi amd toplayalım.giderler bir bilgisayarcıya ve illa pentium olsun diyerek bir bilgisayar isterler(duymuşlardır çünkü herkesten pentium mentium anlamasalar bile)satıcı bir iki amd ısrar etsede onlar yinede intel alırlar..
    evet türkiyenin gerçeği bu arkadaşlar.şimdi hadi herkes sorsun kendine peki o zaman neden hep forumlarda amd yaygın(mış)gibi gözüküyor?mantıklı cevabı hep birlikte bulalım..saygılar..

    <font color=red><font size=1>
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    PIII 1130 tualy@1360 mhz, gf3 ti 200 64 mb 230/500, asus tusl2-c, 512 kingston sdram,
    SB Live 5.1, seagate 40gb ata IV, samsung 151s TFT LCD
    3dmark 2001=6820http://service.madonion.com/compare?2k1=3473299
    </font id=red></font id=size1>




  • Dostum "civil" tamam intel bir un yapmıs biliyorsun ki işlemci pazarında ilkleri oynadı herzaman ünü ordan gelsin yanii ama şimdi satıcılarda haklı be kardeşim neden bir satıcı bir müsteriye intel varken amd tavsiye etsin yaa sorarmısınız kendinize sen olsan sorarmısın "civil" ben olsam sormam neden dersen adam yarın obürgün son kullanıcının gelim bak makinbam kilitleniyor demesini istemez bende vardı hatayla aldım almaz olaydım hemen elimden cıkardım zaten alet kasayı deli gibi ısıtıyordu yaa kasa yaaa nasıl ısınır yaa işlemci kasayı ısıtıyordu sen bir müsteri olarak makinayı aldın eve gittin ve baktınki masanın üstünde kasa cok sıcak oldu ne düsünürsün yaa bir sorun var demezmisin yaa ondan sonra satıcılar amd sence satarmı..??

    bikurti
  • Bana bir arkadas soyleye bilirmi amd cok iyi su yonuyle inteli gecer diyecek kisi varmııı....???

    bikurti
  • <font face=Tahoma></font id=Tahoma>
    ya arkadaslar intel ve microsoft beraber calısıyo intel islemcilerini microsoftta işletim sistemlerini birbirlerine en uyumlu sekilde tasarlıyolar AMD önce bu tekeli kırması gerekiyo... ondan sonra belki.....
  • arkadaşlar sizlere katılıyorum ısınır veya ısınmaz bunu tartışmıyorum ama habire insanların gereksiz yere amd reklamı yapması benimde hoşuma gitmiyor ne çıkarları varsa.

    Neyse çok yorum yapmıycam "amd mi intel mi" başlıklı konuları aratırsanız benim çok mesajımı görürsünüz zaten bu konuda...

    ----------------------
    www.gamas-tr.net
    <img src='http://gamas.webhost.net/IntelP4.jpg' border=0> - <img src='http://gamas.webhost.net/gf3ti.jpg' border=0> - <img src='http://gamas.webhost.net/audigy.jpg' border=0> - <img src='http://gamas.webhost.net/XP-logo.gif' border=0>

    I am the ONE !!!
  • Merhaba. Sıcaklık falan önemli değil fanı var nası olsa ben P II 350 kullanıyom ne sıcaklığa bakıyom ne bi şey babalar gibi işliyo daha ne
  • selam "kofox" yaa işte nbizde buna kızıyoruz yaa nedir bu amd sevdası yaa iyi bir işlemci olsa tamam dicem ama iyi de bir işlemci değil yaa hersey ortada yanii ama baksana simdide sustu amd ciler yanılmısım galiba ben cok amd ci var zannediyordum hiç yokmus konusmuyorlar baksana cok kızdırdık galibaaa amd arkadaslarrr....???

    bikurti
  • <font face=Tahoma></font id=Tahoma>
    Ya METALLICA senin nickine bakılırsa senin akıllı bi adam olduğun belli ama senin AMD kullanmaman gerekli akıllı insanlar gibi....
  • Bencede amd ci dostlar ozledik valla sizin su işlemci hakkındaki dusuncelerinizi...???

    bikurti
  • Arkadaşlar günde 3-4 intel sistem toplayan birisi olararak,AMD sahibi olmak beni gururlandıryor.Size söylemek istediğim ,deneyin ondan sonra yorumlarınızı yazın ,keseden atmayın.Sürücüleri yüklenmiş olduktan sonra hiçbir zaman problem çıkarmaz Amd sistemler.Ayrıca ısı konusuna gelince Camaronun motorumu daha çok ısınır yoksa şahininmi.Şimdi siz bana soğutma diyeceksiniz orasınıda düşünerek bulun...(motor devri=hız=ısı~büyük fan)
    <img src='http://www.edbim.com.tr/dos/amd.jpg' border=0> Hayatınıza renk katın...
  • bikurti, önce noktalama işaretleri sonra bilgisayar.

    <img src='http://www.webspawner.com/users/cevizci/config.gif' border=0>
  • haklısın civil. forumlarda çok amd kullanan var, ancak dışarıda o nerdeyse hiç yok. amd kullanan insanlar genelde ya donanımdan anlıyorlar yada amd kullanmaya başladıktan sonra (!) bilgiye mecbur kalıyorlar :) forumlarda o yüzden bu kadar amd kullanıcısı olabilir. işin şakası bir yana, donanım ile ilgili/bilgili insanların çoğu amd kullanıyorlar. seni de amdci yapacağız, merak etme.

    bu arada bir ek bilgi: 2001 senesinde amd pazar payını %8'den %21'e çıkardı.
    <img src='http://www.webspawner.com/users/cevizci/config.gif' border=0>
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.