Şimdi Ara

Intel, iPhone 7 için önemli miktarda bir sipariş aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Intelin bir an önce mobil pazarda genişleyip rekabet oluşturması lazım. Sadece modem değil, CPU alanında da böyle.

  • Apple'ın Android cihazlar ile dalga geçtiğini anlamıyor musunuz ? Adamlar 512MB-1 GB ram ile çift çekirdek işlemcilerle yeni sürümlerini tanıtıyorlar çünkü işletim sistemi kusursuz. Android ne kadar gelişirse gelişsin bir yerde tıkanacak çünkü işletim sistemi kusurlu. yani şuan istese en iyi cihazı üretecek alt yapısı yok mu sanıyorsunuz Apple'ın bilerek koymuyorlar aslında 4 çekirdekli 4 gb ramli bir cihaz bile yapsalar direk ezici üstünlüğünü gösterecekler ancak rekabet olmazsa gelişim olmaz bunun bilincinde oldukları için ve maliyeti boşa arttırmaya sebep olacağı için gerek duyulmadığını düşünüyorum.

    10 yıl önce Microsoft'un şansı yaver gitti Windows 7 ve DX10-11 ile kendini kurtardı ancak gelişebileceği kadar gelişti bir yerde sınıra geldiler CPU gücü maksimum ortalama 4gb ı geçmemeli soğutmak için harcanan miktar yarardan çok zarara sebep oluyor sonrasında ayrıca çok güç harcıyor ve bunlar için Apple bütçe ayırmadı gerek yok alt yapı gibi kullanıyor sınırları zorluyor Microsoft yoksa sinek gibi ezileceğinin bilincinde ancak Apple işletim sistemi her zaman pürüzsüzdü tek kusur bana kalırsa modem kısmındaydı onu da gideriyorlar bir yerde kendi kuyusunu kazacak zaten Microsoft bu yüzden Apple kaz gelen yerden tavuk esirgemiyor kazanmalarına izin veriyor rekabet olmazsa gelişim durur ayrıca hali hazırda bütçe harcamadan gelişmeye çalışan bir alt yapı var Microsoft gibi bunu niçin bozsun ki?

    Android ise Microsoft kadar bile alt yapısı yok o sadece microsoft gibi gelişime katkı sağlıyor,cep telefonu alanında bu da kötü bir şey deği,l cep telefonu alanında rekabet olması güzel sonuçta altın yumurtlayan tavukları var. Kusursuz bir işletim sistemi başka bir şeye gerek yok... Microsoft'un marketi için yeterince güncel program çıkartılmıyor bunun arkasında da bize çıkartacağın ürünü Microsoft marketinde programlarınızı görmek istemiyorum alın size şu kadar da ekstra bu miktar yeter sanırım dendiği kanaatindeyim çünkü en yakın rakibi her zaman Microsoft şuan ki işletim sistemleri gayet iyi aslında ama hala kusursuz değil bu yüzden bu kez haddini bil anlamında 4 gb işlemci ve 3-4 GB ram çıkaracakları kanaatindeyim.

    Apple tek bir telefon modeli çıkartıp her zamanki gibi gücünü ve zarafetini gösterecektir ancak bu kez 8-16 çekirdek sığdırmaya başladılar artık 4 çekirdek kullanması gerektiğini düşünüyorum modem hızı da biraz yavaştı biraz onunda artması iyi olur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 7 Mart 2016; 14:00:00 >




  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
  • Yorumunuz süper

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arakadasim su iphone nasil olursa olsun,ne yaparsa yapsin cok antipatik cihazlari var,iyidir hostur kalitelidir tartisilir,ama bana gore degil,bilenin bilmeyeynin iphooooneee diyip gozlerinden kalplaer cikmasindan acaip uyuz oluyorum,o cihazi almam kullanmam.
    Adamin elinden iphone4 var,bende note5 bir yerin fotografini cekecektik,eleman dediki bir dakika abim bende iphone var daha iyi ceker koy onu cebine,ipohne kullanicisinin %80`i budur..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus626emre

    Apple 7 ile adam akıllı bi devrim yapamazsa pazarı Android'e bırakır

    sakin ol liseli kardeş apple önümüzdeki 3 sene telefon çıkarmasa pazar androide kalır ama 4.sene telefon çıkarır pazarı tekrar geri alır o steve jobs yokmu o jobsun yarattığı marka değeri yıllarca azalmayacak üstüne birde araba üretecekler orada da başarılı olurlarsa ötesini düşünemiyorum bile.

    @Emre Kocakaya

    İphone lar donanım olarak en iyisi sunmuyorlar kamera olsun batarya olsun ram olsun rakiplerinden düşük.Ama verdikleri hizmet kalitesi, yazılım desteği, zibilyon tane model çıkarmaması, fiyatının düşmemesi, bunların hepsi beni iphone almaya yönlendiriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Mart 2016; 12:03:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.