Şimdi Ara

Intel İşlemci Fiyat Düşüşleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
13.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amd reis öl de ölelim <3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konuyu siyasi malzeme yapmayı çok seven milletiz o yüzden sanırım
  • Bu fiyat düşüşleri tedarikçilere ne zaman yansır? Ben pek bi fiyat düşüşü göremiyorum i5 6500 950 tlye satılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Martial -- 26 Şubat 2017; 15:15:30 >
  • Microcenter denen us satıcı sadece fiyatları düşürmüş. Geçmişinde hep indirim yapmış yabancı forumlarda okuduğm kadarıyla. İntel den resmi indirim söz konusu deil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • daha bir ton video karşılaştırması mevcut youtubede fx intel diye.yani tamam fanboysun anladıkta bu kadar fanboyluk fazla.fx işlemcileri savunman için bir neden yok ortada çünkü çöpler.ben amd ciyim zaten ama senin bu yaptığın aşırıya kaçar artık mutlak bey.fx işlemciyi beleş versen takıpta oynamam o işlemciyle oyun falan.arkadaşımda zaten 8320 vardı kasmaktan onlinede oynayamıyordu arma 3 ü.6600 k ya geçti rahat nefes aldı adam resmen.Bende amd ciyim ama yani bu yaptığın anlamsız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResulMert -- 26 Şubat 2017; 15:30:54 >




  • Öncelikle sana bir yav he he.

    Sonra paylaştığın videolar beni haklı çıkarıyor zaten. Bak arkadaş ne demiş.

    "Arma 3 diye bir oyun var mesela 270km2 alanda 200 kişinin bulunduğu savaş simülasyonu bu oyunu hiçbir AMD FX ile oynayamassınız."


    Senin attığın videolar da gördüğüm kadarıyla gayet rahat oynanıyor hiç bir sıkıntı da gözükmüyor. Böyle her şeye balıklama atlama bence ayrıca seni bir yerden gözüm ısırıyor.
  • Directx12 vulkan oyunlarda fx lerin şu an da intel işlemciler başa baş gittiği görünüyr. Fx ler hatası o zamanin ilersinde olmasidır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum orada arkadaşın kullandığı tabire biraz dikkat et "270km2 alanda 200 kişinin bulunduğu" şeklinde not düşmüş bu testler bahsettiği koşulda gerçekleşen testler değil. İyi forumlar...
  • noctuad15s N kullanıcısına yanıt
    Kaynak da alabilir miyiz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkMallet

    Dostum orada arkadaşın kullandığı tabire biraz dikkat et "270km2 alanda 200 kişinin bulunduğu" şeklinde not düşmüş bu testler bahsettiği koşulda gerçekleşen testler değil. İyi forumlar...

    Tabire dikkat ettim Youtube sitesine girdim Arma 3 Fx 8350 yazdım ve herkesin gayet iyi oynadığını gördüm, o da yetmedi Google diye bir nimet var oraya yazdım çıkan benchmarkları yorumunun altına koydum, bütün bunları benim değil bunu idda edenin neye dayanarak iddia ettiğini göstermesi gerekiyor demi . Bazıları da karşılaştırmalı sonuç atmış, bu insanların aklıyla dalga mı geçiyor bunlar? Özellikle şu internet çağında.
  • Bu attığın sonuçlara göre benimde 150fps felan almam lazım ben neden 60 alıyorum? Kaldıki arkadaşın attığı video senaryo görevleri gir bakalım altis life'a görelim o fps'leri alabiliyor musun? 15fps ile anca slayt gibi oynarsın.
  • Peki o halde ben hiç açıp bakmadığımdan tartışma çıkmasını önlemek için oraya not düşmüş idim öyle diyorsanız öyle olsun
  • Youtube google amca yardimci olur hocam ;)

    İnternetimde sıkıntı var şu anda 2 gündür . yeni ve gelecek nesil oyunlar 8 çekirdek de daha iyi fps vermesi çok doğal ps4 xbox yüzünden. Cpu Tek çekirdek gücü geçmişe nazaran önemli olsa da tek kriterium değil multi core önemli olan bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yorumunu yine dikkate aldım sonra Youtube'a girdim (bu arada Arma 3'ü hiç oynamadım) "Arma 3 Altis Life Fx 8350" yazdım, o da ne insanlar girmiş oynuyor.

    Tabi Intel işlemciler kadar performanslı olamaz çünkü multiplayer oyunlar iyi optimize edilmemişse tek çekirdeğe abanabiliyorlar bu da performans düşüklüğüne yol açabiliyor. Ama sonuçta yine oynanıyor mu oynanıyor, tartışma bitmiştir benim gözümde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 26 Şubat 2017; 16:3:25 >
  • Doğrudur dediğim gibi ben FX serisini çok araştırmadığımdan dolayı duruma fransızım :D
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    noctuad15s N kullanıcısına yanıt
    Battlefield 1 DirectX12'de Fx 8370 ve 8320E'nin i3 6100'ın bile gerisinde kaldığı vakit i5 ve ya i7'lere denk tutmanız ilginç olmuş.

    https://youtu.be/MSkpyuLgsoI?t=415



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 26 Şubat 2017; 16:56:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünüşe göre ryzen bize farz oldu
  • O kartları birde x serisi işlemci ile kullanın görün. Bende iki kasa vardı biri multimedya biride gaming için. Biri p55 biri x58 kurmuşdum zamanında. 6870 zamanın en iyi crossfire kartıydı. P55'lerde günümüz z serisi yani x8 şeklinde iki çalıltırıyodu. X58'ler de ise 36 veriyolu olması lazım ki zaten fark ettiriyodu. Crysis 3'de p55 en yüksekte az da olsa kasıyodu ki işlemci anakart baya yakın modellerdi. O günden sonra 7970 matrix almıştım baya bayılmıştım sonra tövbe ettim 16 veriyoluna. 6800'e gidip 28 koyuyorlar ki biri x8 olsun tam kazıklama yolu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    %20-30 fark yiyor, bu mu başa baş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Bana ne için güldüğünüzü çözemedim? :) Ben zaten Fx'lerin çok düşük işlemciler olduğunu göstermek adına atmıştım videoyu. Çoklu çekirdeğe ihtiyacınız yok ise ki oyunlarda pek işe yaramıyor şuan zaten. O vakit Pentium G4560 bile Fx-8320'den iyidir. O mesajı düzelttim zaten şimdi yanlış anlaşılmalar olmasın diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 26 Şubat 2017; 16:58:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.