Şimdi Ara

Intel İşlemci Fiyat Düşüşleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Impheatus Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
13.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın aga
  • AMD fanları meydanı boş bulmuş sallamışda sallamış bu zamana kadar AMD doğru düzgün ne yaptıda AMD alacaktık. Tek çekirdek performansı yerlerde sürünen FX kullanıp kanser mi olsaydık anlamıyorum? Herkes sizin gibi cs go, lol oynamıyor Arma 3 diye bir oyun var mesela 270km2 alanda 200 kişinin bulunduğu savaş simülasyonu bu oyunu hiçbir AMD FX ile oynayamassınız. Intel milleti sömürdü diyosunuz da karşısına doğru düzgün birşeyler koyabildi mi AMD? Millette gidip Intel aldı pahalı olup olmadığına bakmadı çünkü başka seçenek yoktu. Siz Intelin yerinde AMD olsaydı maliyetine satış yapacağını felan mı düşünüyorsunuz? Bu üreticiler kar odaklı çalışıyor arkadaşlar ve babanızın şirketiymiş gibi savunduğunuz üreticilerin hepsi yabancı. Adamlar en baba işlemciyi 500$'dan alsın sen sadece işlemciye 1.800TL ver. Eskiden 1800TL'ye orta düzey pc toplanıyordu ne hallere geldik.
  • Son Kullanıcı olarak:

    R5leri bekliyorum. Belki yaza apu sistem kurarım. R5Ler de ilk etapda çıksaydı efsane olurdu ama olmadı. Bakalım ikinci elde intel alırız belki.

    Intel Fanboyu olarak:

    Ya abicim amd yıllardır piyasada yoktu, bizim arge ekibi boş mu durdu sanki. Elimizde sunulmaya hazır platform var. Sonraki seride amdyi tokatlar beşle çarparız.

    Amd fanboyu olarak:

    Masaüstü sistemlere el atmamız gerekiyordu. Biz yaparız intel izler. Daha yeni yeni geliyoruz tokat manyağı yapacağız inteli



    Fanboy cephesinde durum basitçe bu gibi duruyor. Ben son kullanıcıyım sistemi alırken bakarım elimdeki paraya en mantıklı hangisiyse onu alırım. Hiçbirinde ortaklığım yok sizin de böyle olmanız lazım aslında.

    Evet Intel rakibim yok diye sömürdü milleti ama bakalım amd karşısında ne yapacak. Yıllardır ayni işlemciyi ısıtıp ısıtıp önümüze koydular ama mutlaka ellerinde yakında oynanacak bir koz vardır. Ve unutmamak lazım intel güzel bir reklam pazarına sahip. Eğer intel masaüstü sistemlerde amd yokken boş durduysa hapı yuttu demek ama muhtemelen boş durmamıştır mühendisler.

    Halen amd intel kavgası yapılıyor. Bırakın her seride bir önceki rakibini tokat manyağı yapan cpular çıksın ki firmalar kullanıcı kazananilmek için kendi ceplerini değil de biraz da bizi düşünsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 14nm dışında bi cacık yok ryzende. hani intel sistemi olup yükseltme için komple sistemi değiştirmeye değmez. ama komple yeni sistem alacak adam ryzeni tercih edebilir o da sadece düşük güç tüketimi için ryzeni alır, karşılığında da pahalı güç kaynağı almayarak ekonomi yapar.
  • Intel Core i7-6950x alınabilir seviyeye gelmiş (!) Artık rahat rahat alırız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar umarım kısa sürede yansır. Şuan sadece Micro Center bu fiyatlardan satıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede bizim eski via işlemciler . Tokat manyağını via tekrar dönünce anlarsınız

    http://www.viatech.com/en/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    İşlemcide AMD boy intel boy
    İnternette ttboy kabloboy kazıkoffline
    Ekran kartında eyemdici emdividaddici

    Ne hallere düştük hocam ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Intel İşlemci Fiyat Düşüşleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canbotek

    İşlemcide AMD boy intel boy
    İnternette ttboy kabloboy kazıkoffline
    Ekran kartında eyemdici emdividaddici

    Ne hallere düştük hocam ya

    Kazıkoffline tuttum bu sözü :D

    O kazıkoffline az çektirmedi zamanında bana ttboya tekrar muhtaç bıraktı beni :D
  • Via'yı pek fazla bilen olduğunu sanmıyorum :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Single Core performansında halen intel önde. Fiyatların düşmesi insanları yine intele yöneltecektir. 10nm çıkana kadar biriktirip 2011 sockete yatırım yapacağım ama bir yandan da moore yasasının sonuna geldik 5 sene sonrası ne getirecek bilmiyoruz :(
  • Hayatımdda amd sempron işlemciden aldığım tadı hiç bir işlemciden alamadım
  • Resmi olarak tr ye ne zaman yansır intelden resmi bir bilgi var mı acaba?



    Bu durumda 6700 veya 7700 tercih edilebilir gibi single core performanstan dolayı. Şahsen i5 den soğudum ryzen performansından sonra. Yeni Oyunlarda fps drop ve kullanım çok fazla i7 ye göre. Artık 4 çekirdekli işlemci alınmamalı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende genelde intel tercih eden biriyim. Ama AMD'yi de desteklerim. Tekel olmasından iyidir. RYZEN ile beraber fiyatlar düştü rekabet arttı. Ben tüketiciyim,daha ucuza daha iyi bir teknolojiyi kim istemez ? Umarım rekabet daha da kızışır bizim işimize gelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VETERINARY

    AMD fanları meydanı boş bulmuş sallamışda sallamış bu zamana kadar AMD doğru düzgün ne yaptıda AMD alacaktık. Tek çekirdek performansı yerlerde sürünen FX kullanıp kanser mi olsaydık anlamıyorum? Herkes sizin gibi cs go, lol oynamıyor Arma 3 diye bir oyun var mesela 270km2 alanda 200 kişinin bulunduğu savaş simülasyonu bu oyunu hiçbir AMD FX ile oynayamassınız. Intel milleti sömürdü diyosunuz da karşısına doğru düzgün birşeyler koyabildi mi AMD? Millette gidip Intel aldı pahalı olup olmadığına bakmadı çünkü başka seçenek yoktu. Siz Intelin yerinde AMD olsaydı maliyetine satış yapacağını felan mı düşünüyorsunuz? Bu üreticiler kar odaklı çalışıyor arkadaşlar ve babanızın şirketiymiş gibi savunduğunuz üreticilerin hepsi yabancı. Adamlar en baba işlemciyi 500$'dan alsın sen sadece işlemciye 1.800TL ver. Eskiden 1800TL'ye orta düzey pc toplanıyordu ne hallere geldik.

    Biz işlemciyi 1800-2000 tlye alabiliyorsak bu Amd'nin veya Intel'in problemi değil. Ayrıca dikkat edersen konu Intel'in işlemci fiyat indirimi, yani bu fiyattan satılabiliyormuş demek ki.

    Ekleme: Bu da Arma 3 işlemci testleri. Oynayamazsınız diyorsanız bununla ilgili elle tutulur şeyler paylaşmalısınız.

     Intel İşlemci Fiyat Düşüşleri


     Intel İşlemci Fiyat Düşüşleri

    http://www.hardwarepal.com/best-cpu-gaming-9-processors-8-games-tested/
    http://www.techspot.com/review/712-arma-3-benchmarks/page5.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 26 Şubat 2017; 14:40:43 >




  • AMD'ye helal olsun tabii bu haberin resmi bir kaynağı yok ama olsa bile tekelciliğin kol gezdiği ülkemizde bu indirim nasıl yansır onu bilemem. Umarım AMD'nin bu CPU başarısını GPU'larında görürüz bu sefer nvidia indirim yapar GTX 1080 Ti'ı indirimli alırım :D
  • Her sektörde olduğu gibi teknoloji sektöründe de rekabet işimize yaradı.Adamlar rakibimiz yok kaç paraya satsak alıcaklar mantığıyla şişirip durdular.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl mesele şu İntel i7 7700k , Ryzen 1700 le eşdeğer.Çoklu çekirdekte 1700 önde.Peki i7 7700k mı alınır 1700 mü? Valla ben 250-300 TL fazla vereceğime 7700k alırım.AMD'ninde tıpış tıpış fiyat düşürmesi gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Perde -- 26 Şubat 2017; 14:39:50 >
  • Son Perde S kullanıcısına yanıt
    ryzen 1700 yanında wraith soğutucuyla 1450 tl i7 7700k soğutucusuz 1500 tl
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.